Vianočné darčeky

By Zuzulienka - 17.12.17

Do Vianoc máme už len týždeň, takže najvyšší čas vybrať sa na nákupy pre svojich blízkych. Ak sa chcete vyhnúť tomu zhonu v obchodoch, máte aj posleddnú možnosť nakúpiť rýchlo niečo cez eshopy, aby vám to stihlo ešte prísť.


Darčeky rada dostávam (veď kto by nie) no ešte radšej dávam. Nakupovanie darčekov je pre mňa vždy veľmi príjemná záležitosť, rada hľadám inšpirácie, píšem si zoznamy, čo komu, a nakoniec to aj hľadám v obchodoch, kupím a zabalím. Rada obdarúvam druhých, rada sledujem, ako s očakávaním rozbaľujú práve ten odo mňa a vždy som zvedavá, čo naň povedia a ako sa im bude páčiť.
Napriek tomuto všetkému je to niekedy s darčekmi dilema a poviem vám, že niekedy mi dá zabrať, aby som vymyslela niečo originálne, alebo aby som kúpila danému človeku niečo, čo naozaj potrebuje, alebo ho to poteší.



Podľa mňa sa najlepšie a najľahšie nakupuje ženám. S mužmi je to vždy ťažšie, ale možno je to len môj pohľad. Poďme si urobiť taký zoznam všetkého možného, také tipy na darčeky, a zamyslite sa sami, či je to vhodnejšie pre muža, alebo ženu.

Začneme zľahka:

Kozmetika, kozmetický balíček, poukážka na kozmetickú procedúru - jednoducho čokoľvek spojené s kozmetikou. Myslím, že toto je taký darček, ktorým nikdy nič nepokazíte, ja osobne sa akejkoľvek kozmetike vždy poteším.


Parfum - možno pre niekoho problém kupovať, ale ak ženu, ktorej ho chcete kúpiť poznáte dobre, tak by to problém nemal byť. V parfumérii vám radi poradia, môžete si parfémy ovoňať, alebo nakúpiť aj cez eshop.


Šperky - či už kúpite obyčajnú bižutériu, alebo sa plesknete po vačku a rovno diamantové náušnice, tak to je už naozaj na každého finančných možnostiach. Jednoducho šperkov nikdy nie je dosť a akémukoľvek šperku sa podľa mňa poteší každá žena. Treba len poznať jej vkus, vedieť, či nosí zlato, striebro, alebo či si potrpí na naozaj luxusné šperky. Takže hľadajte náušnice, prsteň, náhrdelník, prívesok, hodinky...


Peňaženka, či kabelka - veľmi príjemný tip na darček pre ženu, najmä, ak viete, že by sa jej nejaká naozaj zišla. Ja osobne sa takýtmo typom darčekov veľmi teším. Môžete prípadne kúpiť aj tašku na notebook, alebo ruksak, malú listovú kabelku, či nejaký vizitkár, alebo púzdro na doklady


Módny doplnok - šál, šatka, čiapka, pančušky, opasok, slnečné okuliare, alebo nejaký prívesok na kabelku, či kryt na mobilný telefón - tak aj to sa dá považovať za doplnok.


Oblečenie - trochu odvážnejší tip, nie každý si trúfne kúpiť oblečenie, ale myslím, že pokiaľ sa jedná o rodinného príslušníka, tak sa vždy viete trafiť do vkusu a hlavne veľkosti. Môžete kúpiť tričko, šaty, nejaké spodné prádlo, pyžamo, župan, proste čokoľvek, čo viete, že by sa danej osobe zišlo, čo spomínala, alebo čo by sa vám na nej určite páčilo.


Doplnok do bytu/domu - toto môže byť trošku náročnejší výber, pretože každému sa páči niečo iné a každý má iný vkus, čo sa týka zariadenia a bytových doplnkov. Preto nad týmto darčekom uvažujte hlavne v prípade, keď daného človeka dobre poznáte. A čo je teda dobrý tip na darček do domácnosti?
Sviečky, svietnik, váza, kvet, dekoračná soška, alebo iný predmet, fotorámik, obliečky, deka, lampa, vankúšiky, obraz, nálepky na stenu...


Kuchynské pomôcky - výborný tip na darček pre človeka, pre ktorého je kuchyňa obľúbeným miestom. Tu môžete kúpiť prakticky čokoľvek od kuchynského robota, cez sadu riadov, až po drobné doplnky - ako sú rôzne misky, špeciálne nože, koreničky, varešky, či iné doplnky, ako sú zástera, kuchárska kniha, zápisník na recepty.A napr. aj taký kávovar je skvelým darčekom.


Športové darčeky - športové oblečenie, tenisky, podložka na cvičenie, permanentka do fitka, balenie výživových doplnkov, športové hodinky, fľaša na vodu... tiež je tu veľa tipov, čo kúpiť.


Elektronika - drahšie darčeky, ale istotne potešia. Mobil, notebook, tablet, USB kľúč, pevný disk, čítačka kníh, mp3 prehrávač, či akýkoľvek iný elektrodoplnok do domu,


Zážitkové darčeky - tak tu je pestrá ponuka, treba len vedieť, čo má obdarovaný rád. Môžu to byť:
lístky na divadelné predstavenie, lístky do kina, lístky na welness pobyt, poukaz na adrenalínový zážitok, poukaz na masáž...


Iné darčeky:
Fotoalbum, CD s obľúbeným interpretom, fotokalendár, puzzle, hrnček, prívesok, poukážka na nákup čohokoľvek, predplatné obľúbeného časopisu, knihy, čaje, káva, antistresové omaľovánky, diár


Tak čo, máte už nakúpené? Povedzte a pridajte ešte vaše tipy na darčeky do komentárov. Nech sa nám ich tu nazbiera čo najviac.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!