Každý deň iná s rúžom na pery

By Zuzulienka - 4.10.17

Myslím, že väčšina z nás sa každý deň líči viac-menej rovnako a má už ten svoj zaužívaný štýl. Make-up, linka, riasenka, tu rozjasniť, tam zvýrazniť a hotovo. Do 5 minút. Alebo patríte k tým, ktoré každý deň rady vyzerajú trošku inak, len nemáte na to viac času??? Potom je to celkom jednoduché a hovorí sa tomu RÚŽ.



Neviem, či ste si to na sebe všimli, ale taký rúž dokáže niekedy divy a dodá tvári, či celkovému outfitu šmrnc, bodku, či proste rozžiari váš úsmev. Jeden deň ružový, potom červený, marhuľový, či bordový - naozaj každý odtieň vyzerá inak a dodá vašej tvári iný výraz. A keď ho ešte zladíte s celkovým outfitom, tak to je dokonalé.

Preto je fajn sa zásobiť niekoľkými rúžmi a každý deň to svoje rýchle líčenie zakončiť iným odtieňom.

Napr. aj od Yves Rocher, ktorí momentálne prišli na trh s 2 typmi rúžov - GRAND ROUGE s olejom z kamélie a ROUGE VERTIGE s čerešňovým olejom.



GRAND ROUGE rúže majú zlaté obaly a obsahujú výťažky z kvetu kamélie. Tým perám zabezpečujú výživu, regeneráciu a pocit hydratovaných pier po celý deň. Naviac sú výrazne pigmentované. Dostanete ich v 20 odtieňoch, ja ich mám 3 - 113, 117, 118.

Tieto rúže sú naozaj vynikajúce. Sú krémové, dobre sa na pery nanášajú a naozaj sú aj dobre pigmentované. Niektoré odtiene môžu trošku viac liezť do záhybov a dovolia tak vyniknúť chybičkám pier, a zvýraznia šupinky, alebo ich suchosť. U mňa to urobil odtieň 117, s ostatnými dvoma som bola spokojná.




ROUGE VERTIGE spoznáte v obchode podľa klasických čiernych obalov. Obsahujú čerešňový olej, ktorý je bohatý na esenciálne kyseliny omega 6 a 9. Pery sú tak vyživené, chránené a krásne žiaria. Môžete si vybrať z troch radov týchto rúžov: lesklé, perleťové, alebo matné.

Lesklé sú podľa mňa najhoršou voľbou. Slabá pigmentácia, zle sa nanášajú, na perách sa akoby zlievajú do takých menších mapiek.



Perleťový je celkom fajn, akurát tam viac vynikne samotná perleť, ako farba rúžu. Možno pri iných odtieňoch to ukáže inak, môj odtieň 70, je akoby taký jemne balzamový.


Matný bude asi najlepšou voľbou z tejto rady. Pigmentovaný je najlepšie, na perách krásne ukáže, nevysušuje, nezhlukuje sa, proste ideálny.


Takže vyberte si. Inak celkovo môžem rúže pochváliť za krásny a jednoduchý dizajn, skutočnosť, že fakt hydratujú a nevysušujú pery a navyše krásne voňajú. Tak rúžovo - a to ja na rúžoch milujem.

Čo sa týka výdrže, je taká priemerná, určite vám nevydržia celý deň nepoškodené, dávam im tak 3 hodinky, potom ich treba opäť obnoviť.

Ako sa vám páčia? Skúšali ste niektorý z týchto rúžov?

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Wow, to jsou nádherné odstíny a takové si velmi ráda i často nanáším. Takže mi slabší výdrž vůbec nevadí. Miluji třpyt a lesk a nejvíce mě okouzlil perleťový odstín Rouge vertige 70. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásnè barvičky. Taky mě nejvíc zaujal Rouge Vertige - 70 :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne odiene mne sa najviac páčil 118 a 07

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tyto vypadají dobře, já mám jednu rtěnku od Yves Rocher a ta je hodně dobrá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odtiene sú veľmi pekné, ale matný mi teda vôbec nepripadá ako matný, skôr taký semi-matný. Ja mám rada úplne také zamatové matné.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. toto sú krásne také typické rúže v nádherných odtieňoch :) naozaj na každý deň iný :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som s nimi veľmi spokojná naozaj rozžiaria ten úsmev a tvárička hneď inak vyzerá:) Mne vyhovujú lebo pery nevysúšajú a niektoré tvoria take mapy ale to nie je až taký problém:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!