Top kozmetika za rok 2017

By Zuzulienka - 3.1.18

Tak ako každý rok, aj tento krát som sa rozhodla napísať vám o mojich minuloročných kozmetických obľúbencoch. Človek každý rok objaví a vyskúša niečo nové, niečo ho osloví, niečo nie. Ja som za minulý rok vyskúšala veľa dobrej kozmetiky, no celkových obľúbencov nebolo až tak veľa a do dnešného výberu som vybrala len naozaj tie top, ktoré viem, že si ešte niekedy kúpim, alebo som si ich už niekoľkokrát kúpila, pretože sú naozaj skvelé! 


Sprchová pena Nivea
Ten, kto vymyslel sprchové peny, dobre vedel, čo robí. Je to tá najlepšia vec na sprchovanie. Tento rok som vyskúšala až 3 rôzne peny, no topkou sa stala Nivea. Voňavá, hustá, dlho vydrží a veľa nestojí. Určite si po ňu ešte pobežím, keď domíňam všetky sprchové zásoby!

Telový krém Indulona olivová
Olivovú indulonu v podobe krému na ruky používam už niekoľko rokov. Je pre mňa najlepšia. To, že Indulona pred nejakým časom vytvorila aj hustý telový krém z tejto rady je naozaj skvelé. Je naozaj dokonalá. Je síce mastnejšia, hutnejšia a dlhšie sa vsakuje do pokožky, no to mojej suchej pokožke vôbec nevadí a dokonale si ju vychutnáva.


Šampón na vlasy Douglas
V Bratislave nám tento rok konečne otvorili prvý Douglas na Slovensku. Ocitla som sa tam aj ja, no nenakupovala som veľa. Chcela som vyskúšať aj priamo niečo "douglesovské", preto som si vybrala šampón. A neľutujem. Je skvelý, vlasy rýchlo zbaví nečistôt, nie sú po ňom suché, rozlietané, a naviac ich prevonia takou krásnou vôňou, ktorá mi pripomína nejaký jemný parfum. 
Určite od Douglas vyskúšam ešte ďalšie šampóny.


Gély na pleť sú pre mňa najlepšou formou kozmetiky určenej na čistenie pleti. Tento od Mixy používam už nejaký čas a je najlepší, aký som kedy mala. Príjemne sviežo vonia, z pleti ním rýchlo odstránite makeup, celkovo pleť prečistí a nezanecháva ju suchú. Plusom je, že aj dlho vydrží, pretože na vyyčistenie celej tváre vám postačí veľkosť hrášku. Naozaj odporúčam vyskúšať.


Rozjasňovač Trend It Up
O rozjasňovačoch sa toho popísalo už veľa. Toto je oficiálne kontúrovacia paletka, ale keďže má v sebe celkom dosť trblietok, tak ja ju používam ako rozjasňovač. A veľmi som si ju obľúbila. Najbledší tieň používam na oči a okolie očí, ktoré sa hneď krásne rozžiaria a rozjasnia. Najtmavší tieň zas používam na líčka spolu so stredným tieňom. Líčka vyzerajú prirodzene a sú krásne zvýraznené.


Zdá sa mi, že čím som staršia tým viac krémov mi na pleť sadne. Tento rok som si obľúbila dva, no úplne najviac sa mi zapáčil tento od Priody. Je to jednoduchý neparfumovaný krém bez akýchkoľvek zbytočných látok, parabénov a neviem čoho ešte a moja pleť s ním nemala absolútne žiadny problém. Jedno balenie mi pri každodennom používaní vydržalo 2,5 mesiaca, pleť bola krásne hydratovaná, vyživená a ošetrená. Dokonca je výborný aj ako podklad pod make-up.


Matných rúžov mám momentálne doma niekoľko. No veľmi som si obľúbila tieto od Dermacol, lebo majú krásne odtiene, na perách pôsobia ako balzam, voňajú tak, že by ste ich zjedli a pery nevysušujú. Takže, čo viac chcieť?


No a na záver tu mám ešte jeden nekozmetický produkt a tým je táto Dermacol pemza určená na stvrdnuté a suché päty. Poviem vám je to najlepšia pemza, akú som kedy mala. Páči sa mi jej tvar, rúčka, ktorou ju dobre uchopíte a môžete päty šmirgľovať. Jednu stranu má drsnejšiu, na odstránenie suchej pokožky a druhú jemnejšiu, na vyhladenie. Fakt bezbolestne odstráni všetko, čo má a vynikajúco sa s ňou pracuje.




Hotovo! Toľko môj zoznam za rok 2017, nebolo toho veľa, ale naozaj nebolo za minulý rok až toľko kozmetiky, ktorá by ma očarila. Máte vyskúšaný niektorý z mojich produktov? Čo boli vaše topky za minulý rok?

  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Já měla sprchovou pěnu od balei a moc mě nenadchla,takže vyzkouším tu od Nivei. Stejně po ní už pokukuji. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala aj tu Baleu a mne sa náhodou páčila, ale táto Nivea je ovela lepšia. Takže určite vyskúšaj.

      Odstrániť
  2. Si moja najobľúbenejšia blogerka, každý deň niekoľkokrát kontrolujem, či nie je nový článok, som na materskej dovolenke a tvoje články má veľmi inšpirujú.☺ Teraz si ma veľmi potešila so správou o každodennych článkoch.
    Máš dar pre písanie, veľmi dobre sa mi čítajú tvoje blogy, je poznať, že si veľmi scitana. ☺
    Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak toto ma velmi potešilo. Dakujem krásne, takéto komentáre až tak hreju pri srdci a dávaju zmysel tomu, čo robim. Dakujem ešte raz :-)

      Odstrániť
  3. musím sa už po tých Dermacol matných rúžoch pozrieť :) vyzerajú skvelo
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A aj su skvelé, určite jeden hod do košika pri najbližšej návšteve drogerky.

      Odstrániť
  4. Nivea sprchovou penu mám momentálně na vyzkoušení takže se Těším za chvíli na ni přijde řada. Dermacol rtenky ty me zaujali a aspoň jednu barvicku bych rada vyzkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sa máš na čo tešiť, lebo je fakt dokonalá.

      Odstrániť
  5. Pekný článok:) olivová indulona je fantastická,penu od nivei musím aj ja vyskúšať vypadá skvele

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Indulona olivova je moja topka už dlhé roky. A Niveu určite vyskušaj.

      Odstrániť
  6. Já si asi opravdu nějaký ten odstín matné tekuté rtěnky od Dermacolu pořídím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!