Vitajte v mojom šatníku

By Zuzulienka - 21.9.15

Krásny dník!
Dnes vás pozývam na malé nakuknutie do môjho šatníka. Ako nakupujem, kde nakupujem, môj najdrahší a najlacnejší kúsok, či dokonca to, čoho mám v šatníku najviac. Nech sa páči, čítajte!


1. Ako vyzerá tvoj šatník?
Môj šatník tvoria vstavané skrine v spálni. Jedna veľká vešiaková, kde mám všetky šaty, nejaké košele, svetre a proste všetko, čo by sa mohlo krčiť poskladané, tak to visí na vešiaku. V dolnej časti mám naukladané kabelky a horné police patria jeseným svetrom, pulóvrom a tričkám.
Druhú časť šatníka tvorí policová skriňa, kde nájdete sukne, rifle, legíny, kraťasy a nejaké to domáce oblečenie.
V zásuvkách mám naukladané spodné prádlo, ponožky, plavky a nejaké iné drobnosti.
Podprsenky a pyžamá mám zvlášť uložené v samostatnej komode.


2. Kde najčastejšie nakupuješ?
New Yorker, H&M, Gate, Reserved, Orsay, Deichmann, Takko, F&F - proste také klasické dostupné obchody, ktoré sú na každom rohu.


3. Kedy najviac nakupuješ?
Hocikedy, keď mám chuť. Najlepšie nákupy sú tie nečakané, keď idem len na poštu a zrazu niekde vo výklade zbadám niečo, čo musím mať.

4. Tvoj najdrahší kúsok?
Spoločenské šaty za 230€.


5. Tvoj najlacnejší kúsok?
Sukňa za 1 €. Našla som ju raz vo výpredajoch a tá cena ma fakt dostala.


6. Čo najradšej nosíš?
Šaty a sukne. Potom ešte holdujem legínam, a naopak rifle nosím málokedy, hlavne teda v lete ich na seba vôbec nenatiahnem. Vo voľnom čase v lete ešte rada nosím šortky.


7. Čo v tvojom šatníku určite nenájdem?
Gumáky, mega vysoké topánky, keďže sama o sebe som dosť vysoká, tričká s veľkým výstrihom... viac ma nenapadá

8. Máš v skriniach poriadok?
Väčšinou áno, no keďže dosť často sa presúvam a cestujem a s tým súvisí aj balenie oblečenia, tak niekedy, hlavne keď sa ponáhľam, to tam riadne rozbombardujem. Avšak, hneď ako si nájdem čas, tak to tam dám do poriadku.

9. Ako často triediš veci? A čo robíš s vytriedenými?
Aspoň raz ročne urobím čistku, vyhodím to, čo už nenosím, to čo je už obnosené. Čo sa dá, hodím na bazár, alebo posuniem niekomu z rodiny, a čo nie, tak putuje nemilosrdne do koša.

10. 2 kúsky, ktoré si chceš v najbližšej dobe kúpiť?
Určite ripped džínsy, v mojom šatníku totiž doteraz žiadne nie sú a ja ani neviem prečo, keď sa mi páčia. A ešte biele nohavice, alebo džínsy. Myslím, že ich začnem nosiť častejšie.

11. Čoho máš v šatníku najviac?
Váhala som, či sú to šaty alebo sukne, no po spočítaní to vyhrali sukne. Mám ich až 53 rôznych strihov, dĺžok, materiálov, vzorov... A šiat je 48 - počítam sem všetky šaty - letné, zimné, spoločenské...

12. Aká farba prevažuje v tvojom šatníku?
Jednoznačne čierna. Je to pre mňa ľahko kombinovateľná univerzálna farba a preto mám v nej najviac kúskov. Potom je to šedá, biela, červená a modrá. To sú moje naj farby.

