Pravidlá na každý deň...

By Zuzulienka - 16.9.17

Každý deň je šanca na nový začiatok. Každý deň by sme mali prežiť naplno, ako keby mal byť posledný. Každý deň sa môžeme stať lepšími... Proste každý deň je výnimočný a my by sme ho nemali premrhať a iba tak prežívať. Skúste preto do svojho každodenného sveta zaradiť týchto pár tipov a hneď bude všetko krajšie...




1. Usmievaj sa
Vyskúšaj si na tvár nasadiť úsmev ihneď ako sa zobudíš. Uvidíš, že ti to naozaj zmení celý deň.

2. Ďakuj
Za všetko... za prebudenie do nového dňa, za zdravie, za skvelú rodinu, priateľov, za voľné parkovacie miesto, za vzduch, ktorý dýchaš...

3. Buď milý
Napriek zlej nálade, prebdenej noci, chorobe, únave, či iným starostiam buď na ľudí milý. Uvidíš, že sa ti to vráti a ľudia ťa budú mať radi.

4. Chváľ iných
Určite každému dobre padne, ak ho iný pochváli. Nech je to za čokoľvek, preto chválami na adresu iných nešetri.

5. Pomáhaj
A nič za to nečakaj.. Pusti niekoho s malým nákupom v rade pred seba, pomôž odniesť nákup, vyriešiť problém, či proste len byť oporou pre niekoho, kto sa potrebuje vyrozprávať.

6. Mysli pozitívne
... a celý tvoj deň bude pozitívny. Ak by bolo najhoršie, nezabúdaj, že všetko sa deje pre nejaký dôvod.

7. Ži v prítomnosti
Nerozmýšľaj stále nad tým, čo bolo, ani čo bude. Teraz si tu, a to je najdôležitejšie. Žiť pre prítomnosť, tak ako to robia malé deti.

8. Ver si
Pretože tak ako sa správaš sám k sebe, tak sa budú k tebe správať ostatní. Buď sebavedomý, neboj sa povedať svoj názor, či nesúhlasiť s inými.


A hlavne: KAŽDÝ DEŇ BUĎ SÁM SEBOU!

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!