Povianočné výpredaje

By Zuzulienka - 28.12.13

Ako to už každý rok býva zvykom, po Vianočných sviatkoch sa začína ten pravý raj pre nákupných maniakov a maniačky. Takmer v každom obchode sú výpredaje a zľavy min o 30%, a bola by škoda to nevyužiť. Niekedy je možno lepšie si urobiť Vianoce po Vianociach a kúpiť niečo vo výpredajoch. Tak som sa práve včera na tie výpredaje vybrala a rovno do bratislavského Auparku.


Moja polovička mi robila sprievodcu. V nákupnom centre sme strávili asi 4 hodiny a výsledok stál za to. Stihli sme si dať aj kávičku apozorovať počas nej ľudí, pretože tých bolo včera v Auparku neúrekom. Pobehala som takmer všetky zaujímavé obchody a niečo si aj doniesla. S úlovkom som bola nadmieru spokojná:




Svetrík v trochu nezvyčajnej farbe, ale aspoň mi rozžiari pochmúrne zimné dni.
Čierne kraťasky som chcela už dlhšie a tieto síce nie sú presne podľa mojich predstáv, ale sedeli mi, tak som si ich zobrala.
A bodkované pančušky.


Šedý rolák, tak to je taká bežná nutnosť, ktorá sa hodí k akejkoľvek čiernej sukni, rifliam, či nohaviciam.
A vlnená vzorovaná suknička aspoň trochu zahreje v chladných dňoch.


Mikiny nie sú veľmi moja parketa, ale keďže sa chystáme na pár dní preč, tak tam sa zídu. A táto biela ma očarila na prvý pohľad. A cena necelých 10 €. Fakt niekedy nepochopím načo si zbytočne kupovať značkové drahé veci, keď takéto krásne sa dajú zohnať za pár korún :)


No a kabelka, tak tou som bola tiež unesená. Hodí sa k mojim hnedým čižmám, je priestorná a praktická. Nič výstredné, ale ani nič nezaujímavé.


A zopár drobností - náušnice z Gate, nová čierna linka od Rimmel a rozjasňujúci korektor od Pupa.


Tak som prišla domov so spokojnou dušičkou, že som si zase o niečo doplnila šatník. Budem ho musieť trochu pretriediť a usporiadať.
Čo vy a povianočné výpredaje? Boli ste už? Či sa nechystáte?
Krásny deň!



  • Share:

You Might Also Like

21 komentárov

  1. pekne veci :))) ja som tiež bola včera nakupovať ale v avione

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak avion aupark maju skoro podobné obchody. Ja som zvolila aupark preto, lebo v avione som hodikedy...

      Odstrániť
  2. ten neónový svetrík z Reserved <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a bol ešte aj ružový! ale to už by bolo príliš neonu na mna.

      Odstrániť
  3. Na povánoční nebo spíš novoroční slevy se teprve vydám. Dostala jsem pod stromeček převážně peníze, takže pak stačí jen vychytat nějaké ty slevy. :))
    Jinak sis hezky nakoupila. Ten svetřík z Reserved je moc hezký! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ved to, že ja som si tiež pod stromčekom našla nejaké peniažky a tak som niečo z nich utratila. :)

      Odstrániť
  4. Skvelé veci :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pořídila jsi fantastické kousky!! Já jsem taky byla, ale takové lovecké štěstí jsem neměla :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem. No ako píšeš, niekedy proste nie je šťastie. Tiež to poznám, keď sa niekedy cielene vyberiem na nákup a nič nekúpim.. to som sklamaná...

      Odstrániť
  6. Fúha tolko vecí!! Pokúša sa o mňa závisť keď vidím tie plné tašky na prvej fotke :D Musím povedať, že tú linku od Rimmel mám a som naozaj velmi spokojná. Chystám sa tiež do obchodov, tiež ma napadlo ísť do Auparku v Bratislave, alebo treba Trnavský Max bo ten Skalický sa mi nepáči... Uvidíme čo kde uvidím a zoženiem, ale povianočné zľavy si nechcem nechať ujsť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ak chceš ist na nákupy, určite si vyber bratislavu. trnavský max je podľa mňa bieda, okrem Kenvela, dvoch obuví a LeeCoopera tam nie je žiadny poriadny obchod s oblečením.

      Odstrániť
  7. Krásné věci, nejvíc mě zaujal ten svetr :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja sa pokúšam týmto povianočným zľavám odolať, lebo som len nedávno pretriedila šatník a každé ráno presviedčiam samú seba, že nové veci mi netreba. Ale sakra, kašlem na to, zajtra idem na nákupy! :-D
    Ten neónový svetrík <3 krásne veci si si pokúpila. :-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuuu, tak to keby si videla môj šatník.. tiež mám toho dosť, ale nové veci, sú nové veci :D
      Ale tiež sa chystám ho pretriediť, niečo predám, niečo darujem...

      Odstrániť
  9. Uzasny nakup!!!! Nadherne vecicky jsi koupila!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Aaa krásné věci. Ten svetřík z Reservedu je úžasný. Má krásnou barvu ;) Bilou mikinu už jsem taky viděla a koukala po ní, asi si ji příště vyzkouším :D Jinak, souhlasím s tím, že co se týče oblečení, je lepší nakupovat po Vánocích. Třeba já jsem letos nedostala na Vánoce ani jeden kus oblečení a po Novém roce se chystáme s mamkou raději na velké výprodejové nákupy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak ja som bola v sobotu v obchodoch, ale nakoniec som skončila aj s priateľom v kine, takže také šťastie som nemala :D Ale chystám sa ešte v piatok niečo popozerať, snáď sa poštastí viac. Ale ináč Ty si si nakúpila veľmi pekne :) Dala si mi takú malinkú nádej do dušičky, že aj ja si niečo nájdem :P Tak snáď :)
    erikaaslife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja v povianočných zľavách vôbec nenakupujem. To davové šialenstvo a plné obchody ľudí nie sú nič pre mňa. Ja radšej nakupujem v pokoji z domu po celý rok. Človek môže ušetriť kedykoľvek, ak vie, ako na to. Ja si zľavy hľadám na https://www.hitgo.sk/ , takže nemusím čakať až na nejaké hromadné výpredaje.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!