Moje kozmetické štetce

By Zuzulienka - 12.10.17

Štetce sú niečo, čo by nemalo chýbať v povinnej kozmetickej výbave každej z nás. Nemusíte mať celú garderóbu, ale pár základných štetcov by ste určite mali mať. Ja sama ich denne používam naozaj len pár a dokonale mi to stačí. Štetec na púder, na lícenku, na rozjasnenie, na obočie a občas aj štetec na očné tiene.


Keďže tie moje, čo som používala donedávna boli už fakt opotrebované a ošúchané, potešila ma zásielka z elnino.sk, v ktorej sa skrývala cestovná sada nových kozmetických štetcov značky Revlon.
Táto sada obsahovala presne 5 štetcov a plus jeden samostatný špeciálny.




Všetky štetce sú jednoduché, čierne s jemnými červenými metalickými prvkami a označením, na čo sú určené - čo považujem naozaj za fajn pomôcku, hlavne, ak v štetcoch nie ste takí zdatní a neviete, ktorý na čo použiť.


Prvý štetec je určený na líčka, tieňovanie, kontúrovanie a zvýraznenie čŕt tváre. Má husté štetinky, a tým pádom sa s ním na tieto účely vynikajúco pracuje. Aspoň teda mne sa s ním krásne nanáša lícenka, bronzer...


Druhý menší plochý štetec je ideálny na makeup. Momentálne ho mám na foto čerstvo umytý (neskôr doplním foto za sucha), ale za suchého stavu sú jeho štetinky pevne pri sebe a make-up sa s ním rozotiera veľmi dobre. Priznám sa, neviem prísť na chuť nanášaniu makeupu štetcom, a napriek tomu, že tento je pevný a fajn, tak ho budem využívať málokedy.


Ďalší v poradí je štetec na dymové líčenie. Ale keďže jednu stranu má tak pekne skosenú, začala som ho používať na nanášanie tieňov na obočie a celkom sa mi pozdáva.


Posledné dva štetce sú určené na tiene. Musím povedať, že sa s nimi veľmi dobre pracuje, tiene sa ľahučko nanášajú.


A ešte aby som nezabudla na samostatný štetec, ktorý je určený na púder. Je celkom fajn, má dlhé redšie usporiadané štetiny, smerom von sa rozširuje, púder sa s ním nanáša dobre, akurát mi trošku vadí, že pichá a nie je na pleti taký príjemný, ako ostatné štetce.



Štetce záverom hodnotím ako vydarené, páči sa mi ich dizajn, štetinky sú pevné, držia, nevypadávajú, ani po umytí a hlavne sa s nimi dobre pracuje. Aj keď niektoré budem využívať málo...

Povedzte, koľko štetcov sa nachádza vo vašej kozmetickej výbave??? A koľko z nich naozaj používate?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ja mám štetcov pomerne dosť, ale je pravda, že využívam možno 5-6 :) tieto ma zaujali, vyzerajú naozaj dobre a Revlon ako značku mám veľmi rada ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skúšala si niekedy nanášať makeup takým zrezaným štetcom? :) mne osobne to ide lepšie ako takýmto plochým :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také používám jen pár štětců :) a používám štětec na make up, korektor, tvářenku a bronzer :) na oční stíny mám jeden, ale oční stíny si nedávám na denní nošení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten stippling štetec vyzerá dobre :) inak s tým ploským štetcom na make-up sa dobre nanáša maska, ja tieto typy štetcov vždy na masky používam :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!