Čo som používala od Avonu..

By Zuzulienka - 27.12.19

Od značky Avon by ste u mňa toho doma našli dosť veľa. Pravidelne sa vás snažím oboznamovať s aktuálnymi novinkami z tejto kozmetiky, no občas to časovo nevydá, alebo popri všetkých povinnostiach zabudnem, a tak som aj pri nedávnom upratovaní všetkej mojej kozmetiky prišla na to, že som vám ešte neukázala a nepredstavila niekoľko Avon produktov, ktoré mi prišli už dávnejšie... a ktoré už nejaký čas používam.. Je ich presne 12, tak ako aj mesiacov v roku.


Tak som si to všetko zhrnula a poďme sa na ne pozrieť práve dnes, pár dní pred koncom roka, nech nemám žiadne resty. Určite veľa z nich poznáte, či dokonca máte otestované, no možno objavíte aj niečo nové.



Avon Mark Intense Eyeshadow Mini Palette - mini paletka tieňov na oči (odtieň Color Crush)
Tiene a oči a ja.. nooo, takmer ich nepoužívam. A už vôbec nie takéto výrazné. Človek musí s tým vedieť pracovať a hlavne ho to musí asi aj baviť. Každopádne odskúšala som - majú krásne sýte a dobre pigmentované odtiene, neprášia sa, držia... no pre milovníčku tieňov na oči ako stvorené. Dajú sa dokonca používať na 2 spôsoby - buď s mokrým alebo suchým štetcom. Zakaždým si tak viete vytvoriť iný look. Sú dostupné v niekoľkých variantoch, takže ak nemusíte takéto výrazné farby, pokojne si vyberte zemité, alebo iné odtiene.


Avon Color Trend Concrete Effect - lak na nechty
Tento mini lak je niečo, čo si vás získa. Hlavne, ak chcete pre nechty niečo nové, a nie hladkú klasiku. Po zaschnutí totiž tento lak zanecháva na nechtoch pieskový drsný efekt a vyzerá to zaujímavo. Mám pocit, že takýto lak na nechtoch aj dlhšie vydrží, ale zároveň je potom aj problém s odlakovaním...


Avon True Ultra Volume Mascara
Riasenka pre väčší objem a natočenie rias. Veľká klasická kefka je super, dobre sa s ňou pracuje, riasy zahustí a pekne vytočí. Taká klasika, nič ňou nepokazíte.



Avon Naturals flirty Pear & Peony - telový sprej
Tieto telové spreje sú skvelé na leto. Nemajú síce dlhú výdrž, ale aspoň máte dôvod si ich na seba striekať častejšie. Veď taká vôňa hrušky a pivonky je dokonalá kombinácia. Nepresladená, skôr svieža a letná... ale dostupné sú aj iné vône, ak vás táto neláka.


Avon Skin So Soft Ultra Moisturizing Body lotion - telové mlieko s arganovým olejom
Nie každé telové mliečko je tak skvelé, ako toto. Príjemná vôňa, príjemá konzistencia, rýchle vsiaknutie a následne jemná, hebká, hydratovaná a voňavá pokožka. Tak na to presne sa môžete tešiť po použití tohto telového mlieka.


Avon Far Away Rebel - mini telový parfem
Orientálno-kvetinová vôňa s červenými ríbezľami a lesným ovocím, pretkaná červeným pomarančovníkom a jazmínom - dokonalá kombinácia pre rebelku. Parfum má mini flakón ideálny do kabelky, na cesty. Výdrž síce nie je na celý deň, ale do kabelky stačí.


Avon Mark Big&False Lash Mascara
Zhusťujúca špirála riasy naozaj krásne zhustí a zvýrazní. V porovnaní s riasenkou Ultra Volume sa mi táto páči oveľa viac. Jednoducho tie riasy krajšie spracuje, drží, nehrudkuje, neopadáva :-)


Avon Mark MagiX finish stick - rozjasňujúca tyčinka
Toto je taká novinka aj pre mňa. Nevšedná krémová tyčinka neutrálneho odtieňa, ktorou ľahko zvýrazníte akékoľvek miesto na tvári. Je skvelá na lícne kosti, pod obočie, nad hornú peru a vlastne kdekoľvek na rozjasnenie pleti.


