Krásne jarné novinky Yves Rocher

By Zuzulienka - 21.2.18

Takmer koniec februára a vonku to vyzerá, že zima sa ešte nechystá odísť. Ja však dúfam, že sa už dlho nezdrží a že nabudúci mesiac bude konečne prichádzať jar. Veď takto o mesiac už bude prvý jarný deň, a aj v obchodoch sa to už hemží jarnými kolekciami a jarnými novinkami.

Aj Yves Rocher má už na túto jar pripravené krásne, sladké a voňavé novinky. Pred nejakým časom mi prišiel domov takýto krásny balíček, v ktorom bolo zopár z nich ukrytých..


Medzi hlavné tohtoročné jarné novinky od YR patrí parfum, sprchové gély s novými vôňami, matné rúže a tekuté rúže s matným efektom.

1. Začnem tým úžasným, neodolateľným a nádherne voňavým parfumom, alebo teda po správnosti parfumovanou vodou Yves Rocher Oui l´Amour. Táto vôňa má už na prvý pohľad krásny flakón ladený do jarných farieb. Mne sa to veľmi páči, no ešte viac sa mi páči samotná vôňa. Je jednoducho dokonalá a pokojne by som ju zaradila medzi top parfémy, čo som kedy mala.

Vonia po ružiach, tonkových bôboch, cédrovom dreve a chrumkavej angelike (ak ste o angelike ešte nepočuli, je to bylinka, ktorú keď si zadáte do vyhľadávača pod správnym názvom - angelika lekárska a prekliknete sa na obrázky, zistíte, že ju poznáte a už ste ju určite videli).
Parfum sa mi naozaj veľmi páči - je totiž zmyselný a zároveň svieži, nie je to nič, po čom by vás po chvíli rozbolela hlava, vôňa sa naopak krásne rozvinie, cítiť ju naozaj celý deň, dokonca na oblečení ju cítim aj niekoľko dní.



Flakón má objem 50 ml a ak ho ešte chcete v tejto krásnej kvetinovej edícii, treba sa poponáhľať, lebo je limitovaná.

Navyše k jeho nákupu si teraz môžete dokúpiť aj rúž Oui l´Amour za perfektnú cenu, získate dopravu zadarmo a 2 kozmetické darčeky Yves Rocher navyše podľa vlastného výberu.

2. Druhou novinkou Yves Rocher sú sprchové gély. Teda samotné gély nie sú ani tak novinkou, ale majú nové krásne vône v 4 variantoch:

Magnólia a Biely čaj
Kvet mimózy a Bavlna
Granátové jablko a Ružové korenie
Zrnká kávy

Ku mne docestovali práve prvé dve vône a nemám im čo vytknúť. Sú to úžasné sprchové gély, husté, no zároveň jemné k pokožke, umyjú, prevoňajú a zanechajú ju krásne hebkú. Vlastne sprchové gély od Yves Rocher sú úžasné asi všetky...



A prejdime k dekoratívnej kozmetike. V balíčku som si totiž našla aj 3 rúže v krásnych sviežich jarných farbách.

3. Prvé dva sú z kolekcie Grand Rouge, no tentokrát s matným efektom. Tieto dva som si rýchlo obľúbila. Obsahujú vyživujúci olej z kamélie, sú krásne pigmentované, pery nevysušujú, nedrolia sa a čo je najhlavnejšie - na perách vydržia naozaj dlho, napriek tomu, že s nimi jete, pijete... Ešte po 6 hodinách mám rúž na perách v krásnom stave, s drobnými nedokonalosťami. A tá ich vôňa! Hmmmmm, to je to, čo na rúžoch milujem...
(vľavo - odtieň 150, vpravo - odtieň 154)



4. Tretím rúžom je tekutý rúž s matným efektom Grand Rouge Elixir. Rúž je perfektne pigmentovaný, hravo s ním vyplníte pery, pričom ich vôbec nevysušuje, drží a vydrží naozaj dlho. Výrobca sľubuje až 12 hodín, no to sa mi zatiaľ fakt nepodarilo otestovať. Každopádne sa mi tiež veľmi páči, až na odtieň, ktorý je na mňa osobne dosť tmavý, pretože ja mám radšej rúže svetlejšie a ladené do ružova.




Tak čo poviete? Vybrali by ste si niečo? 

Mne sa tohtoročné jarné novinky Yves Rocher veľmi páčia a naozaj sa oplatí momentálne u nich urobiť nákup cez eshop, pretože môžete získať dopravu zdarma, 2 darčeky podľa vlastného výberu, či kozmetické zrkadielko len za 1 € s nákupom akéhokoľvek dekoratívneho produktu. 


  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Odstíny rtěnek jsou moc krásné, ale ta tekutá je i na mě dost výrazná. Jinak sprchové gely mají dokonalé vůně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůni mám také, ale né z této valentýnské edice a spíš ji budu mít jako dárek.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujal ma tekutý rúž vypadá dokonale! Ostatné produkty vyzerajú tiež lákavo, celkovo výrobky od Yves Rocher mám rada

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta vůně mě celkem láká. Líbí se mi všechno, tyto novinky se povedly. Sprchové gely mají super, rtěnky odstínově vypadají velmi slibně :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten parfém musí voňať úžasne! :) Má nádherný flakón

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Prosím ťa, aký je odtieň toho rúžu na ľavo? :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!