PRIODY z prírody

By Zuzulienka - 28.10.17

Pred nejakým časom som sa zúčastnila tlačovej konferencie, kde som spoznala jednu prírodnú slovenskú značku kozmetiky s názvom PRIODY. Odniesla som si odtiaľ aj zopár produktov, ktoré som si mohla vyskúšať, a ktoré ešte stále testujem a používam.


Kozmetika Priody je proste z prírody. Je bez parabénov, bez parfumov, bez farbív, netestovaná na zvieratách, a je vyrobená z tých najčistejších rastlinných extraktov. Každý produkt obsahuje vysokú koncentráciu účinných látok, je účinný a zároveň jemný k pokožke. Ak ste priaznivcami prírodnej kozmetiky a doteraz ste pre seba nenašli to pravé, tak čítajte ďalej. Možno vás osloví práve niečo z mnou vyskúšaných produktov.

Hydratačný denný krém s výťažkami z 12-tich bylinných extraktov a 15% obsahom vit. C

Tento krém ma oslovil hneď po prvom použití. Má veľmi príjemnú krémovo-gélovú konzistenciu, celkom rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva pleť vôbec mastnú. No napriek tomu je hydratovaná, vyživená, a je skvelý aj ako podkladový krém pod make-up. Krém je neparfumovaný, a nezaznamenala som žiadne nežiaduce účinky na mojej sucho-citlivej pleti. Práve naopak, poskytne jej vždy perfektnú hydratáciu a účinné látky.



Sérum s kyselinou hyalurónovou s uhorkovým a aloe vera extraktom

Kyselina hyalurónová je teraz naozaj v kurze a mnohé z nás vyhľadávajú produkty práve s obsahom tejto látky. Toto sérum má príjemných 30 ml a jeho súčasťou je praktické kvapkadlo, ktorým si ho hygienicky nanesiete na pleť. Tak ako krém, ani sérum nemá žiadnu vôňu, je čírej farby a má takú vodovo-gélovú tekutú konzistenciu. Na celú tvár vám bohato stačia 3 kvapky, ktoré sa po rozotretí a vmasírovaní rýchlo vstrebú.

Ja ho používam večer, hneď po odlíčení a vyčistení pleti, aby sa čo najlepšie vstrebal do pokožky. Musím ale povedať, že po jeho vstrebaní sa, cítim na tvári jemné pnutie a tak potrebujem ešte použiť hydratačný krém.

Ale presne tak to aj výrobca odporúča - sérum použiť pred aplikáciou krému, alebo iného hydratačného produktu.



Sérum s hamamelovým olejom
Alebo sérum pre prevenciu starnutia pleti, ktorý je ideálny už od 25. roku, aby chránil vašu pleť pred prvými známkami starnutia. Sérum zlepšuje cirkuláciu krvi, tonizuje, osviežuje... Dostanete ho v 10ml fľaštičke, ktorá je trošku nešťastne riešená a teda poviem vám, kým som sa prebojovala cez ten uzáver, na ktorý je potrebné nasadiť priložený aplikátor, tak mi to dalo veru zabrať. Hlavne tá gumená časť pod plieškom mi dala zabrať a ani za svet ju odtiaľ odstrániť. Neviem, prečo je to takto riešené, ale odporúčam výrobcom tento spôsob otvárania zjednodušiť alebo úplne zmeniť.

Inak je sérum fajn, konzistenciou podobné, ako predošlé sérum, tiež sa rýchlo vstrebáva a dokonca sa mi zdá, že pleť je po ňom lepšie hydratovaná ako po sére s kyselinou hylurónovou. Teda aspoň tá moja má ten pocit.


Multiaktívna antioxidačná micelárna voda s kyselinou hyalurónovou

Z tejto micelárnej vody som tak trochu v rozpakoch. Na samotnom produkte sa uvádza - používajte na každodennú rutinnú starostlivosť vašej pleti... Na spomínanej konferencii nám vizážista povedal, že neodporúča micelárnu vodu na každodenné, ale skôr len na občasné použitie, alebo na rozjasnenie pleti. Tak si vyberte.

