Nákupy s Evou v Auparku

By Zuzulienka - 24.10.17

Aspoň raz za rok si s kamoškou urobíme nákupný deň, kedy naozaj iba beháme po obchodoch, kecáme a kávičkujeme. Urobili sme tak aj v túto nedeľu, práve keď boli zľavové nákupy s časopisom Eva v Auparku.


Do Auparku v Bratislave chodím minimálne, asi fakt sa tam ocitnem iba na tieto špeciálne nákupy. V tento deň som nemala toho v pláne veľa kupovať (chcela som len nejaké džínsy, krémový kabátik, čižmy a zopár kozmetických drobností), ale viete ako to je. Hovorím si, aj keď si dáme len kávičku a nič nekúpim, aj to bude fajn deň.



A veru aj sme si hneď ako prvé dali kávičku, veď také upršané popoludnie si to žiadalo. A potom sme začali nakupovať.
Navštívili sme asi polovicu obchodov v Auparku, no len v niektorých sme niečo kúpili.


Čaje Oxalis
Ak ste čajíčkárky, tak odporúčam ochutnať tieto čaje. Ja až taký čajíčkar nie som, ale aspoň jeden som sebe kúpila. Karkulkin košík je pre môjho drobca a Šťavnatá malina pre sestru.


Čokoládky Deva
Tieto čokoládky som si v poslednej dobe strašne zamilovala. Hlavne tie ich lieskové oriešky v horkej čokoláde. Vždy keď ich vidím, tak kupujem. Je to najlepšia mlska, ak máte chuť na sladké!


Kozmetika Yves Rocher
Yves Rocher u mňa nie je nič výnimočné, a tentokrát som si k nim zašla pre balzam na pery, a prihodila som aj krém na ruky, ktorých u mňa nikdy nie je dosť a ešte aj tekuté mydlo na ruky.


Kozmetika Soaphoria
Tak túto slovenskú prírodnú kozmetiku milujem. Hlavne tie ich telové suflé. Tá konzistencia - no odporúčam vyskúšať. To nie je mlieko, ani krém, je to proste suflé a je dokonalé. Aj tá vôňa ovocný sad, ktorú som si tentokrát vybrala je dokonalá.
A ešte som k tomu prihodila sprchovú penu s vôňou čokolády.


Šampón Douglas
Prvýkrát som zavítala aj do mnohými obľúbeného Douglasu. Je to fakt skvelý obchod pre milovníčky kozmetiky rôznych značiek, ktoré naozaj v iných drogériách nedostanete. Keďže dekoratívky mám doma až nad hlavu, nekupovala som nič, ale hovorím si, keď už som tu, tak vyskúšam niečo priamo od nich, niečo Dougles. A vzala som šampón.


Nohavičky z Tezenis
Už viackrát kupované a aj tentokrát som sa pre nejaké zastavila.


Svetre z Lindex
No a nakoniec čerešnička na torte, alebo rovno dve. Už som myslela, že z nákupov si neodnesiem žiadne oblečenie, no posledná zastávka v Lindexe to zmenila. Dva úžasné teplé svetríky s úžasnými dlhými a veľkými rukávmi, aké sú teraz in. Veľmi sa z nich teším.


Tak čo, boli ste aj vy na zľavových nákupoch v Auparku?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Sypané čaje od značky Oxalis mám ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Telový peeling ovocný sad je naozaj maškrta pre telo lepší som snáď ani nemala dostala som ho od kamarátky k narodeninám:) do yves rocher chodím rada vyhovujú mi ich produkty a šampóny samozrejme balzamy na pery sú top:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sypané čaje Oxalis mám hodně ráda! :) Ty dva svetříky vypadají hodně dobře, hlavně se mi líbí barvičky. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!