Ako vyzerá váš šatník? Skúste si odpovedať na moje otázky :) a kludne píšte odpovede do komentov. Som zvedavá.
Krásny dník

  • Share:

You Might Also Like

22 komentárov

  1. Tolik sukni a satu :-O A ja si s temi mymi par kousky rikam, jak jich mam hodne. Ale zas pravda, ze sukne temer nenosim a saty take ne, spise unosim v lete na dovce. Jinak jsem dzinova :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na té poslední fotce ti to moc sluší. Také bych si chtěla doplnit zásobu sukní :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný tag:) tie spoločenské šaty sú krásne:)
    Ja som milovník sukní, zatiaľ ich mám okolo 20 a chcela by som viac šatov, mám málo farebný šatník, lebo väčšia je čierna,šedá a preto som rada ke´d si kúpim aj čosi výraznejšie:)
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obdiv za tolik šatů a sukní:-) Čistku dělám taky 1x za rok, ale zjišťuji, že je to málo, třídila jsem před půl rokem a už teď mi skříně zase pomalu nejdou dovřít..asi moc nakupuji:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow tolik satu a sukni. No ja mam vseho tak akorat :D. Na posledni fotce ti to moc slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Toľko sukní? Wau. Tie šatu ti veľmi pristanú .

    OdpovedaťOdstrániť
  7. El vestido largo dorado de fiesta es alucinante y estas muy guapa. Un beso

    http://todreamtheimpossiblemnoeliaco.blogspot.com.es/2015/09/colored-diamonds.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Teba by som chcela vidieť v nákupných maniačkach. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tam by ma veru nikto nedostal :-) Vlastne do žiadnej tv show by som nikdy nešla...

      Odstrániť
  9. Takový šatník bych také chtěla mít O:)! Super! Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  10. aj ja mám najviac čiernej :) btw tie spoločenské šaty sú nádherné! Vyzeráš v nich úžasne :)

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  11. S úsměvem a nostalgií vzpomínám na dobu, kdy můj šatník byl taky takové kramářství věcí, které není možné unosit :-) Kolem třicítky jsem radikálně změnila šatník. Přestala jsem nakupovat trendové levné blbiny, které po vyprání změní tvar a raději investuju do kvalitních, nadčasových kousků a to ať jde o oblečení, šperky, boty... Takže poslední dobou se snažím jít cestou budování vlastního stylu a koupi každého kousku pečlivě zvážím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už som prestala nakupovat. Ked si aj idem niečo kupit, tak dobre zvážim, či to naozaj potrebujem, či to mám k čomu nosiť a či to vobec vynosim.

      Odstrániť
  12. Nechápem, načo je niekomu toľko šiat a sukní. Keď sa k tomu ešte prirátajú nohavice, šortky atď., tak mi z toho vychádza, že si každú tú vec oblečieš maximálne 3 - 4 x do roka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No vidiš, lenže ja nohavice napr. nemám takmer žiadne, riflí mám pár a prevažnu väčšinu roka nosím práve tie sukne a šaty - preto ich je tolko. Ale je pravda, že sa chystám to pretriediť,

      Odstrániť
  13. ja by som veľmi rada videla tvoju zbierku kabeliek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nech sa páči: Tu je starší článok:
      http://stylzeny.blogspot.sk/2013/10/moje-mile-kabelky.html

      Odstrániť
  14. No ja sa bez mučenia priznávam, ze som nákupná maniacka :) taktiež milujem saty a sukne! Su oveľa pohodlnejšie ako nohavice a zena v nich aj bez vacsej námahy vyzerá elegantne, žensky a pôvabne :) Ja mam iba letných šiat nieco okolo 80 kusov a sukni hmm letne, zimné spolu urcite naratam aj viac ako 150 :) Mam možnosť nakupovať vela v zahraničí takze tomu sa tažko odoláva a tiez na konfekčnu velkost XS sa mi ľahko nakupuje :) Je to moja záľuba a potešenie. Takze Zuzi kľudne nakupuj sukne a saty aj dalej, tych nie je nikdy dost :) A kto by sa čudoval, ze sa to nedá vynosiť, tak verte mi, ze sa dá :) ved móda je tak hravá, rozmanitá, každý den iný a rok ma predsa az 365 dni! ;) Krásny den, Katka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!