CCC

Outfit: Maxi yellow skirt

By Zuzulienka - 22.9.16

Dlhé sukne ma nikdy nelákali. Akosi som mala zafixované, že na moju výšku ani nedostanem tak dlhú, ako by som potrebovala. Opak je však pravdou a pesvedčila ma o tom moja prvá dlhá sukňa, ktorá je mi fakt, že dlhá od pása až po zem. A to som riskla objednávku cez eshop, kde som si aj podľa popisu vedela skontrolovať, aká bude sukňa skutočne dlhá.


Bola som milo prekvapená. Docestovala veľmi rýchlo a sadla mi ako uliata. Aj veľkostne, aj dĺžkovo. A tá farba ma očarila. Žiarivá, žltá, letná, asi preto som ju cez leto tak rada nosila. Najradšej s crop-topom a aj jemne odhaleným bruškom. K tomu sandále (ktoré síce na fotkách nevidno) a na prechádzku mestom ako stvorená.






Crop-top: H&M
Sukňa: zaful.com
Sandále: CCC


Máte radi maxi dlhé sukne???
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. joooj ty máš postavičku :) a krásna sukňa :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sukně ti velice sluší! :) Vypadáš v ní dokonale :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá to veľmi pekne, na leto úplne ideálne, aj tá farba je super. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ta je překrásná! ♥ Miluju žlutou :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. =D Neviem koľko cm máš ty, ale ja mám 173 a tiež mám problém nájsť skutočne dlhú dlhú sukňu.=D Všetky sú mi do polovice lýtok ...má to ale výhodu, tak som si na túto dĺžku zvykla, až som sa do nej zamilovala.=D
    Inak sukňa krásna - tiež som (tie moje trojštvrťové) nosila najmä v lete. Je príjemné ako sa ten jemný, chladný šifón pletie popod nohy, nie? =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mať tak tvojich 173, tak to je normálna výška. Už ked pri takej výške je problem zohnať dlhu suknu, tak ufff. Ja mám o 10 cm viac od teba a som fakt prekvapená, že táto je dlžkovo uplne super.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!