Čo mám nové v novom roku

By Zuzulienka - 9.1.18

Nový rok je už v plnom prúde a verím, že ste ho odštartovali čo najlepšie. Ja som rok 2018 začala dobre a vstúpila som doň s niekoľkými novinkami. Nech sa páči, čítajte ďalej.


1. Nové vlasy
Možno sa už niektorí chytáte za hlavu, že čo stále stváram, raz som hnedá, potom blond,, poom ombré, potom nový strih... no stále niečo. Minulý rok som proste mala potrebu zmeny a preto som sa hneď v úvode prefarbila na hnedo a v polke roka skrátila vlasy na mikádo.



Poviem vám, mikádo už nikdy viac. Aj keď si to moje dlhé vlasy už žiadali a skrátenie im prospelo, ožili a normálne sa mi zdá, že začali rýchlejšie rásť, už sa nechcem takto radikálne strihať. Dlhé vlasy mi proste chýbali a som rada, že už konečne dorastajú.

A okrem dĺžky mi chýbala aj moja blond farba. Hnedú mi veľa ľudí chválilo, aj ja som bola zozačiatku nadšená, no časom sa mi zdalo, že s ňou pôsobím akosi unavene, mdlo a že moja farba je proste blond. Nemám to ešte úplne blond, ale vidím to ešte na takú jednu návštevu kaderníka a bude to podľa mojich predstáv

2. Nový mobil
Rokmi mám už odpozorované, že životnosť mobilu je tak 1 a pol roka, potom už pomaly odchádza, rýchlo sa vybíja, všetko ho spomaľuje a keď vám ešte do toho všetkého jedným pádom na zem praskne displej cez pol obrazovky, tak to nepoteší.

Ten môj pôvodný Huawei P9 mal v novembri presne 2 roky. A deň pred silvestrom som ho vymenila za iný, za Samsung S7. A tu sa mi opäť potvrdilo, že sa rada vraciam k starému overenému. Huawei bola príjemná zmena, no v porovnaní so Samsungom to bola slabota. Neporovnateľná kvalita fotiek, oveľa väčšia pamäť, kvalitnejší displej a mnoho iných funkcií. Jednoducho Samsung u mňa vždy viedol, čo sa týka mobilov.


3. Nový diár - a nie len jeden
Neviem, či som jediná, ale mne sa vždy na začiatku roka zozbiera niekoľko diárov a potom neviem, ktorý skôr používať.

Ako prvý diár, ktorý sa u mňa doma ocitol bol Motivačný diár z časopisu Evita. Taký klasický, maličký, kedysi som tieto diáre z časopisov mala rada, a kupovala si časopisy hlavne kvôli nim, no dnes to už tak nie je. Diárik je sympatický, ale asi ho používať nebudem, možno na nejaké blogové zápisky.

Potom som začala uvažovať nad nejakým poriadnym diárom, a narazila som na Doller diár, strašne populárny, vychvaľovaný a odporúčaný mnohými blogerkami. Krásne fotky vás často nalákajú na niečo, čo ani neviete, ako v skutočnosti vyzerá, ale páči sa vám to a tak si to proste kúpite. Tak som urobila aj ja, diár mi prišiel, je skvelý, vyzerá krásne, elegantne, no akosi som prehliadla to, že je nedatovaný, teda dátumy si musíte dopisovať sami. No čo už, ale rozhodla som sa ho napriek tomu používať.

V čase, keď už som mala objednaný a zaplatený Doller, tak som sa dozvedela, že DMka rozdáva za 150 bodov fantastické diáre. Hneď som si po jeden bežala. A veru fantastický je. Tak prepracovaný diár som snáď ešte nevidela, obsahuje všetko možné, aj to, čo by vám ani na um nezišlo. Je perfektný, až na to, že je dosť veľký a hrubý, takže taký nespratný.

No a úplne nakoniec mi Weleda poslala krásny červený diár, ktorý je tenší, jednoduchý, ale za to praktický.


4. Nové knihy
Doma mám jednu plnú policu neprečítaných kníh (je ich cca 30ks), no ja napriek tomu kupujem stále ďalšie. To je tak, keď vás niečo upúta, kúpite a potom nemáte čas čítať. Tak sa vám to doma hromadí a hromadí a nikdy neubúda, lebo stále kúpite niečo nové a začnete čítať to. Aj teraz. Tieto dve knihy a ja neviem, ktorú začať skôr čítať.


5. Nový plán
Štartujem od zajtra, držte palce nech sa mi podarí. Zatiaľ si podrobnosti nechám pre seba, ak sa mi ho podarí dotiahnuť do konca, určite vám o ňom napíšem...

Okrem toho všetkého mi pribudla ešte nejaká nová kozmetika, ale o tej sa postupne dozviete z ďalších blogových článkov.

Čo nové máte v Novom roku vy?

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Nové vlasy ti moc sluší. Držím palce v nových plánech a těším se až nám o nich něco napíšeš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nové plány, super už se těším až nám dáš vědět. :) Vlasy ti moc sluší. No já s diáři to mám takové složité, každý rok si koupím jeden a někdy se mi už stalo, že jsem si ho koupila i nevyužila dál, ale na letošní rok mám jeden a tam už mám zápisky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. No tak ja diár vždy využijem, len vždy ich mám niekolko, tak nikdy neviem pre ktorý sa rozhodnut :-D

      Odstrániť
  3. Knížky jsou nádherné :) A vlasy taky! Taky jsem vlastně začala s novou barvou, nejdřív trošku nešťastně u kadeřnice, ale pak jsme to doma spravili a já jsem spokojená :)

    www.mummysweetbbay.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. No s vlasmi to býva všelijaké, ani kadernik nemusí vykuzlit farbu podla predstav. Ale hlavne je, že sa to dalo dat doma do poriadku. :-)

      Odstrániť
  4. Nové vlásky máš krásne, takto si ťa pamätám ešte z doby, keď som ťa začala sledovať :-) Diár Doller v tejto ružovej mám aj ja, ja si ho neviem vynachváliť, mňa práve zlákal na to, že si dni dopisujem sama (mala som ho minulý rok v čiernej a tento rok v ružovej) :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéééj, ano?? No blond je blond, aj moj kadernik ma upozornoval, že blondiny aj ked sa daju na chvilu na hnedo, vždy sa väčšinou vrátia späť k blond. Som oho prikladom, fakt mi to chýbalo, mám pocit, že s blond som to viac JA.

      Odstrániť
  5. Mne sa veľmi páčia tvoje vlasky na profilovej foto, čo máš tu na pravo. Ale samozrejme, najdoležitejšie je to, aby si sa ty cítila najlepšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!