Aká je kozmetika Trend It Up?

By Zuzulienka - 14.9.17

Už je to nejaký čas, čo sa v DM drogerii usídlila nová rada kozmetiky s názvom Trend It Up. Verím, že mnohé z vás ju už postrehli, obdivovali, a možno dokonca aj vyskúšali. Ja ako správna kozmetická maniačka som jej tiež neodolala a mala som možnosť vyskúšať niekoľko produktov tejto značky.


Balíček, ktorý mi dorazil domov obsahoval presne 7 produktov dekoratívnej kozmetiky: make-up, kontúrovacia paletka, ceruzka na oči, riasenka, lak na nechty, rúž na pery, paletka tieňov.
Ale poďme pekne poporiadku...
Make-up &Concealer 2v1 CAMOU - odtieň 020
Make-up a korektor v jednom, tak to sľubuje tento produkt.

Make-up sa dávkuje pomocou pumpičky, čo je podľa mňa najlepší a najhygienickejší spôsob aplikácie. Je tekutej, avšak skôr krémovej ako mliečnej konzistencie. Na pleť sa rozotiera dobre, no nie celkom podľa mojich predstáv, ale nevyčítam mu to, lebo je to práve kvôli tej krémovejšej konzistencii.

Make-up mi prišiel v trochu tmavšom odtieni, ako používam, no keďže moja pleť si doslova vyžaduje dodať trochu farby, nejak som to neriešila. Celkovo používam make-up hlavne kvôli tomu, aby mi zjednotil pleť, oživil ju, dodal trochu farby a chránil ju pred nepriaznivými vplyvmi okolia.
A tento to splnil. Pleť naozaj krásne zjednotí, zakryje nedostatky, vydrží na pleti minimálne pol dňa a nevysušuje ju. Ja som si ho naozaj obľúbila a budem ho naďalej používať.





Kontúrovacia sada Face Contouring set
Na prvý pohľad veľmi sympatická paletka, ktorá má vraj slúžiť na kontúrovanie celej tváre. Obsahuje tri celkom veľké okrúhle tiene s trblietkami.

CONTOUR (kontúrka) - nanáša sa plošne pod lícne kosti a bočné časti nosa
GLOW (bronzer) - slúži na rozjasnenie okolia líc, čela, brady
HIGHLIGHT (rozjasňovač)  - patrí pod oči na rozjasnenie pohľadu, stred čela, brady a nosa.

No povedzme si na rovinu, keď doslova celý tento set použijeme presne takto podľa návodu, tak sa asi budeme trblietať ako vianočná guľa. Áno, rozjasniť určité oblasti je fajn, ale ako všade, aj tu platí, že menej je viac. Preto ja sama tento set používam s mierou - rozjasňovač nanášam len v oblasti očí - musím povedať, že tam sa mi osvedčil dokonale, krásne rozjasní pohľad; kontúrkou si raz-dva vykreslím líčka, má výborný odtieň, ktorý krásne sadne; a bronzerom líčka ešte jemne rozjasním.

A dosť, úplne stačí na bežné denné líčenie. Takže ako kontúrovaciu sadu by som túto paletku nepoužívala, ale na také to rozjasnenie sa mi úplne osvedčila. Jej plusom je aj, že sa dobre nanáša a nepráši sa, ale priľne len tam, kde má .




Paletka očných tieňov The Nudes Selection
Očné tiene používam minimálne, alebo výnimočne. Táto paletka so zemitými odtieňmi obsahuje celkovo 6 tieňov (5 matných a jeden trblietavý), ktoré môžete používať samostatne, alebo si nimi vytvoriť dokonalé dymové líčenie. Dokonca čiernym tieňom a štetčekom na to určeným (nie priloženým aplikátorom), dokážete vytvoriť aj krásnu čiernu linku, ktorá nepôsobí tak tvrdo, ako s použitím ceruzky.

Tiene sú dobre pigmentované, dlhovydržia, no majú jednu nevýhodu a to, že sa prášia. Vždy, keď sa s nimi líčim, tak ich mám nielen na viečku, ale aj pod očami, či na lícach. A to je trochu otravné, lebo ich pigmentácia spôsobuje aj to, že ich len tak jedným prstom z líc nezotriete. Musím normálne použiť vodu, alebo odličovací prípravok a teda znovu opravovať make-up.


Ceruzka na oči Metallic Kajal odtieň 050

Ceruzky a linky na oči sú mojou rutinou pri bežnom líčení. Väčšinou sú to však linky čiernej farb, no občas použijem aj inú. Keď som našla v balíčku túto metalickú ceruzku so zlatým odtieňom, pomyslela som si, hm, nič pre mňa. Napriek tomu bola jedným z prvých produktov, ktoré som skúšala a milo ma prekvapila.

Je mäkká, dobre sa nanáša, aj keď ju treba viackrát vykresliť, aby ju vôbec bolo vidno, a hlavne má perfektnú výdrž. Vôbec sa mi počas dňa nerozmazáva, neobtláča a naozaj vydrží bez poškodenia až do odlíčenia.





Riasenka Multiplying eyettention

Nájsť vhodnú riasenku pre svoje riasy môže byť niekedy problém. Každá máme iné mihalnice a preto môže na každej tá istá maskara ukázať úplne inak. Presne to dokázala táto riasenka, niektorým nesadla, iné si ju nevedia vynachváliť.

