Dokonalá selfie so selfie riasenkou

By Zuzulienka - 6.1.18

Všade, kam sa pozrieš samé selfie. Pred pár rokmi nám tento pojem ešte nič nehovoril, no dnes sú selfie veľmi populárne a nikto sa nad nimi nepozastavuje.. Dokonca kvôli selfie fotkám vznikli aj mnohé pomôcky ako selfie tyč, selfie svetlo, či dokonca rôzne selfie kurzy, ktoré vás naučia, ako sa správne odfotiť, aby ste na fotke vyzerali, čo najlepšie. Ufff, človek by nepovedal za čo všetko sú schopní ľudia platiť.


Najnovšie aj Dermacol prišiel s kozmetickou novinkou, ktorú nazval SELFIE MASCARA. Prečo selfie?? Priznám sa, že ani sama neviem, nedočítala som sa to ani na ich stránkach, ale predpokladám, že preto, lebo táto riasenka je predlžujúca a vytvára okamžitý efekt umelých rias. A dlhé a umelé riasy otvoria pohľad, zväčšia oči a teda aj taká obyčajná selfie fotka môže byť s takouto maskarou oveľa krajšia.

Mne sa veľmi páči mini balenie tejto riasenky. Maličké, praktické, má iba 6 ml, za to kefka je celkom veľká, čo chválim, lebo sa mi s ňou veľmi dobre pracuje. Riasy pekne obalí do čiernej, aj predĺži, a oči zvýrazní. Celkom som si ju obľúbila, na riasach vydrží celý deň, neopadáva, nerozmazáva sa, občas sa trošku obtlačí na viečka, ale nie je to nič hrozné.



No a čo ešte potrebujete pre dokonalý pohľad pre dokonalú selfie?

Odporučím vám túto špeciálnu ceruzku Dermacol Gorgeous Eyebrow Corrector & Illuminating Pen, ktorá je určená na oblasť pod obočím. Je to vlastne korektor a rozjasňovač v jednom. Najprv nanesiete korektor a tým oblasť pod obočím krásne vyhladíte a zakryjete prípadné drobné nedostatky. A potom nanesiete rozjasňovač. Obe ceruzky majú veľmi jemnú krémovú textúru a dobre sa nanášajú.

Najprv sa mi táto ceruzka nezdala veľmi zaujímavá a prrišla mi ako zbytočnosť, no keď som videla, že obočie akoby opticky nadvihne a rozjasní celý pohľad, tak som si ju obľúbila. Dokonca ju používam aj na rozjasnenie do vnútorných kútikov očí.



Nežiaduce na fotke je aj zbytočné lesknutie sa. Tomu zabránite s pomocou púdra, napr. Dermacol Invisible Fixing Powder. Je to ľahučký transparentný púder, ktorý nielenže zmatní vašu pleť, ale zároveň aj zafixuje make-up. Na pleti pôsobí neviditeľne a svoju úlohu naozaj splní.


A môžete fotiť!
Máte skúsenosť s niektorým produktom?

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Zkušenost nemám s ani jedním výrobkem, ale ta tužka mě docela zaujala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá ceruzka je vážne fajn. Je to zaujimavá vecička.

      Odstrániť
  2. oba tyto výrobky jsem dostala darem a čekají na vyzkoušení. Vaše recenze mě mile překvapila, už se na ně těším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu tužku bych ráda vyzkoušela a řasenka se zdá být taky super :) Tak uvidíme BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tužka je super, s řasenou zkušenost nemám, ale vypadá dobře :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa zaujala ceruzka, zatiaľ s ňou skúsenosť nemám, ale mám niečo podobné, od GOSH a tá je perfektná ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta tužka mě zaujala fakt hodně :) Po té se asi mrknu :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neviditeľný je, avšak mala som ho pred pár rokmi a moju pleť nezmatnil ani trochu. Možno tak na zimu by som si s ním rozumela, ale v lete určite nie.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!