Trendy zimy 2017/2018

By Zuzulienka - 15.12.17

Zima k nám síce už prišla, ale oficiálne nastane až o pár dní. Preto máte posledné dni sa na nadchádzajúce hlavné zimné mesiace január a február zásobiť aktuálnymi módnymi trendmi, ktoré sú túto zimu top, a v ktorých budete neprehliadnuteľná.


Celkovo je trendov vždy veľmi veľa, no ja som vybrala len tie, ktoré ma istým spôsobom oslovili a ktoré si viem predstaviť aj na sebe.

Farba zimy 2017/2018
Top farbou tejto zimy je neprehliadnuteľná, vyzývavá, extravagantná krvavá červená. Farba, ktorú si musíte tento rok zamilovať, pokojne od hlavy po päty.
Medzi ďalšie farby, v ktorých budete túto zimu in patria napr. strieborná, slivková, pudrová ružová, modrá, či horčicová.


Vzory
So vzormi je to také pestré. Môžete si v podstate obliecť akékoľvek vzory, no túto zimu sú v kurze hlavne bodky v štýle polka dots, abstraktné kvetinové vzory, ale aj zvieracie potlače, či stará známa kohútia stopa.


Materiály
Ak váhate aký materiál zvoliť, tak určite vyniknete v kožušinkách rôzneho typu, ktoré zahrejú, či kožených kúskoch, ktoré síce až tak nezahrejú, ale sú sexi. Na scénu prichádza aj hrubý a teplý menčester a efektné perie.
No a stará klasika denim ten tu zostáva stále.


Detaily
Pri nákupe oblečenia na tohtoročnú zimu nezabudnite ani na detaily. Aktuálny je vysoký pás na džínsoch, či nohaviciach. Svetrom vládnu objemné rukávy, volány a odhalené ramená. No a poslednou bodkou, na ktorú sa zamerajte sú gombíky, ktoré môžu byť všade a má ich byť veľa.

Módne kúsky, ktoré musíte mať

Dámske bundy, či kabáty - tak bez tých si nevieme predstaviť ani jednu zimu. Módne budú stále, no zakaždým v trošku inom prevedení.
Ak ešte nemáte midi sukňu, mali by ste rýchlo napraviť, pretože túto zimu v nej budete veľmi in. Dámske svetre sú tentokrát módne v prevedení crop-sweater, teda je fajn si pod ne ešte niečo obliecť. Verím, že s holým chrbátom v zime nepôjdete.
A na záver nezabudnite na nejaký výrazný široký opasok, ktorý dodá celému outfitu šmrnc.


Posledným kúskom, ktorý by vám nemal chýbať sú určite nejaké teplé čižmy, ktoré vám nohy zahrejú aj v tej najtreskúcejšej zime.

Verím, že ste pripravené a zima sa môže naplno rozbehnúť.
Aký trendový kúsok už máte vo svojom šatníku?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Celkom pekné trendy! Mne sa páčia kabáty s kozušinou dosť zase prichádzajú do zimy zatiaľ som nenašla dáky pekný kožúštek

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že super trendy. Puntíky na čemkoliv miluji a ten kabát na poslední fotce je nádherný. Podobný mám doma a je skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teším sa že sú v móde opäť zvierace vzory, milujem ich!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj zuzka, nemáš v pláne napísať aj aké buda trendy na tohtoročnú jeseň a zimu? už si začínam trochu pozerať jesenné oblečenie, tak aby som si kúpila niečo IN :D ináč tu som našla zaujímavé kúsky za dobré ceny https://bolf.sk/slo_m_Damska-moda-9766.html budem sa tešiť na článok papa :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!