Skvelý Eisenberg

By Zuzulienka - 26.1.18

Kozmetika Eisenberg prišla na slovenský trh ešte len pred pár mesiacmi. Ja som mala tú česť zúčastniť sa na jej predstavení a obdržala som tam aj zopár produktov tejto značky. Dnes by som vám ich rada po niekoľkotýždňovom skúšaní a používaní predstavila.


Jedná sa o dva produkty: Špeciálna liftingová maska a očný krém. Oba patria medzi hviezdne produkty značky Eisenberg, teda produkty, ktoré sú najpredávanejšie a zároveň najobľúbenejšie.




Firming remodeling mask
Táto maska je taký malý zázrak. Naneste ju raz a potom ju budete chcieť nanášať stále. Už jednou aplikáciou bude vaša pleť omladená, vyhladená, spevnená, vypnutá, rozjasnená...
 má jednoducho okamžitý účinok.
Je to v podstate biely krém, s drobnými modrými bodkami, čo sú vlastne mikrokapsule, ktoré sa po rozotretí na pleti rozpustia a vyživia ju vitamínmi A a E. Okrem toho maska obsahuje olej z hroznových jadierok a extrakty zo zeleného čaju, ktoré podporujú spevnenie a minimalizujú prejavy starnutia (vrásky, ochabnutá pleť).



Aplikuje sa jednoduchým rozotretím tenšej vrstvy na pleti, kontúrach tváre a dekolte. Po uplynutí doby pôsobenia ju zmyjete čistou vodou, alebo nejakým tonikom.
Masku môžete používať na viac spôsobov- buď si urobíte 8 - 14 dňovú kúru po 5 minút, alebo raz do týždňa jednu 15 minútovú aplikáciu.

Poviem vám, že už jedna 5 minútová aplikácia robí zázraky. Hneď uvidíte že pleť je vypnutá, taká svieža, hladšia a na pohľad jasnejšia. Preto masku používam skôr tak nepravidelne hlavne večer, keď chcem, aby na druhý deň moja pleť vyzerala dobre..

A ak to ešte umocníte očným krémom...

Soin Sublimateur
Očný krém, ktorý redukuje vrásky, tmavé kruhy a opuchy pod očami. A mám pocit, že naozaj funguje. Používam ho na oblasť pod očami, teda tam, kde sa bežne tvoria kruhy a vačky pod očami. Zdá sa mi, že odvtedy mám menej viditeľné kruhy pod očami, a aj také tie mamičkovské permanentné vačky od nedostatku spánku sa zmiernili. Celkovo je môj pohľad po použití tohto krému taký jasnejší.



Krém má jemnučkú gélovú textúru, je bez parfumácie a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Môžete ho dokonca použiť aj ako bázu pod očné tiene.

Ja som s oboma produktami veľmi spokojná, Odporúčam vám vyskúšať hlavne tú špeciálnu masku, hneď uvidíte, že naozaj stojí za to.

Máte už skúsenosť s touto značkou?

  • Share:

You Might Also Like

11 komentárov

  1. tak masku i oční krém nutně potřebuji :) děkuji za typ!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež som sa mala zúčastniť na predstavení, ale bohužial mi to nevyšlo a teraz to ľutujem! Ale vyzerá to super, idem pozrieť ich web :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, to je škoda, bola to príjemná akcia. Ale nie vždy sa dá všade byť.

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Určite odporúčam, treba vyskúšať nejaký produkt od tejto značky.

      Odstrániť
  4. Pozerám, že ide o francúzsku kozmetiku. Ktorý koncern tuto značku vyrába? Je to lekárenská značka?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, áno jedná sa o francúzsku značku. Založil ju v roku 2000 pán Eisenberg po niekoľkoročných výskumoch a vyrába si ju táto spoločnosť aj sama. Je to Jose Eisenberg S.A.

      Odstrániť
  5. veľmi sa mi páčia tie balenia :) vyzerajú luxusne :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!