Úžasné vlasy s Dove!

By Zuzulienka - 9.2.15

Krásne, lesklé a zdravé vlasy sú snom každej z nás. Nie každá však má to šťastie, že sa jej podarí ich také vypestovať, avšak existujú prípravky, ktoré našim vlasom dodajú to, čo potrebujú. A ja by som vám dnes rada predstavila 4 naozaj perfektné vlasové produkty Dove - Pure Care Dry Oil a Intensive repair.


So značkou Dove mám zatiaľ celkom dobré skúsenosti, čo sa týka telových mliek, krémov na ruky, či iných produktov, no ich šampónom som doteraz veľmi neholdovala. Sama neviem prečo, pretože tieto 4 zázraky jednoducho naozaj stoja za to. Poďme si ich bližšie predstaviť.



Dove Pure Care Dry Oil
Tento rad vlasových prípravkov od Dove je určený pre suché a matné vlasy bez lesku a bez života. Obsahujú africký makadamiový olej, ktorý zanecháva vlasy vyživené a nádherne hebké.



Balenia oboch prípravkov sú naozaj veľmi praktické. Musím povedať, že už som si u väčšiny produktov na takéto obaly zvykla, ľahšie z nich totiž dostať obsah von, keď stoja uzáverom k zemi. Celkové farebné prevedenie pôsobí na mňa luxusne, dokonca by som povedala, že sa na poličke v kúpeľni budú tieto dva prípravky krásne vynímať.

Šampón Dove Pure Care Dry Oil je hustej krémovo-gélovej konzistencie žlto-zlatej farby, vo vlasoch vytvára naozaj bohatú penu (a to ho stačí iba trošička) a dokonale ich vyčistí.


Kondicionér je vždy akousi doplnkovou starostlivosťou pre lepšie rozčesávanie a hladkosť. Mnohí sa kondicionérov boja, lebo vraj vlasy zbytočne zaťažujú. Tohto sa báť nemusíte.
Kondicionér Dove Pure Care Dry Oil je jemnej krémovej konzistencie žltej farby, na vlasoch ho stačí nechať pôsobiť chvíľku a vlasy zanechá vyživené a ľahko rozčesateľné.



Obsahu olejov v prípravkoch sa vôbec nemusíte báť. Vlasy naozaj vyčistia, vyživia a nezanechajú mastné. Ja som bola už po prvom použití veľmi milo prekvapená. Šampón aj kondicionér krásne voňajú, až mierne exoticky a vlasy po umytí a ošetrení s nimi získajú vzdušnosť, ľahkosť, sviežosť, sú hebké, jemné, vyživené, voňavé a nádherne sa lesknú. Jednoducho dodajú vlasom všetko, čo by som od kvalitných vlasových prípravkov očakávala.

Dove Intensive Repair
Z času na čas potrebujú naše vlasy aj hĺbkovejšiu starostlivosť. Hlavne ak sú poškodené neustálym farbením, fénovaním, žehlením, alebo inými nepriaznivými vplyvmi. A práve na to je určená rada Dove Intensive Repair.



Ak vlasy umývate každý deň, určite bude pre vás vhodný Dove Intensive Repair Express Treatment conditioner, ktorý jednoducho nanesiete do vlasov po umytí šampónom, necháte pôsobiť iba minútu a opláchnete. Kondicionér obsahuje aktívne látky, ktoré prenikajú hlboko priamo do vlasov a posilňujú ich. Zároveň ich chránia pred ďalším poškodením, štiepením a lámaním.
Kondicionér má bielu krémovú konzistenciu, jemne sviežo vonia a vlasy po ňom zostávajú naozaj oživené.



Ak si vlasy nemusíte umývať príliš často, skúste im aspoň raz za týždeň dopriať masku - Dove Intensive Repair Regenerating Mask.
Regeneračná maska je určená pre poškodené vlasy a jej zložky pomáhajú aktívne opravovať poškodené proteíny vo vlasoch. Intenzívna konzistencia vlasy vyživuje, zanecháva ich silné, pružné a 10x odolnejšie proti poškodeniu.



Poviem vám, že po asi mesiaci používania týchto intenzívnych opravovačov som bola u kaderníka, ktorý sám uznal, že mi vlasy zosilneli. Hovorím si, žeby to bolo práve touto starostlivosťou od Dove?

Tak čo poviete, ktorá rada prípravkov by sa vám práve teraz zišla? Sú vaše vlasy suché a bez života? Alebo skôr poškodené a potrebovali by hĺbkovú starostlivosť? Nech sa páči - Dove je pripravený na všetko.

Aká je vaša skúsenosť s týmito produktami?
Majte krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ja som Dove ešte vôbec neskúšala, akosi som vždy mala niečo iné na zozname, čo malo prednosť. No teraz si ma poriadne navnadila, aby som už ďalej nečakala :)
    Donny

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aspon jednu radu chci vyzkouset, laka me to.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tieto produkty vyzerajú naozaj super :) ja od Dove mávam iba dezodoranty, antiperspiranty a sprchové gély, ale je to super značka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V minulosti som mala niekoľkokrát Dove šampóny, či masku a bola som s nimi veľmi spokojná. Pamätám si na veľmi peknú vôňu:) Určite vyskúšam aj tieto ich novinky....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Osobně se chystám na tu světle modrou řadu, slýchám teď na ní spoustu kladných recenzí a u nás v DMku je teď v akci, takže proč ne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. o těchhle prodktech slyším jen samou chválu :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!