Recept: Pudingový zákusok

By Zuzulienka - 29.12.19

Dnešný koláčik poznám už dlho, no veľmi dlho som ho aj nerobila. Tak som si nejak naň spomenula a ešte kedysi pred Vianocami ho upiekla. Je lahodný, osviežujúci, nie len taký obyčajný, ale takmer ako zákusok. Pokojne ho upečte pre návštevu - bude im chutiť. A vy budete mať s ním minimum starostí. Je totiž ľahučký a nenáročný a určite všetko naň máte doma.




Na cesto: 
Cesto je klasické piškótové, jednoducho si zmiešajte v mixéri:
5 vajec
250 g cukru
250 g polohrubej múky
100 ml oleja
1 kypriaci prášok

Kým sa všetko mieša v mixéri, pripravte si puding.

Puding: 
2ks čokoládového pudingu
4 PL cukru
800 m mlieka

Na plech vylejeme najprv cesto a potom na surové cesto ešte teplý puding. Buď cikcakovito všelijako, alebo môžete klásť lyžicou kôpky.

Dáme upiecť na cca 20 - 30 minút pri 170°C.
Po upečení ešte horúci potrieme plnkou, ktorú si pripravíme nasledovne:

Na potretie: 
500 ml smotany kyslej
250 ml smotany na šľahanie - vyšľaháme
4ks vanilkový cukor.

Na záver posypeme strúhanou školoádou, alebo grankom a dáme schladiť do chladničky. Ideálne cez noc.

Dobrú chuť!
Poznáte ho?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Vypadá fakt skvěle :) Já zítra budu dělat tiramisu.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobrý deň, Lucia Žitňanská, takmer som prišiel o život, keď moja štvorročná milenka zostala s inou ženou. Každý deň som plakal a triezvy, až kým to nebolo také zlé, že som prišiel o pomoc na internet. A videl som svedectvo kúzelníka, ktorý pomáha dáme menom Denisa Saková, a povedal som, že to skúsim, tak kontaktujem ho za pomoc a vrhá na mňa milostné kúzlo, ktoré používam pri získavaní mojej lásky späť a teraz som šťastná žena. Za to, čo si pre mňa urobil, neprestanem zdieľať tvoje dobré meno ľuďom tam za dobrú prácu, ktorú si pre mňa urobil. Dúfam, že Boh vám žehná, pretože mi pomáhate získať moju lásku späť. Je ideálne, keď som to publikoval v miestnych novinách pre Dr. Amiso v iných, aby som k nemu priviedol viac zákazníkov. , V prípade problémov so zdravím alebo vzťahom, tehotenstva alebo rakoviny, prípadov HIV alebo rozvodu vám vaša spoločnosť odmietne zaplatiť. V prípade akýchkoľvek problémov ho kontaktujte na herbalisthome01@gmail.com a on je jedinou odpoveďou na všetky vaše problémy.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!