Tekuté matné rúže od Dermacol

By Zuzulienka - 6.12.17

Matné rúže sú momentálne v kurze. O to viac sú zaujímavé, keď sa povie, že tekuté, kedysi totiž táto konzistencia a matnosť nešli dokopy. Dnes je však možné už asi všetko a preto nie sú výnimkou ani Dermacol a ich rúže Matte Mania. Tieto rúže dostanete celkom v 25 úžasných odtieňoch, u mňa doma sa ocitli tri: 12, 15 a 55


Všetky 3 rúže majú neskutočne úžasnú a jemnú konzistenciu a ich nanášanie na pery je doslova pohladenie. A to ani nehovorím o krásnych vôňach, ktoré pri nanášaní budete mať chuť zjesť. Neviem, či sa mi to len zdá, ale ako by každý rúž voňal trošku inak.


Rúže stačí jednoducho naniesť na pery a nechať zaschnúť. Zaschnú v priebehu pár sekúnd, potom ich už radšej nepretierajte, lebo by vám vytvorili nepekné šupinky. Po zaschnutí sú pery krásne matné niekoľko hodín.



(Odtieň 55 pridám ešte dodatočne...)

Dermacol sľubuje výdrž až 9 hodín, ja môžem potvrdiť, že rúž vydrží naozaj dlho, no nie bez poškodenia. V optimálnom stave mi vydrží tak 4 hodinky, potom už sa kdesi s jedlom a pitím stráca. Dokonca som postrehla, že pri jedení sa úplne ako keby rozpúšťa a vtedy ide ľahšie dole. Takže radšej s ním čo najmenej jesť.



Inak sú rúže naozaj krásne pigmentované, na perách sa krásne vynímajú a ani ich nevysušujú.

Spolu s rúžmi mi ešte dorazila aj transparentná kontúrovacia ceruzka na pery. Pomáha pery vykresliť, zabraňuje rozpíjaniu rúžu a obsah kyseliny hyalurónovej jemne vypĺňa vrásky v okolí úst.


Máte radi matné rúže? Skúšali ste tieto od Dermacol?


  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Matné rúže zbožňujemm práve od Dermacol som ešte tieto novinky neskúšala,vyzerajú veľmi lákavo.Odtieň 12 ma zaujal je to nádherná farba

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hodně se mi líbí odstín 12, i když matné rtěnky moc nemusím. Taky mě zaujala transparentní tužka na rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já si myslím, že tato novinka se jim povedla. :) Líbí se mi odstíny

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love the red colour! Nice post!! Your blog is interesting!!
    I follow you. Mind following back?

    http://asweetwoorld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!