Obľúbené laky na nechty

By Zuzulienka - 29.5.13

Laky na nechty sú niečo, čo nám pomáha doplniť celkový outfit a taktiež pomocou nich môžeme byť každý deň trošku iné. Verím, že určite každá z nás má svoje obľúbené laky, nielen značkou, ale aj odtieňom.
Ja tiež. Tak vám dnes v krátkosti predstavím moje obľúbené.


Miss Sporty
Laky Miss Sporty poznáme asi všetci. Dostať ich v každej drogérii. Ja si ich kupujem najčastejšie a celkom sa mi nahromadili, pretože  podľa mňa patria medzi jedny z najlepších lakov na nechty.
Na obrázku môžete vidieť moje aktuálne laky Miss Sporty.
Čo sa mi páči na Miss Sporty?
Pre niekoho je to možno obyčajná ničnehovoriaca značka a nemá ju rád. No ja som na tom presne naopak
V prvom rade je to sa mi na týchto lakoch páči cena. Nestoja totiž viac ako 3€. Laky ako Chanel, Dior a podobne sú podľa mňa len o značke. Príde mi zbytočné vyhadzovať 20 € za lak, keď tú istú službu mi spraví aj lak za 3 €.


Ako ďalšiu výhodu beriem množstvo rôznych odtieňov a efektov - laky rýchloschnúce, dlhotrvajúce, trblietavé, transparentné... 

A treťou výhodou je príjemné lakovanie. Mám rada, keď na prekrytie nechtu stačí jedna vrstva. Laky Miss Sporty sú podľa mňa primerane husté, že stačí naozaj jedna vrstva a necht je dokonale prekrytý. A po nalakovaní naozaj zaschne do minúty. Nie ako iné laky, ktoré sľubujú zaschnutie do 30 sec, ale vôbec to nie je pravda.


Essence
Tak to je druhá moja obľúbená značka. Dôvody, pre ktoré si ich kupujem sú rovnaké ako pri predchádzajúcich lakoch, teda: super cena, príjemné nanášanie, rýchle zaschnutie.
Týchto lakov mám momentálne len pár, väčšinou v jemných farbách. Odporúčam hlavne tie v hornom rade vo fľaštičkách v tvare presýpacích hodín. Majú dobrý štetček, ktorým sa lak perfektne nanáša.


Výdrž lakov Miss Sporty a Essence akosi neviem porovnať, pretože mne akýkoľvek lak na nechtoch vydrží v neporušenom stave 1 - 2 dni. Stačí mi raz umyť riad a je po krásne nalakovaných nechtoch....

Aké odtiene mám rada?
Ako môžete na fotkách vidieť, sú to väčšinou červené, ružové, fialkové a podobné odtiene. Taktiež mám rada jemné pastelové, hnedé, či nude odtiene. Ale vedie aj tak červená a jej podobné odtiene.
Žltý, zelený, či modrý lak by ste u mňa márne hľadali.

A čo iné značky?
Samozrejme nájdu sa u mňa aj laky iných značiek - Rimmel, Astor, Dermacol, Catrice a iné, no Miss Sporty a Essence vedú.

Ako ste spokojné vy s Miss Sporty a Essence?
Aká značka lakov je vaša najobľúbenejšia?

Krásny deň všetkým.

  • Share:

You Might Also Like

36 komentárov

  1. Jé ten jeden fialový od Miss sporty mám taky a moc mi vyhovuje)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nadherna sbirka, take mam uctyhodnou skalu od Essence a najdou se i od MS :) souhlasim, ze jsou to jen znacky a zbytecne predrazene veci

    OdpovedaťOdstrániť
  3. miss sporty a essence mám také ráda, cena a barvičky jsou super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem, či mám obľúbenú značku lakov, ale najviac mám z Avonu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ked ich mas najviac asi si s nimi spokojna. takze by sa dali zaradit medzi tvoje naj. avon som skusala asi 2 laky.

