Ako využiť všetko oblečenie zo svojho šatníka

By Zuzulienka - 8.2.18

V dnešnej dobe nemusíte ani vyjsť z domu na to, aby ste si kúpili nové oblečenie, či topánky. Jednoducho sadnete za počítač, urobíte pár klikov a máte nielen objednané, ale aj zaplatené. Aké jednoduché. Mnoho ľudí však týmto spôsobom stále nerado nakupuje, pretože si nemôžu danú vec poriadne vyskúšať a predsa len, každá značka a každý výrobca má to číslovanie trošku iné.


A ak máte netypické proporcie, napr. ste príliš vysoká ako ja, tak to môže byť pri objednávaní niektorých fashon kúskov tiež problém. Svetrík môže byť síce vaša vveľkosť, no keď si ho vyskúšate, zistíte, že má krátke rukávy. Nohavice vám taktiež môžu byť krátke, aj keď ste si objednali 38, ako bežne nosíte. Práve pre toto môže byť objednávanie cez eshopy tak tošku aj nočnou morou.

Ale ja si myslím, že niektoré takéto objednávky sa dajú zachrániť a využiť, aj keď vám úplne dané kúsky nesedia, no veľmi sa vám páčia.

Krátke tričko - jednoducho ho zastrčte do pásovej sukne, či nohavíc, džínsov s vysokým pásom.


Krátke nohavice, džínsy, legíny - noste ich zásadne s čižmami po kolená. Áno budete musieť ich nosenie obmedziť na chladné mesiace, ale aspoň takýmto spôsobom ich môžete využiť.


Krátke rukávy - pri košeli ich jednoducho vykasajte, zalomte po oblasť lakťov a pri svetri si ich jednoducho jemne vyhrňte, aby vyzerali ako trojštvťové.


Nesadnúce legíny, alebo džínsy v oblasti bokov a zadku -  Ak vám nesedia dobre džínsy, alebo legíny ukazujú to čo nemaju, zamaskujte to predlženým tričkom, alebo tunikou až pod zadok


Úzky top, tielko, tričko - skryte ho pod sako, či pončo, ktoré si počas dňa nebudete vyzliekať.

Ak je niečo deravé, vyšúchané, alebo vám proste absolútne nesedí a necítite sa v tom ani trochu dobre, tak to nemilosrdne vyhoďte. Neoplatí sa to obchádzať, keď viete, že ste v tom nesvoja.

No ak ste kreatívna a šikovná, tak si čokoľvek dokážete prerobiť, prešiť, zašiť, alebo jednoducho opraviť.

Máte tiež nejaké tipy, ako vynosiť nejaký kúsok, ktorý vám celkom nesedí?

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Kratke rifle sa daju nosit aj ako 7/8. Samozrejme ak to ukaze dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno áno, to je tiež pravda. Ja osobne sa ale v tom necitim, radšej ich zastrčím do čižiem.

      Odstrániť
  2. Také se to takto snažím využívat v nošení a daří se. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi super tipy,ktoré sa určite zídu :) . Ja osobne mám články ohľadom oblečenia asi najradšej,pretože po prečítaní článku mám nejakú tú inšpiráciu ako čo konbinovať :) . Pekný dník prajem a hlavne veľa úspechov v blogovaní!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!