Krásne kabelky...

By Zuzulienka - 9.12.13

Priznajte si, milé dievčatá, keby máte tú možnosť, nebrali by ste každý týždeň novú kabelku? Ja áno. Kabelky sú super a je skvelé, že ich niekto pre nás vymyslel a nemusíme veci nosiť po vreckách, v rukách, igelitkách a čo ja viem, kde všade ešte. Chudáci chlapi.
Ak ste si aj nedávno nejakú tú kabelku kúpili, urobte si radosť aj teraz. Myslím, že je to povolené, idú totiž Vianoce a prečo by sme mali obdarovávať len iných, a nemohli obdarovať seba?


Mám pre vás jeden tip na skvelý obchodík s kabelkami. WWW.KRASNE-KABELKY.CZ
Tento Eshop ponúka na predaj kvalitné kožené kabelky, peňaženky, opasky, ruksaky, púzdra a rôzne iné doplnky. Je prehľadne rozdelený a preto si v ňom nájdete presne to, čo potrebujete.

Môžete si vybrať z kožených kabeliek klasických, alebo kožených luxusných. Luxusné sú vyrobené z pravej hadej, pštrosej, krokodílej, či inej kožej. Preto je aj ich cena trošku vyššie, ale zároveň primeraná koženým výrobkom.

Ak vás nelákajú kožené kabelky, ale radšej by ste chceli niečo klasické a lacnejšie, obchodík nezabudol ani na vás. V ponuke má jednoduché, ale krásne kabelky z PVC a ny výber je ich naozaj neúrekom.

Zaujímavosťou sú napr. aj kabelky z konope - to počujem a vidím asi prvýkrát.


Hľadáte kabelku na spoločenskú akciu? Chcete niečo malé, pekné a za dobrú cenu? Žiadny problém. Výber spoločenských kabeliek sa mi tu naozaj páči.


Okrem kabeliek eshop ponúka aj skvelý výber elegantných kožených aj nekožených peňaženiek.


A samozrejme nájdete tu aj kopec iných typov kabeliek ako sú aktovky, batohy, tašky na notebooky, diplomatky, ľadvinky, kufre a rôzne iné obaly. Samozrejmosťou sú aj opasky, rukavice, kľúčenky a kopec iných doplnkov. Stačí len navštíviť www.krasne-kabelky.cz alebo www.belina.cz, kde tiež nájdete krásne kabelky a doplnky.

Tak čo poviete zapáčilo sa vám niečo? Vedeli by ste si na www.krasne-kabelky.cz niečo vybrať? Ja teda áno :)
Krásny deň prajem!

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Já mám kabelky ráda, ale tak nějak je neumím nosit. Mám čtyři psaníčka, která si beru na plesy a společenské události a potom jednu crossbody a jednu větší tašku... Ale klasickou kabelku jsem měla snad naposledy v osmnácti. Jednou bych určitě ráda našla nějakou svou favoritku, ale teď je přednější peněženka, která se mi značně rozpadá. :D

    www.thechangeofmissy.blogspot.com
    Missy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty kabelky z konopí mě opravdu zaujaly, protože jsem o ničem takovém neslyšela. :D :)
    Já ráda nosím spíše psaníčka, ale do školy se přece jenom hodí větší kabelky.

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!