Táto micelárna voda je totižto trošku iná ako klasické micelárky. Hlavne jej konzistencia je úplne iná. Nie je to voda, ale je to taká voda-gél, ktorú keď nanesiete na odličovací tampón, tak sa vám do neho nevstrebe, ale zostane na ňom. Je to zaujímavé a myslím, že táto konzistencia je aj super pre čistenie pleti. Teda myslela som si. Ale také dokonalé vyčistenie pleti s ňou dosiahnete po použití troch veľkých tampónov, a nejde to až tak jednoducho. Očný make-up rozpustí ešte ako-tak, ale make-up na tvári už o niečo ťažšie. Treba jej naniesť buď viac na tampón, alebo použiť potom viac tampónov.

Preto ju používam hlavne ráno na dočistenie, odstránenie mazu, či nečistôt po noci. Pleť zanecháva hydratovanú, vyživenú a do nového dňa aj antioxidačne vybavenú.



Telový peeling - BODY SCRUB s kokosovým a arganovým olejom, himalájskou soľou, zeleným čajom,, kolagénom, vitamínom E a PRIODY prírodnou zložkou.

Tak tento píling je úplne iný, ako všetky peelingy, čo som doteraz mala. Je dokonalý. To jeho zloženie z naozaj prírodných surovín je proste perfektne vymyslené. Všetky ingrediencie sú zmiešané v jednom balíčku, sú sypké a musíte ich nanášať na mokré telo. Mne to síce padá aj všade mimo, a niekedy nechce na pokožke držať, ale to nič nemení na jeho účinkoch. Má sa nechať pôsobiť 3 minútky, no ja väčšinou telo počas toho s ním jemne masírujem, lebo je to naozaj príjemné. Pokožku krásne zbaví odumretých buniek, zanecháva ju hladkú, vyživenú a naozaj tak jemnú, ako mi ju ešte žiadny peeling nezanechal. Myslím, že to má na svedomí práve kokosový a arganový olej.




Na záver môžem povedať, že produkty PRIODY sú skvelé, nespôsobili mi žiadne nežiaduce účinky, moju pokožku nijako nepodráždili a vyzerá to tak, že je skôr pomohla. Pleť sa mi zdá jasnejšia, vyhladenejšia, menej začervenaná a vyživená...

Skúšali ste už niečo z tejto kozmetiky??? Ak nie, tak teraz môžete s pomocou zľavového kódu PRITOP25 urobiť nákup s 25% zľavou a poštovným zadarmo. Priamo na www.priody.sk 

Tak niečo vyskúšajte a dajte mi potom vedieť!

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Od Priody jsem u kamarádky zkoušela krém a byla jsem s ním spokojená. Z recenzovaných produktů mě zaujal body peeling. Ten bych moc ráda vyzkoušela :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno peeeling je topka. Je perfektný a podla mna ešte lepši musi byt ten kávový.

      Odstrániť
  2. Si si istá, že sa jedná o slovenskú značku? Ja som pre nich kedysi robila recenziu a nikde som sa nedopátrala, kde sa kozmetika vyrába, kedy a kde ju založili atď. Potom sa mi dostalo do uší, že Slovensko je vlastne len distribútor. Nechápem, prečo to nemajú uvedené na stránke..
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuha, tak teraz neviem fakt. Ale článok videli priamo ludia z Priody a nikto ma na toto neupozornoval. A jej zakladatel je predsa slovak.

      Odstrániť
  3. Tiež som mala možnosť spolupráce s Priody a je naozaj úžasná :-) momentláne mám najradšej hyalurónové sérum, na ktoré nedám dopustiť 😍😍😍❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great post and products really liked, Dear ❤
    I'd be happy friendship blogs ♥ Subscribe to your Blogger
    Julia Shkvo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fiha, mňa teda zaujal ten hydratačný krém a telový peeling. Má naozaj skvelé zloženie. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!