Ja patrím do tej druhej skupiny a mám s ňou pozitívnu skúsenosť.

Riasenka sľubuje predĺženie a zároveň objem, asi preto aj ten názov "multiplying". Má zaujímavú zaoblenú kefku s hustými štetinkami a ja presne takéto typy kefiek milujem, lebo sa s nimi väčšinou dobre pracuje. Inak tomu nie je ani pri tejto riasenke.

Riasy krásne obalí do čiernej, predĺži a pri správnej aplikácii ani nezlepuje. Správnou aplikáciou myslím to, aby ste si dávali pozor na množstvo maskary na kefke. Ak jej máte príliš veľa, tak vám riasy zlepí, čo som si vyskúšala na vlastnej koži. Ak je množstvo primerané, tak sa môžete tešiť na pekné, predĺžené riasy, ktoré vám nepoškodené vydržia až do večera. Riasenka sa totiž vôbec neobtláča na viečko, ani neopadáva, a nemá ani žiadne iné nedostatky.




Rúž na pery Velvet Sense lipstick - odtieň 020
Rúže na pery sa stali za posledné roky mojou závislosťou. Najradšej mám ružové odtiene, no ani takéto zemité, viac do hneda nie sú na zahodenie. Hlavne teraz na nadchádzajúcu jeseň.

Tento rúž je jednoduchého vzhľadu s vysúvacou mechanikou s krémovým zložením. Príde mi tak trochu ako tónovací balzam, avšak narozdiel od balzamu je veľmi dobre pigmentovaný. Po perách sa ľahučko kĺže, jedným ťahom prekryje všetky priehlbinky a zárezy a dodá tú správnu farbu. Pery vôbec nevysušuje.

Toľko plusov však vystrieda jedno veľké mínus a to je jeho výdrž. Ak by ste nejedli, nepili, tak vám v pohode vydrží nejaké 3 hodinky. Inak vám postupne pri jedení a pití zlieza dole a je potrebné ho opäť naniesť. Výdrž je teda naozaj slabá.




Lak na nechty Double Volume & Shine - odtieň 020
Na testovanie lakov naozaj nie som dobrá vzorka, ale už keď som tento mala doma, musela som skúsiť. Lak sľubuje vysoké krytie, super lesk a dlhú trvácnosť.

Prvé, čo musím pochváliť je štetček, ktorým sa nanáša, pretože je dokonalý. Presne takéto štetčeky by mal mať každý lak. Dvomi ťahmi máte necht nalakovaný a hotovo. Krytie je druhá vec, ktorá sa tomuto laku vydarila. Naozaj stačí jedna vrstva. A do tretice - schnutie - do minútky máte lak úplne zaschnutý a môžete pokojne robiť, čo potrebujete.

Čo sa týka výdrže, tak to je u mňa ten problém. Mám slabé nechty, stále niečo robím a preto mi žiadny lak na nechtoch nevydrží nepoškodený viac ako 24 hodín (s nadlakom a podlakom mi zlieza ešte skôr). Inak tomu nie je ani pri tomto laku, na druhý deň, končeky olúpané...

No napriek tomu je tento lak pre mňa dobrým produktom práve vďaka vyššie spomenutým plusom.



Vytvorila som s kozmetikou Trend It Up aj dve líčenia. Prvé je jednoduché, bez tieňov, s minimálnym použitím rozjasňovacej paletky a druhé aj s tieňmi a výraznejším rozjasnením.

Záverom môžem povedať, že Trend It Up kozmetika určite za vyskúšanie stojí, a myslím, že nejakého obľúbenca si v nej každá z nás nájde....

Skúšali ste už Trend It Up? Máte už aj nejakého obľúbenca?


  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Moc hezký článek, nejvíc se mi líbí zlatá tužka na oči, ta mě mile překvapila a stejně jako ty jsem si říkala, že by to nebylo nic pro mě, ale když teď vidím tu krásnou měděnozlatou a venku je ten podzim... no krása :) Vyzkoušela jsem laky na nehty a taky máslo na rty v tužce, podobné jako rtěnka, a to je teda propadák po stránce vysušování, během několika minut mám tak nesnesitelný pocit na rtech... Krásná recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak lak a rtěnka u mě vítězí na plné čáře. Líbí se mi odstín. Jinak té výdrže je škoda, ale už jsem zvyklá si rtěnky během dne aplikovat znovu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. laky na nechty a ten Velvet Sense rúž milujem! :) na mojich perách má záhadne celkom slušnú výdrž :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujala ma riasenka a zlatá očná linka. Vyzerajú výborne :)
    Rúž mám doma a som s ním dosť spokojná, má úžasnú farbu!
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám ráda jejich laky na nehty a rtěnky. :) Paletku očních stínů bych ráda vyzkoušela a zaujala mě i řasenka, ta udělá pěkné řasy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tuhle značku jsem ještě nezkoušela, protože nevím, co od ní zkusit. Abych nebyla hned napoprvé zklamaná.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám od Trend it up ráda hodně produktů, ale z těchto jsem nic nezkoušela, kromě laku v jiných odstínech. Laky jsou od TIUP úplně nádherné, ale zatím mě žádný moc dlouho nevydržel.:(

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!