Indulona pre každého

By Zuzulienka - 14.12.17

Neviem, či by sa našiel človek, ktorý by tieto doslova legendárne krémy na ruky nepoznal. Indulona je na slovenskom trhu od roku 1948, kedy ju všetci poznali ako univerzálny krém v modrom obale. Používali ho všetci a na všetko - dámy ako zázračný krém, vojaci na kanady, či futbalisti na svoje lopty.


Indulona je teda naozaj na všetko a pre všetkých :-) Tento krém však od svojho vzniku prešiel bohatým vývojom. Najprv bola dostupná len klasická modrá Indulona, ktorá dodnes zostala najobľúbenejším krémom z radov Indulony. Neskôr sa začali vyrábať Indulona dezinfekčná, nechtíková, rakytníková a za posledných 10 rokov sa jej produktové portfólio obohatilo aj o kamilkovú a moju najobľúbenejšiu olivovú Indulonu.


Indulona okrem krémov na ruky nedávno začala vyrábať aj krémy na nohy, telové mlieka a telové krémy.




To však stále nie je všetko, čo Indulona ponúka. Stále plánuje a prichádza s niečím novým.
Aj preto som sa nedávno (cca pred mesiacom) zúčastnila tlačovej konferencie Indulona, kde nám boli predstavené práve nadchádzajúce novinky.


Na konferencii som sa osobne stretla aj s milou Klaudiou, ktorú poznám z blogu Klaudys Shopping Enjoyment

1. Klasickú modrú Indulonu nájdete v súčasnosti už nejaký čas pod názvom Indulona Original. A práve táto modrá Indulona obstála výborne v testoch bezpečnosti a získala tak certifikát, že je vhodná aj pre tú najcitlivejšiu pokožku - teda detskú. Viem o mamičkách, ktoré na ňu nadajú už nejaký čas dopustiť a táto informácia ich v tom, že používajú dobrý produkt určite len utvrdila.

2. Po prvýkrát prišla Indulona teraz pred Vianocami s darčekovými kazetami. Síce len s dvoma druhmi, ale na začiatok stačí. Takže, ak stále hľadáte tip na darček pre blízkych, aktuálne nájdete v obchodoch kazetu s Indulonou Original alebo s Indulonou nechtíkovou. Každá kazeta obsahuje krém na ruky, telový krém a telové mlieko. Cena týchto kaziet je približne 9€.


3. Boli predstavené nadchádzajúce novinky pre rok 2018. Zamerajú sa hlavne na pánov a pripravujú pre nich nejaké nové produkty. Taktiež do starostlivosti o nohy pribudne zopár produktov. Je sa na čo tešiť.

V súčasnosti Indulona ponúka 6 krémov na ruky (Original, nechtíková, rakytníková, kamilková, olivová a ochranná), 4 telové mlieka, 3 telové krémy a jeden ochranný krém na nohy.


Prečo práve Indulona?
Viem, v dnešnej dobe je na trhu možné dostať množstvo iných krajších, voňavejších, luxusnejších a neviem akých iných krémov. Ale Indulona je ako jedna z mála tá, ktorá sa môže chváliť dlhoročnou tradíciou a farmaceutickou kvalitou. To znamená, že jej produkty sú vyrábané v prísnych hygienických podmienkach totožné s podmienkami pri výrobe liekov a iných farmaceutík.

- Indulona je vhodná pre všetky vekové kategórie, aj pre deti.
- Každý krém Indulona je prísne dermatologicky testovaný
- Neobsahuje žiadne konzervačné látky, ani alergény
- Je vhodná pre citlivú pokožku, ja by som doplnila, že je vhodná pre každú pokožku, pretože z množstva krémov, ktoré ponúka si naozaj vyberie každý.
- Obsahuje tie najčistejšie zložky ako sú voa farmaceutickej kvality, čistá vazelína, rôzne rastlinné výťažky.
- A hlavne - vyrába sa u nás doma na Slovensku, priamo v Hlohovci, v závode Saneca (bývalá Slovakofarma).

Tak čo poviete? Ja Indulonu používam už roky a zatiaľ som lepší krém na ruky nenašla. Konkrétne olivová je pre mňa top - rýchlo sa vstrebáva, ruky nie sú po nej mastné, ale sú naozaj hydratované.

Používate Indulonu? Aká je vaša obľúbená?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Indulona krémy na ruky sú fámozne moja najobľubenejšia je olivová, nádherná vôňa, veľká hydratácia už dávno som neobjavila lepší krém od nej....

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U nas doma indulona vždy vedie a viedla prve rebríčky u mojho oca takže ak bude niečo nove pre panov to bude len dobre :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta olivová indulona musí krásně vonět. Pamatuji, že jako dítě jsem těmito krémy mazala kožené uzdečky a ohlávky. Já ji teď už dlouho nezkusila, protože jak píšeš, je na trhu spousty jiných značek, ale tatínek ji má stále rád a je to asi jediný krém, který používá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Indulona je taká klasika, myslím, že to kedysi mal doma každý. Krémy na ruky určite áno, ale voči ostatným kúskom som bola trochu skeptická. Akurát dnes som sa ale dostala k uni krému na tvár a telo, tak vyskúšam a uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nějaká řada mě rozhodně láká :)))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!