Outfit: Láska na prvý pohľad

By Zuzulienka - 7.12.13

Musela som tento príspevok tak nazvať. Pretože objavenie týchto šiat v obchode bola jednoducho láska na prvý pohľad. Keď som ich zbadala v New Yorkeri na vešiaku, ihneď som vedela, že musia byť moje. Bežala som do kabínky a keďže mi sedeli a hneď som cítila, že sú pohodlné, mierila som k pokladni. Proste láska bez zaváhania. Sú proste také iné, pôsobia elegantne, ale zároveň sú vhodné na bežné nosenie.


Keďže počasie vonku je aktuálne na tri bodky, outfit som fotila v interiéri. Šatičky som vám chcela ukázať už dávnejšie, bohužiaľ nebolo kedy ich poriadne nafotiť. Tak aspoň takto.
Šaty sú z hrubšieho materiálu, takže skôr vhodné na jeseň, ale aj zimu. Veľmi sa mi na nich páči ten vzor, aj napriek tomu, že vzorované veci nemusím a u mňa v šatníku takých nájdete len pár.

A jedna vážna:




Stalo sa aj vám niekedy, že ste v obchode niečo zbadali a zamilovali sa do toho tak, že ste si to museli hneď kúpiť? Prezraďte čo to bolo?
Želám vám krásnu sobotu!

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Jsou krásné a moc ti sluší :-) Také se občas do něčeho zamiluji a musím to mít. Stává se mi to hlavně u doplňků, jako šála, čepice, kabelka nebo náušnice. I tobě krásnou sobotu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šatičky sú krásne, škoda, že pri mojom brušisku by nevyzerali takto úchvatne ako na tebe. Láska na prvý pohľad sa mi stala s jedným svetrom z New Yorkeru, ktorý bol však hrozne veľký a ja som v ňom vyzerala akoby som šla práve spať. Dodnes mám z toho zlomené srdce (:D :D)

    TravelDreamLove

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!