Test riaseniek Avon

By Zuzulienka - 21.12.17

Od značky Avon som v minulosti skúšala už niekoľko riaseniek. Väčšinou som bola spokojná a nemala voči nim žiadne veľké výhrady. Tentokrát tu však mám od nich 5 riaseniek, ktoré som za posledné týždne skúšala, testovala, a zistila, ktorá mi najviac vyhovuje.


Jedná sa konkrétne o tieto riasenky:



Riasenka pre objem rias Avon Mark Spectralash

Táto riasenka je špecifická tým, že zospodu nájdete akýsi otočný aplikátor, ktorým si nastavíte aké množstvo maskary a teda aké silné zhustenie rias požadujete. 1 je najmenej a 3 najviac. Osobne mi najviac vyhovuje stredná zlatá cesta, teda nastavenie na 2. Aj na fotke mám riasy namaľované práve takto. Jednotka sa mi zdá, že na kefku aplikuje málo maskary a 3 zas až príliš a potom sú riasy skôr polepené, ako zhustené.

Kefka je taká klasická, väčšia, dobre sa s ňou pracuje.



Zhusťujúca riasenka Avon Mark Big and False Lash

Ďalšia zhusťujúca kráska. Kefka má klasický mandľový tvar (nemám ju tak presne nafotenú), je dosť veľká, ale maskara sa ňou veľmi dobre aplikuje. Riasy naozaj zhustí, dokonca predĺži a pekne zvýrazní. Výrobca sľubuje aj efekt umelých rias, no to si už zhodnoťte sami.



Riasenka pre vytočené riasy Avon True Wide Awake

Dlhotrvácna, vytočí riasy a dodá až 4-násobný objem. Pre mňa osobne je táto riasenka najmenej zaujímavá zo všetkých piatich. Napriek tomu, že má zaujímavú špirálovitú kefku, nepracuje sa mi s ňou veľmi dobre. Aby ste dosiahli požadovaný efekt, musíte niekoľkokrát kefkou prechádzať po riasach a stále sa zdajú málo vytočené. Ak sú už vytočené dosť, tak sú zas jemne zlepené.



Vyživujúca a predlžujúca riasenka Avon True Supreme

Mám rada predlžujúce riasenky. A ešte keď majú niečo naviac, tak je to len plus. Táto obsahuje argánový a kokosový olej a ešte aj vitamín E, takže okrem predĺženia riasy aj vyživí. Kefku má umelú, ale veľmi dobre sa mi s ňou pracuje. Riasy naozaj krásne predĺži, oddelí a oči s ňou vyzerajú väčšie.



Predlžujúca riasenka Avon True Super Extended Extreme

Táto riasenka má zaujímavú strakatú kefku s dlhšími a kratšími štetinkami. Tým vraj riasy predĺži až o 87% a hlavne zvýrazní každú jednu riasu, ak sú rôznej dĺžky. Veru predĺži ich naozaj krásne, ale v konečnom dôsledku ich aj jemne zlepuje.



Na záver môžem povedať, že všetky riasenky majú dobrú výdrž, počas dňa sa neobtláčajú na viečka, ani sa nedrolia pod oči. Hravo ich odstránite s klasickým odličovačom, ktorý používate.

A nezabudnite na to, že každému vyhovuje niečo iné, pretože každá z nás máme úplne iné riasy.. Takže to, čo nesedí mne, može hravo sedieť vám a naopak.

Mojou favoritkou z tejto 5ťky je Avon Mark Big and False Lash.

A ak vám momentálne dochádza riasenka, tak na mojom instagrame mám pre vás SÚŤAŽ presne o týchto 5 riaseniek:

<a href="https://www.instagram.com/stylzeny/" title="@stylzeny">@stylzeny </a>

Krásny predvianočný večer!


  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!