Anjelské riasy...

By Zuzulienka - 19.9.16

Anjelské riasy, tak to by chcela každá z nás. Ale čo si pod tým pojmom predstaviť? Podľa mňa sú to krásne oddelené, natočené, husté a predĺžené riasy, ktoré vyčaria neodolateľný pohľad. Presne tak som si predstavovala aj túto riasenku od Dermacol s názvom Angelash. No je taká skutočne?


Riasenka Angelash už svojim dizajnom vyzerá anjelsky. Má klasický tvar a biela v spojení zlatou mi trochu pripomínajú Vianoce, zimu a aj tých anjelov. Veru, keď sa tak zamyslím, riaseniek s bielym obalom nie je na trhu veľa. Takže ju v obchode určite neprehliadnete. Objemovo má 13ml.





Po obale nás ako vždy zaujíma kefka, ktorá by v tomto prípade mala vyčarovať anjelsky zvodné riasy. Táto je klasická, jemne zahnutá a striedajú sa na nej krátke a dlhé štetinky, ktoré spolu vyzerajú trochu strapato. Mne osobne sa toto spracovanie kefky veľmi páči a dobre sa s ňou pracuje.



Čo hovorí výrobca?
Riasenka by mala riasy vykresliť, predĺžiť a dodať im dvojnásobný objem. Obsahuje dokonca panthenol, ktorý riasy chráni a vyživuje a výťažky z bambusu zase regenerujú a zabraňujú vysušovaniu... Kefka by mala riasy krásne oddeliť a zahaliť do čiernej.


Aká je skutočnosť?
Mne sa riasenka Angelash zapáčila na prvý pohľad a aj na prvé použitie. Od začiatku sa mi s ňou dobre pracovala a minula som ju úplne do dna (teda až kým sa nevysušila). Kefka je naozaj skvelo spracovaná, maskara sa s ňou dobre nanáša, naberiete ňou potrebné množstvo, nie je ani príliš mokrá, ani príliš suchá, proste zlatý stred.

Riasy sú prvou vrstvou krásne oddelené a zároveň aj predĺžené. Druhá vrstva už jemne zlepuje, no stále to nie je nič hrozné, a skôr to na mňa pôsobí ako efekt zhustenia rias. Celkovo maskara na riasach veľmi rýchlo zasychá, neobtláča sa na viečkach, vydrží celý deň bez opadávania a rozmazávania sa.

No a večer ju jednoducho odlíčite.




Takže ja si pokojne môžem túto riasenku zaradiť medzi svoje obľúbené a tie, ktoré si určite kúpim ešte raz. Dermacol to s riasenkami vie, pretože zatiaľ som sa stretla s asi iba jednou od nich, čo mi nesedela.

Ak túžite po anjelskych riasach, šup do obchodu po Angelash.

Alebo ju už máte otestovanú?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Tak toto je první kladná recenze na tuto řasenku, kterou čtu :)
    eLblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zaujímavé. Ja som na ňu čítala rôzne recenzie. Aj kladné aj pozitívne.

      Odstrániť
  2. Tuhle řasenku bych ráda vyzkoušela, ted už vím že do ní mohu jít :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. treba skúsiť. Ono každý máme iné riasy a každému môže niečo iné vyhovovať.

      Odstrániť
  3. Nehnevaj sa toto je taký fail, že až :-) Neviem, ale tebe sa toto zdá byť dobrá riasenka a pekný efekt? No neviem, podľa mňa je toto dosť nepodarené recenzovanie, tak ako posledný rok takmer každý tvoj článok samá recenzia sponzorovaných produktov, nič, čo by som nečítala už na xyz blogoch... Rovnako včerajší článok o "swarovski",príde mi to už smiešne a trochu aj zvrátené, čo dokážu dnes urobiť blogerky za pár produktov :D prestavam ťa čítať a verím, že niesom posledná...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si predstav, že áno, mne sa táto riasenka skutočne páči, možno som ju nenafotila excelentne, ale bola som s nou spokojná.
      A prepáč ale ked sa ti teda tak články nepáčia, tak ich nečítaj... vlastne to si už urobila. len škoda že si strávila rok čítanim niečoho, čo ta nebavi...

      Odstrániť
  4. Wau, konkrétne túto som ešte v drogérkach nenašla, ale vyzerá super! Kefka, dizajn, natočenie. No, asi sa po nej obzriem :) ʕ•͡ᴥ•ʔ

    * Le blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!