Avon Mark Liquid Lip Laquer Matte - rúž na pery s matným efektom
Rúž, ktorý na prvý pohľad možno vyzerá ako lak na nechty, no až po otvorení zistíte, o aký produkt sa jedná. Na pery sa nanáša takýmto penovým aplikátorom a musíte s ním naozaj dobre pracovať, aby ste mali pery bez chybičky zvýraznené. Neviem, popravde, mňa neoslovil, nie je mi veľmi príjemný na perách, po zaschnutí vytvára takú zvláštnu vrstvu, ktorá síce drží a po čase začne po kúskoch opadávať a nevyzerá to už veľmi pekne.


Avon True Color Nail Enamel+ - lak na nechty
Ďalší lak na nechty, tentokrát v krásnom zlatom odtieni, ideálny na nadchádzajúci silvester. Nemám mu veľmi čo vytknúť, je to taký klasický lak, stačí si vybrať už len správny odtieň, ak sa vám zlatý nepáči.


Avon Mark Brow Pencil - na obočie
Automatická ceruzka na obočie ma tak trochu prekvapila. Je ukončená na hranato a pre mňa blondínu v dosť tmavom odtieni, takže musím s ňou pracovať iba jemne, aby som obočie nemala príliš tmavé. Navyše to hranaté ukončenie sa mi vôbec nepáči a nepracuje sa mi s ňou dobre.

Avon True Glimmerstick Eyeliner - linka na oči
Naopak táto linka na oči je príjemná, dobre pigmentovaná a ľahko sa nanáša. Síce sa vám po čase začne trochu otláčať na viečka, no nie je to nič hrôzostrašné.. Ale ak viečka predtým dobre prepudrujete, tak sa vyhnete aj otlačeniu.



Toľko moje stručné zhrnutie...
Máte skúsenosť s niektorým produktom?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Avon Mark Liquid Lip Laquer Matte mám moc ráda, super post!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Co jsem tak od Avonu zkoušela byla jen rtěnka, která byla naprosto perfektní. :) Jinak Avon moc nevyhledávám.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Telové mlieko konkrétne teraz od nich používam, príde mi že ich rada planet spa je oveľa lepšia

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mě je to zase naopak. Moc produktů od Avonu doma nemám. Líbí se mi ale jejich laky na nehty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Když jsem začínala s blogem, tak jsem měla převážně kosmetiku Avon, jak pečující, tak i dekorativku. Zaujaly mě stíny, že nejsou vůbec použité, působí to zvláštním dojmem. Rozjasňující tyčinka a tělové mléko mě hodně oslovilo a díky moc za dobrý tip. ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten lesk ma tiež vôbec neoslovil. Na mne vydržal tak hodinu a potom kamsi nenávratne zmizol. Rozjasňovač bol u mňa ešte horší. Mne sedela tá fialová riasenka a ceruzka. Sranda ale práve ten jej skosený tvar mi fakt sedí.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dobrý deň, Lucia Žitňanská, takmer som prišiel o život, keď moja štvorročná milenka zostala s inou ženou. Každý deň som plakal a triezvy, až kým to nebolo také zlé, že som prišiel o pomoc na internet. A videl som svedectvo kúzelníka, ktorý pomáha dáme menom Denisa Saková, a povedal som, že to skúsim, tak kontaktujem ho za pomoc a vrhá na mňa milostné kúzlo, ktoré používam pri získavaní mojej lásky späť a teraz som šťastná žena. Za to, čo si pre mňa urobil, neprestanem zdieľať tvoje dobré meno ľuďom tam za dobrú prácu, ktorú si pre mňa urobil. Dúfam, že Boh vám žehná, pretože mi pomáhate získať moju lásku späť. Je ideálne, keď som to publikoval v miestnych novinách pre Dr. Amiso v iných, aby som k nemu priviedol viac zákazníkov. , V prípade problémov so zdravím alebo vzťahom, tehotenstva alebo rakoviny, prípadov HIV alebo rozvodu vám vaša spoločnosť odmietne zaplatiť. V prípade akýchkoľvek problémov ho kontaktujte na herbalisthome01@gmail.com a on je jedinou odpoveďou na všetky vaše problémy.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!