7 dôvodov prečo nosiť šaty

By Zuzulienka - 8.5.17

Ako už iste o mne viete, milujem šaty. Mám ich v šatníku cez 50 rôznych kusov - letné, zimné, a aj keď momentálne na materskej nosím skôr džínsy, na šaty som nezanevrela a stále po nich občas siaham. Šaty sú proste ženské a k ženám patria. Áno, my ženy sme rôzne, a každá milujeme niečo iné, a veľa z nás šaty nenosí. Ale prečo??? Ja vám ponúkam 5 dôvodov, prečo šaty nosiť a prečo si ich obľúbiť.


1. sú ženské
Žiadne iné oblečenie nebude na žene vyzerať ženskejšie ako šaty. Šaty patria k ženám od pradávna a myslím, že aj dlho k nim patriť budú. Máme výsadné právo ich nosiť len my, chlapi nám na ne nemôžu siahať :-D
2. jednoduchý a rýchly outfit
Ak sa vám často stáva, že stojíte pred skriňou a kombinujete, ktoré tričko sa ku ktorým džínsom, či sukni hodí, prezliekate, obliekate... tak siahnite po šatách. Pri nich fakt nemusíte rozmýšľať, čo k nim. Doladíte len šperkom, kabelkou, v prípade chladnejšieho počasia vezmete bundičku a outfit hotový.


3. pre každé ročné obdobie
Aj keď sa vám to možno nezdá, šaty môžete nosiť stále: na jar, leto, jeseň, zimu... Naozaj v každom ročnom období. V lete vám k nim netreba nič a v zime si vyberiete nejaké z teplejšieho materiálu s dlhými rukávmi, k tomu hrubé pančuchy a môžete íst. Naozaj nič komplikované.. A verte mi, také pančuchy častokrát zahrejú lepšie, ako nejaké džínsy so studenej rifloviny.

4. rôzne strihy a dĺžky
Či ste štíhla, vysoká, nizka, alebo máte pár kíl naviac, pre každý typ postavy sa dá nájsť ten správny strih. Neradi ukazujete kolená?? Tak zvoľte dĺžku pod. A že nemáte žiadny pás??? Vyberajte áčkové šaty.

5. každý deň iná
S teniskami, opätkami, sandálkami, čižmami, či balerínami... S riflovou bundou, sačkom, svetríkom, pančuškami....no proste každý deň môžete hoci aj s jednými jedinými šatami vyzerať úplne inak.


6. aj na špeciálne príležitosti
Priznajte sa, čo si obliekate, ak idete ako hosť na svadbu, na nejakú oslavu jubilea, promócie, či iné významné udalosti??? Ja nad inou možnosťou ako šaty ani neuvažujem. Najviac sa mi na takéto príležitosti hodia, viem, že sa v nich budem cítiť dobre a viem, že nimi nič nepokazím, čo sa týka etikety.



7. pre tehotné
Ak ste tehotná, tak je to jednoznačne najpohodlnejšie oblečenie! Teda aspoň pre mňa tak bolo. Džínsy ma väčšinou tlačili, takmer som ich vtedy nenosila, a o tehotensských legínach, ani nehovorím. Nezniesla som mať niečo natiahnuté cez bruško a kedže šaty cezeň väčšinou len tak visia, to mi vôbec nevadilo a cítila som sa v nich výborne.


Tak povedzte, nosíte šaty, alebo nie??? Ak nie, tak prečo? Ak áno, koľko šiat vlastníte???
Krásny sviatkový deň!

  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. páni, vypadají skvěle a fakt ti sednou! :) mám taky dost šatů, ale nenosím je tak často..ted jsem si zamilovala spíše sukně

    xoxo-ronnie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šaty ti veľmi pristanú a hodia sa ti.Ja ich väčšinou nosím iba v lete

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já šaty také mám velice ráda, ale zatím jejich sbírku teprve rozšiřuji :) Všechny tvoje šaty se mi moc líbí a vypadají na tobě skvěle.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám doma nejaké šaty,ale priznám sa, že ich nenosím veľmi často :) k tebe veľmi pasujú a úplne sa mi spájaš so šatami, ale ja radšej vždy zvolím niečo iné, radšej napríklad sukňu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tobě sluší fakt snad všechny! Mám jich doma taky dost (zdaleka ale ne tolik jako ty :D), přeci jen se ale lépe cítím v kalhotech :) Na sukně a šaty musím mít vyloženě náladu :)

    Pauline’s Tiny World♥ | První blogová giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Som skôr nohavicová. Mám ich radšej. Po šatách siahnem len sem tam :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Šaty ani sukne nenosím, necítim sa v nich príjemne. A ani ich v skrini nemám. Načo? Aj tak by som si ich neobliekla. Ešte nikdy mi nechýbali - na každú slávnostnú príležitosť sa dá predsa ísť aj v elegantných nohaviciach.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som veľký milovník šiat a ty ich naozaj vieš pekne nosiť :)
    www.veraparadis.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všetky šaty ti veľmi pristanú, to mi pripomína ako veľmi už chcem leto. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. si krásna, mať tvoju postavu tiež nosím šaty často :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. júúúj super článok a ja musím súhlasiť :) ja dám na seba veľmi málokedy nohavice, šaty nosím presne z tých dôvodov, aké uvádzaš :)
    Drew's beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  12. šaty mám veľmi rada, aj keď sem tam mám obodbie, že si ich na seba vôbec nedávam :) čo sa týka počtu, tak ani nevim, ale je ich strašne veľa. ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!