      Odstrániť
  5. Essence laky jsem si dříve kupovala dost, teď už jsem se omezila pouze na limitky a i ty v poslední době stojí zaprd.. u těch klasických laků mi nevyhovuje štěteček a i trochu výdrž.. a co se týká Miss sporty, tak bohužel ji asi jako značku dost přehlížím.. jestli mám doma 3 laky a všechny jsem dostala, tak to je fakt hodně :D nevím proč, přitom mají opravdu hezké barvy.. možná.. já mám ráda, když má lak název.. a ten mi prostě u MS chybí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na nazov laku nikdy nepozerala. musi sa mi pacit hlavne farba a to ci sa nejak vola alebo ma len cislo,to mi nevadi... :)

      Odstrániť
  6. tak ja tiez pouzivam len miss sporty pre mna su naj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pre mňa je naj: Gabriella Salvete Enamel 141 .... vydrží mi aj 3-4 dni samozrejme v 2itej vrstve a čo je dokonalé on obsahuje akési trblietky takze z každého uhla pohľadu je iný.fialovo-rúžovo zlatý :) cena bola okolo 2 eur max....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. GS som skusala jeden lak. ale verim ze tento moze vydrzat dlho,tie s trblietkami sa vzdy lepsie prichytia na necht :)

      Odstrániť
  8. miss sporty sú naozaj dobré. hoci som im nikdy neverila, ale dostali ma kolekciou metal flip a potom som zistila, že majú dobrý štetec aj výdrž aj schnutie. a nieže nestoja viac ako 3€, oni nestoja viac ako 2€ :) essence majú slabšiu výdrž, vydržia tak 2 dni, miss sporty aj 5

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano dakujem za opravenie ,presne tak nesyoja viac ako 2 €. no ale teda priznam sa ze mne este ziadny lak nevydrzal 5 dni :/

      Odstrániť
  9. veľmi dobré laky :) krásne farby.. nedávno som si kúpila priesvitný a je super :)
    Andy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem. priesvitny je tiez fajn,aby bsa nechtiky aspon leskli.

      Odstrániť
  10. Miss Sporty a Essence sú tiež moje obľúbené, lebo naozaj vačšinou stačí jedna vrstva... a páči sa mi aj ten široký štetec. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. catrice sú moje top laky...a MS mam tiež rada no laky od essence mi akosi nesadli :/ slabá výdrž a gumový efekt brrr...od essence používam len nejaké tie trblietavé nadlaky
    http://majiii-em.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mne sa catrice zdaju prilis riedke. neviem ako tebe ale vzdy treba viac vrstiev na dobre prekrytie.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. krásne farby, veľmi pekná zbierka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Laky od Miss Sporty mám taky moc ráda:))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Laky od Miss sporty mám skoro vsechny co ty :D a taky je mám nejvíce ráda, i dlouho vydrží takže super :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. jeej to je pekna zbierka :) miss sporty ma super laky a hlavne krásne farby lakov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. máš dobrú zbierku...ja mám momentálne rada laky od Rimmel :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ja mám najradšej Gabriellu Salvete, pretože má pre mňa aj výborný štetec, aj výdrž (keby som chcela mať lak dlhšie ako 2 - 3 dni :-D). Miss Sporty má pekné farby, ale keby som si z nich mala vyberať podľa výdrže, tak by som si ich veľa nekúpila. Keď som si kúpila Metal Flip kolekciu, tak som zistila, že prerobili štetec a že sa s ním lepšie lakuje, že aj rýchlejšie schnú, tak som si kúpila ešte dva (jeden som mala so starým). predvčerom som si tam všimla dve krásne farby, možno len kvôli tomu ma zlákajú. Čo sa týka Essence, kedysi som ich kupovala, teraz radšej siahnem po inom, už ani po limitkách tak nejdem. Štetec je blbo zastrihnutý, aj keď po otočení na druhú stranu to väčšinou šlo a čo sa nepodarilo, tak som urobila korektúry okrajov, ale mne skôr vadí to zatváranie. Už sa mi stalo pri dvoch lakoch, že som vrchnák dobre nedotiahla, trochu zhustol a teraz mi bublinky. aj Catrice stratil u mňa popularitu, hoci mi oči vždy prebehujú po fľaštičkách.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. aj ja maam najradsej laky od miss sporty pretoze maju pekne farby a su aj dost lacne takze mi vyhovuju :) a najradsej mam tie s tym hrubym stetcekom :D

    pozyvam ta na moju
    1.giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  20. momentálne nemám doma asi ani jeden miss sporty, ale kedysi som nejaké mala, essence doma mám. Nejak nerozlišujem, či je to essence, sally hansen alebo loreal mňa skôr musí osloviť odtieň:)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Miss Sporty mám aj ja, ale chystám sa na Essence predovšetkým na letné odtiene a už sa teším, kedy si ich všetky zadovážim :D:3

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!