C&A

NÁKUPY: Zimné svetríky

By Zuzulienka - 10.12.13

Zima je v plnom prúde, preto je dobré sa zásobiť aj teplými, huňatými a peknými svetríkmi. Mne ich zopár pribudlo do šatníka a celkom som si ich obľúbila. Sú fakt teplé a hrejivé, farby som volila skôr decentné a hodiace sa takmer ku všetkému. 


Svetríkov mám v šatníku celkom dosť, ale poznáte to, vždy keď si kúpite niečo nové a sedí vám to, tak to nosíte najradšej. Tak to vidím aj s týmito svetríkmi. Všetky sa mi páčia a vo všetkých sa dobre cítim. Každý som objavila pri inej príležitosti.

C&A - tento svetrík som objavila na Eva zľavových nákupoch, na ktorých som bola s kamoškou. Našla som kdesi zahrabaný a po vyskúšaní som vedela, že bude môj.


Kenvelo - tento svetrík som zase ukoristila pri prvých nákupoch v novom Outlete Voderady. A tá smiešna cena ma len utvrdila v tom, že ho potrebujem :)


Reserved - zháňala som biela svetrík. Ako to už býva zvykom, všade bolo všetko oversized, alebo nie podľa mojich predstáv. Nakoniec som našla tento. S kúpou som váhala, jeho cena bola trošku vyššia, ale nakoniec som ho zobrala. Je úžasný.


Gate - posledný zo štvorice, kúepný minulý týždeň. Hľadala som nejaký teplý sveter, ktorý využijem aj na chatu, na ktorú sa chystáme. Našla som ho. A teplý je teda fakt.



Ktorý sa vám páči?
Čo vy a vaše svetríky? Koľko ste si ich kúpili na túto zimu?
Krásny deň!

  • Share:

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Ten prvni je krasnej. Svetry miluju,ale uz mam plnou skrin:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa najviac páči ten biely :)
    Hmm, ja som vždy nosila len mikiny.. potom som veľmi chcela svetrík na gombíky, v Takku mali pekné, tenučké, presne taký som chcela.. ale bohužiaľ aj XS mi bolo veľké. :( ... Potom som jeden našla v Lidl :D, stál iba 7 euro tak som ho hneď zobrala, len škoda, že je taký tmavý.. Potom mám ešte svetríky, ale to nie sú takéto pletené..
    Ale teraz si mi dala chrobáka do hlavy.. že chcem aj ja nejaký pekný svetrík. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj mne :) ten keď som zbadala v obchode... nemohla som odolať

      Odstrániť
  3. Svetříky jsou krásné, já si minulý týden taky jeden pořídila, prostě to byla láska na první pohled:D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Svetriky na zimu uplne zbožnujem :) Mám niekoľko a naozaj dosť často ich nosím, su huňaté, pohodlné a teplé, na zimu ideál :) Najviac sa mi páči asi ten z C&A :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekne svetríky :) Paci sa mi prvy, taky k rifliam aj ku kratkej sukni. A potom posledny ma pekny vzor, biele svetriky su strasne krasne.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!