Môj aktuálny fashion wishlist

By Zuzulienka - 8.1.18

Ach áno... tie nikdy nekončiace sa wishlisty... Aj u vás je to tak? Proste ony nikdy nekončia a aj keď z nich niečo ubudne, tak k nim vždy aj niečo pribudne. Momentálne sa v mojom wishliste nachádza milión rôznych vecí, od kuchynských pomôcok, cez bytové doplnky, až po oblečenie... no zamerajme sa dnes práve na tie módne kúsky, ktoré by som si v najbližšej dobe rada kúpila.



Džínsy s výšivkou - tieto výšivky ešte stále celkom frčia, a mne sa veľmi páčia. Preto túžim mať v šatníku aspoň jedny džínsy s takouto krásnou aplikáciou.


Ripped džínsy - alebo roztrhané džínsy. Nejaké už v šatníku mám, no rada by som ešte takéto s veľkými dierami, aby som pod ne mohla nosiť sieťované pančušky.


Čierne džínsy - no a do tretice by sa mi zišli nejaké čierne. Či už roztrhané alebo nie, to je jedno. Podmienka je, aby boli čierno čierne.


Kabát v telovej farbe - môj večný problém - zohnať kabát s dostatočne dlhými rukávmi. A ešte k tomu v telovej, hnedej, či krémovej farbe. No držte mi palce, nech to stihnem skôr, ako skončí zima.


Hnedé alebo krémové čižmy - ďalší môj problém. Všetky takéto čižmy sú mi väčšinou cez lýtko široké. No dúfam, že nejaké nájdem. Alebo poradíte, kde hľadať čižmy na úzke lýtko?


Svetrík s perličkami - svetrov mám síce dosť, ale takýto perličkový by ma tiež potešil.


Rolákové šaty - ďalší trend tejto zimy a keďže ja som šato-maniak, tak by som sa nejakým potešila. Ideálne takým teplučkým, huňatým, hrejivým...


O mesiac tu máme dokonca aj Valentín a mnohé eshopy už teraz ponúkajú Valentínsky výpredaj alebo Špeciálne valentínske dni, počas ktorých môžete nakúpiť oblečenie so zľavami.
Takže len, čo skončia povianočné a zimné výpredaje, môžeme sa vrhnúť na tie valentínske.

Čo by sa momentálne najviac hodilo do vášho šatníka?? Čo si plánujete ešte na zimu kúpiť?


  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Roztrhané džíny jsou super, svetr s perličkami mám, mám je tedy na hrudníky, ale je super :) jeden z mých nej

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  2. První a druhé se mi líbí velice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahooj, uzku saru mava armani jeans, ale oni manu dost mali vyber ciziem. Inak pekny wishlist. Katka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zrovna po nějakých šatech s rolákem bych se ráda podívala. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechno oblečení se mi líbí, ale svetřík s perličkami je top. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som si pred pár dňami kúpila čierne džínsy v second hande za 3,50 eura. Vyzerajú veľmi zachované a majú rovný strih, čo mi vyhovuje, lebo v obchodoch sú väčšinou len skinny modely a tie neobľubujem, hoci mám štíhle nohy. Zo second handov mám inak už viacero nohavíc a všetky sú moje obľúbené. Je tam väčší výber strihov ako v obchodoch. A tie roztrhané nie sú vôbec môj štýl, podľa mňa sa hodia len násťročným

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zaujímavé, ja v secondhandoch zase nenakupujem. Neviem ani sama prečo, už niekolkokrát som plánovala, že tam zájdem, no ešte som nebola.
      Čo sa týka rovných strihov, tie zas nemusím ja. Mám radšej skinny, slim, ale tak každý sme iný.

      Odstrániť
  7. Perlickovy sveter si mozes doma uplne jednoducho vyrobit uz zo svetra ktory mas a nenosis :) rovnako aj tie diery, ak mas nohavice ktore uz by si si neobliekla len tak, skus ich potrhavat :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!