Každá z nás je jedinečná...

By Zuzulienka - 26.2.18

Už ste niekedy premýšľali nad tým, čo je na vás unikátne, jedinečné a iné? Ja si myslím, že je zbytočné nad tým premýšľať, pretože každý jeden človek na svete je výnimočný a jedinečný. Neexistuje nikto presne taký ako vy, naozaj nikto. A to sa mne na tomto svete páči. Že každý sme iný, páčia sa nám iné veci, máme iné zážitky, inak vnímame svet, veríme v niečo iné a vyzeráme úplne inak..


Preto môžeme byť naozaj radi, ak sa niečím výrazným odlišujeme od iných. Tým sme predsa jedineční a je úplne jedno, či je to naša nedokonalosť (veľký nos, pehy, medzierka medzi zubami..., alebo niečo, čo máme na sebe radi (vlasy, pery, štíhle ruky...). Zo všetkého sa dá predsa urobiť prednosť...


Ja som odmalička trpela jedným "komplexom" - výškou. Všade, kde som prišla, tak som bola najvyššia, vytŕčala som (aj vytŕčam), jednoducho výška bola vždy môj problém.
Dnes ju teda ako problém vôbec nevnímam. Beriem ju ako súčasť seba a vo svojej výške 183 cm vidím svoju jedinečnosť. Je totiž naozaj málo žien vysokých, alebo vyšších ako ja. Teda aspoň takých, čo poznám, pretože osobne nepoznám vyššiu ženu ako som ja.

Nevadí mi to však. Som jedinečná a som sama sebou, veď byť vysoká má veľa výhod:
- ľudia si vás všade všimnú (a ak to ešte podporíte vysokými podpätkami, tak ani nehovorím :-D)
- pred vysokými ľuďmi majú iní vraj väčší rešpekt
- máte dobrý výhľad
- väčšina oblečenia vyzerá na vysokej postave lepšie ako na nízkej (tým nechcem nikoho uraziť)
- pár nabraných kíl sa na vás stratí a nikto si ich nevšimne

Nech ste teda akákoľvek a nech váš trápi čokoľvek na vašom tele, alebo vo vašej mysli, tak to zmeňte. Urobte z toho prednosť, výhodu a niečo, kvôli čomu si vás ľudia zapamätajú.

Pretože aj vďaka svojej jedinečnej vlastnosti sa môžete zapojiť do Jarnej DM beauty kampane, ktorá bude spustená 1.3.2018. Stačí pridať na stránku DM Drogerie fotku, na ktorej poukážete na svoju výnimočnosť, teda na niečo, čo je na vás jedinečné.
Až 3 z vás potom môžu vyhrať vizáž a styling s Barborkou Yurkovič a Zoot.sk.
Sledujte podrobnosti na DM drogerie

#vjedinecnostijekrasa
#dmdrogerie

Tak povedzte, čo je na vás výnimočné a jedinečné???


  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Krásný příspěvek! Nejvíce se mi na mně líbí, že se nelíčím a naučila jsem to spoustu holek okolo sebe. Nebojí se vyjít bez make-upu ven a to je přece super! :)
    Deep In My Forest

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem, ja sa tiež líčim minimálne odkedy som na materskej. A tiež mi nevadi vyjst bez makeupu, som proste sama sebou.

      Odstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!