Našla som ideálny make-up: Loreal True Match

By Zuzulienka - 22.2.15

Nájsť ten správny makeup pre svoj typ pleti je niekedy náročné. Hľadáme, skúšame, zisťujeme, a kým sa k nemu dopracujeme, môže uplynúť naozaj veľa času. Prípadne ho nemusíme nájsť vôbec.
Ideálny makeup by mal dokonale sadnúť vašej pleti, poskytnúť jej jemné krytie a nepôsobiť umelo. Samozrejme nemal by vám spôsobovať ani žiadne problémy a vy sa po jeho použití nemusíte báť podráždenej pokožky, vyrážok, suchej, či naopak príliš mastnej pleti.


Ja som ten svoj hľadala naozaj dlho. Bolo už zopár makeupov, ktoré mi naozaj sadli a určite by som si ich ešte kúpila, no aktuálne myslím, že som objavila nového obľúbenca: Loreal True Match - odtie- R2 - C2 Vanille Rose. Pri jeho výbere som dlho váhala nad tým správnym odtieňom, no nakoniec mi bol odporučený práve tento. A veru sadol dokonale.


Moja pleť je odjakživa skôr suchá a citlivá, netrpím na akné (iba občas sa objaví nejaká tá vyrážka) a potrebuje pravidelnú hydratáciu. Teda od ideálneho makeupu požadujem, aby bol hlavne hydratačný, mal jemné krytie a v neposlednom rade, aby dodal mojej bledej pleti trochu farby a života.

True Match toto všetko spĺňa. Keď si ho nájdete kdekoľvek na nete, v každom popise nájdete, že je hydratačný, čo je u mňa základnou podmienkou. A tak som sa preň rozhodla.





Keď mi dorazil domov, na prvý pohľad ničím neprekvapil. Klasická 30 ml sympatická fľaštička s pumpičkou. Prekvapená som bola, až keď som ho prvýkrát skúsila a videla ako dokonale odtieň sedí mojej pleti. Presne ako som si predstavovala - jemné krytie, troška farby a oživenie a vyhladenie pleti. Makeup je tekutý, ľahučko sa nanáša a rozotiera, nie je parfumovaný. Na pleti pôsobí prirodzene, nvytvára žiadny efekt masky. Výdrž je priemerná.



Po niekoľkotýždňovom používaní môžem povedať, že makeup Loreal True Match je aj hypoalergénny, pretože mojej pleti nespôsobuje žiadne podráždenie, ani iné nedostatky. Takže som s ním naozaj spokojná.

Cenovo patrí medzi tie dostupnejšie značky - kúpite ho za cenu od 9 - 12 € napr. aj na www.parfemy-elnino.sk

Preto, ak je aj vaša pleť suchá a citlivá a dotera stále hľadáte - odporúčam Loreal True Match makeup.

Aký makeup je váš TOP? Skúšali ste Loreal True Match?

  • Share:

You Might Also Like

24 komentárov

  1. Od Lorealu som ešte nemala žiadny makeup takze to vyzera tak, ze to musim zmenit.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten používá Elizabeth, a ta si ho nemůže vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vy s elizabeth ste jak dve hrozna. Jedna hrozna druha hrozna 😁

      Odstrániť
  3. Es un maquillaje asombroso. Tomo nota para comprarlo. Un beso

    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/02/blue-sweater.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od teto znacky jsem jeste makeup nemela. Tento vypada, ale dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten makeup ťa úplne rozžiaril, ešte som ho neskúšala:)..Ja mám problém s akné, aký makeup by si mi doporučila?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuha, na akné ťažko povedať, ale možno by bol dobrý vichy dermablend - ten dobre kryje

      Odstrániť
  6. True Match je taky můj oblibeny makeup! Bohužel ho muzu pouzivat jen v lete, kdy mam trochu barvu..protoze u nas W1 neni tak mam jen tmavsi odstiny :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento je z tých svetlejších, nie síce uplne najsvetlejší, ale ja s nim ziskam aspon trochu farby

      Odstrániť
  7. Tento makeup mám a taktiež mám suchšiu pleť. Po pár týždňoch používania sa zdal byť skvelý, no po čase som mala po ňom neskutočné vysušenú pleť, až šupinkatú, a to používam i bázu pod makeup a krém. Priateľ mi povedal, nech ho dám svojej najväčšej nepriateľke. :D Ale odtieňovo mi veľmi sadol, nakoľko som veeľmi bledá a ich najbledší odtieň je skutočne vyhovujúci i pre najväčšie bleduľky. :) V súčasnosti používam Lancome Teint Miracle, po ktorom moja suchá pleť vyzerá sviežo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vdaka za tip na dalši makeup - Lancome som ešte neskušala

      Odstrániť
    2. Mám podobnou zkušenost, že ty levnější make-upy jsou fajn v krátkodobém použití, v dlouhodobějším hledisku pleť spíše vysušují a zanášejí. Zvláště u těch věcí, které si mažeme na celý obličej nebo do blízkosti očí, se šetřit skutečně nevyplatí.

      Odstrániť
  8. Tento makeup som mala v minulosti, dokonca aj ten istý odtieň. Bola som s ním veľmi spokojná. Teraz používam skôr BBkrémy, tie mi postačujú, nepotrebujem dokonalé krytie. Inak tvoja pleť podľa mňa nepotrebuje žiaden makeup je bezchybná!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež nepotrebujem nejaké extra krytie, makeup používam hlavne kvoli tomu, aby mi dodal farbu, inak je moja plet bez života, bledá a hlavne teraz v zime.

      Odstrániť
  9. Sedl ti opravdu skvěle! Já jsem ho zahlédla v DM, ale počítala jsem s tím, že bude opět šíleně oranžový - ale musím říct, že mile překvapil! :) Já potřebuji bohužel něco více krycího, ale tobě sedne perfektně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vobec nie je oranžový. Možno tmavšie odtiene ano, no tento nie.

      Odstrániť
  10. Máš hrozně krásné fotky! :)) Určitě makeup zkusím, hledám změnu

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. teraz si ma dost prekvapila, ja som si ho chcela kupit ale myslela som, ze ma omnoho silnejsie krytie :(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Taky ho mám, asi jen dva měsíce a moc jsem si ho oblíbila. Jen čekám, až se trošku opálím, protože mám o kapku tmavší odstín N4, což je natural a sedí mi. Je to můj svatý grál :). BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Je pravda, že najít vlastnostmi ideální make-up je často docela fight:-). Já jsem ten svůj našla u Clarins, True Radiance. L'Oreal jsem zkoušela před časem taky a dost mi mastil obličej.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento make-up používám na střídačku taky ..a je skvělý, akorát že nedrží celý den, musím aspoň jednou přes den pleť přepudrovat :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!