Aký darček pre mamu?

By Zuzulienka - 6.5.17

Tie naše mamy... za to všetko, čo pre nás robia boy si zaslúžili nielen jeden Deň matiek v roku. Pretože matkami sú každý deň, každý jeden deň na nás myslia, boja sa o nás, dávajú nám rady, pomáhajú nám a urobili by pre nás všetko na svete. Viem, o čom hovorím. Sama som už 2 roky mamou a pre svojho chrobáčika znesiem aj modré z neba.


Verte, či nie, mamy to majú naozaj náročné. Neočakávajú nič, no určite ich potešia vaše poďakovania, váš čas, pomoc, a hlavne láska. No verím, že mnohí im chceme občas dopriať aj niečo také to materiálne, pre radosť, pre potešenie, alebo proste preto, lebo vieme, že momentálne sa im to hodí. Parfém, kozmetika, módny doplnok, pomôcky do kuchyne, do záhrady, alebo čokoľvek, čo má vaša mama rada. Veď ju poznáte najlepšie.

Aktuálne máte ešte týždeň na rozmyslenie, čím práve svoju mamu potešiť. Deň matiek je až 14.5.2017.

Možno sa v tom už strácate, veď stále nejaké darčeky - raz na narodeniny, potom meniny, Vianoce, či iné výročia a už fakt neviete, čo kúpiť.

Tak sa nechajte inšpirovať. Darčekov na výber pre ženy je naozaj pestrý.


1. Parfém...
Myslím, že toto je voľba, ktorou nič nepokazíte u žiadnej mamy. Hlavne ak viete, že sa rada krémikuje, líči a rada pekne vonia. V tom prípade už určite máte od nej aj čo to obkukané a viete, aké značky má rada. Ak nie, tak sa momentálne môžete nechať inšpirovať niektorými eshopmi, ktoré v týchto dňoch vytvorili špeciálne ponuky zamerané práve pre mamy.






2. Kabelka, ktorú určite využije



3. Peňaženkanielen na peniažky, ale aj všetky karty, účtenky a iné papieriky, ktoré my ženy v peňaženkách nosíme


4. Hrnček, z ktorého si každé ráno môže vychutnať horúcu kávu


5. Vankúšik, na ktorom sa jej bude výborne relaxovať




6. Tričko so zaujímavým nápisom...



7. Šperk, ktorý vždy poteší, či už to budú náušnice, náramok alebo náhrdelník



Tipov na darčeky je ešte mnoho: kniha, módny doplnok, niečo do kuchyne, poukážka, spodné prádlo... naozaj je z čoho vyberať.

A ak sa vám zdá, že vaša mama už všetko má, tak zaručene to nepokazíte kyticou a čokoládou :)

Ako obdarúvavate vaše mamy v tento sviatok?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Pekný výber, ďakujem za tipy :) Možno by som pridala ešte nejaký milý fotorámček s fotografiou detí, alebo celej rodiny :)
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!