Kozmetické tipy na Valentína!

By Zuzulienka - 3.2.15

Február je jedným z najchladnejších mesiacov v roku, no napriek tomu počas neho oslavujeme krásny sviatok zamilovaných  - Valentín, presne v polovici mesiaca – 14.2. Mnohí tento sviatok neberú nijako vážne, samozrejme ani to nie je povinné, no iní si ho vychutnávajú plnými dúškami a vždy sa snažia svojho partnera milo prekvapiť. Častokrát netreba vymýšľať nič ohromujúce, stačí maličkosť. A ak vám tento rok došli všetky nápady, nechajte sa inšpirovať mojimi tipmi.


Myslím totiž, že darčekom, ktorým nikdy nič nepokazíte je parfum alebo kozmetika, či už chcete urobiť radosť mužovi, alebo žene. Ponúkam vám zopár mojich osvedčených kozmetických tipov. 
A aby ste nemuseli hľadať kade-tade, odporúčam stránku ELNINO.SK, kde nájdete naozaj široký výber kozmetiky a parfumov za skvelé ceny.  Navyše na Elnino 

Ak ste muž a radi by ste svoju partnerku potešili kvalitnou kozmetikou, myslím, že na elnino.sk si určite vyberiete. Ak však ste aj žena a bez partnera, urobte si radosť sama a kúpte si niečo voňavé.

Odporúčam buď niektorý z týchto úžasne voňajúcich parfémov. Niektoré som už používala, iné som skúšala ako vzorky, no všetky sú skvelé.


Ak by ste radšej nejakú kozmetiku, alebo kozmetický balíček, mám tu pre vás niekoľko tipov.


Dermacol Aroma Ritual – táto rada kozmetiky od Dermacol je jednoducho na zjedenie. Odporúčam čokoládu s pomarančom – najlepšia kombinácia.

Playboy deodoranty – osobne sa mi tieto vône páčia, sú príjemne sladkasté, je o už len o vlastných preferenciách.

Bruno Banani toaletná voda – jednoduchá príjemná vôňa do kabelky na každý deň

Kaloos šampón na vlasy – s vôňou latte je naozaj veľmi obľúbený. Vôňa tohto produktu je jednoducho skvelá. A účinky tiež.

Eucerin kozmetika – vhodná pre citlivky. Neparfumovaná, bez zbytočných prídavných látok naozaj nijako neuškodí ženskej pleti. Mám ju odskúšanú na svojej citlivej pleti.

Nivea – klasika, ktorou nikdy nič nepokazíte

Dekoratívna kozmetika – ako riasenky, rúže na pery, laky na nechty, či krásne paletky očných tieňov – aj to všetko vie ženu potešiť, najmä ak sa rada líči a skrášuje.

Pery – skúste jemné Labello alebo bio Saloos balzam.

Milé dámy, poznáte to! Nakupovať darčeky pre mužov je oveľa ťažšie ako pre ženy. Ak nemáte žiadnu inšpiráciu, skúste si vybrať z nejakých parfémov na elnino.sk
Toto sú moje odskúšané, alebo lepšie povedané – odskúšané na mojom mužovi, a strašne mi na ňom voňajú.


Ak si váš chlap potrpí aj na kvalitnú kozmetiku, môžete mu na Elnino.sk taktiež niečo nájsť. Vyskladajte mu nejaký kozmetický balíček z jeho obľúbenej kozmetiky, alebo sa nechajte inšpirovať balíčkami už vyskladanými.


Tak to sú moje tipy pre vás. Ak sa vám z nich nič nepáči, nechajte sa inšpirovať tipmi od Elnino.sk, kde oddnes prebieha skvelá Valentínska akcia. Ak nakúpite na stránke v kategórii Tipy na Valentína nad 35,70 € získate k nákupu krásny darček - darčekovú sadu Agent Provocateur.


Navyše, ak radi súťažíte na elnino.sk sa aktuálne môžete zúčastniť Valentínskej súťaže, v ktorej môžete získať darčekový kód na 14% zľavu na nákup. Súťaž trvá do 8.2. - tak sa poponáhľajte.

Čo plánujete pre svoju polovičku na Valentína?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Valentína nejako moc neoslavujem, ale krásne tipy a rady do budúcnosti:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já se přiznám, že my Valentýna nijak moc neslavíme... Jako máme ten den "malé" výročí od svatby :D, ale to se snad ani nepočítá :D

    Sororessa
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Valentýn slavím, mám ho ráda, takže určo zajdem na véču či uvaříme doma a uděláme si hezký večer. Příteli jem koupila parfém Hugo Boss, který má rád a ted mu všechny došly.
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vůni Heat od Beyonce miluju :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nie žeby som Valentýna nejak zbožňovala, ale beriem každú príležitosť na príjemné spoločnú večeru pri sviečkach. A kvety a nejaký malý darček vždy poteší.o)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak takéto darčeky by ma vedeli potešiť. :-) Kozmetika sa vždy zíde a stále si nájde miesto v kúpeľni.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!