Víkendové nákupy s Marianne

By Zuzulienka - 21.9.16

Tiež ste boli cez víkend nakupovať? Práve tento víkend totiž prebiehali Dni Marianne, kedy si stačilo kúpiť časopis Marianne, v ktorom bola zľavová knižka so zľavovými kupónmi do rôznych obchodov. Samozrejme prioritne boli kupóny zamerané hlavne na obchody a obchodné centrá v čechách, keďže aj Marianne je český magazín pre ženy. No celkom pekná kôpka kupónov bola pripravená aj pre nás na Slovensku.


Tak som sa rozhodla, že sa s nimi po dlhšom čase vyberiem na taký poriadny nákup. Manžel bol odcestovaný, drobčeka som nechala strážiť mojej mamine (takmer celý čas, čo som bola preč prespal) a so sestrou sme nasadli do auta a vydali sa nakupovať.
Poďte sa pozrieť, čo všetko som sebe a zase hlavne malému nakúpila :)



Yves Rocher
Ako prvé sme navštívili Yves Rocher. Mám ich kozmetiku rada, hlavne niektoré výrobky majú bezkonkurenčné. K tým patrí aj tento sprchový gél s vôňou kávy. Kupónik som však využila na toto skvelé regenerujúce telové mlieko.


Tchibo
V tchibe veľmi nenakupujem, no občas tam nakuknem. Tentokrát ma tam na prvý pohľad zaujali nádobky na jedlo v rôznych tvaroch. Zídu sa na piškóty, ovocie, či iné drobnosti na jedenie vonku pre malého. Okrem nádobiek som tam objavila aj túto zateplenú flaušovú mikinku.


Bepon
Pančúch nikdy nie je dosť a aj keď ja ich mám celkom dosť, nemohla som tento obchod obísť. A veru neoľutovala som. Po dlhej dobe som tam objavila tieto mašličkové pančuchy, ktoré som už raz mala z iného obchodu, no roztrhali sa mi a už som ich nemohla nikde zohnať. A prihodila som k nim ešte jedny klasické, telové...


Marks & Spencer
Tak toto je obchod, v ktorom som si asi nikdy nič nekúpila, ak nerátam potraviny. Nemôžem si pomôcť, ale tá móda mi tam príde zvláštna. Ale vbehla som tam pozrieť aspoň detské vecičky. A aj kúpila. Plus som k nim pridala nejaké sladkosti.


Deichmann
Kupón do tohto obchodu sľuboval 25% zľavu na detskú obuv alebo kabelky. Vošla som tam s tým, že si pozriem nejakú kabelku, no z obchodu som odchádzala s týmito krásnymi topánkami pre Nikolaska. Normálne uvažujem, že tam zájdem ešte raz a kúpim mu ešte jedny vo väčšej veľkosti, aby ich mal aj na neskôr, pretože teda nôžka tým deťom rastie celkom rýchlo.


Fann pafumerie
Neviem ako vy, ale ja radšej nakupujem parfumy cez internet. Do týchto parfumérií chodím len ovoniavať. Aj tentokrát som ovoňala, čo som chcela a odniesla som si odtiaľ aspoň takýto malý balíček :)


Predeti.sk
Opäť niečo pre drobca. Väčšia fľaška na pitie a Sudocream, ktorý sa u nás nestratí.


Vnímavé hračky
Posledný obchodík, ktorý sme navštívili boli hračky. A vyberala som dlho. Z toľkých krásnych a zaujímavých hračiek sa ťažko vyberalo aj po porade s predavačkou. Nakoniec som sa rozhodla pre tieto dve - vkladacie kocky s tvarmi, číslami, farbami a písmenami a obrázková puzzle vkladačka.


Okrem obchodov, v ktorých bolo možné využiť zľavy, sme navštívili aj také, kde kupóny neboli. V H&M som kúpila čiapku pre malého a v Takku rifle pre seba (tam vždy dostanem nejaké pre moje dlhé nohy)



Takže, my sme celkom nakúpili a čo ste si z týchto zľavových dní doniesli vy?
Pekný dník!

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Já vím, že ty botky jsou původně pro prcka... Ale jsou tak skvělé, že si je umím představit i sama pro sebe! :-D
    Moc hezké nákupy :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné nákupy! :) Pořídila jsi dobře :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. perfektny nakup , bepon som aj ja riadne vyuzila ich pancusky su proste best a inak som yakladne veci dokupila :)

    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!