Líčenie s Avon Glow paletkou

By Zuzulienka - 19.10.14

Na recenziu tejto paletky sa chystám už naozaj dlho. Konečne nastal ten čas a môžem vám ju predstaviť v plnej kráse, dokonca v dvoch typoch líčenia - jedno jemné a druhé výrazné.

Paletka Avon Glow obsahuje 4 intenzívne očné tiene pre krásny a žiarivý pohľad. Krásny a jednoduchý dizajn z nej na prvý pohľad robí luxusne vyzerajúce očné tiene. Vnútri nájdete zrkadielko a aj aplikátor, čo tieto tiene povyšuje na akúsi vyššiu radu, predsa len uznajte, koľko tieňov so 4 rôznymi odtieňmi má aj zrkadielko? Nie veľa.


Odtiene v paletke Avon Glow by mali zvýrazniť tvar a farbu očí a dodať im trendový vzhľad. 
Každý tieň sa veľmi dobre nanáša a obsahuje jemnučké trblietky, ktoré vaše oči rozžiaria. S aplikátorom sa taktiež pracuje dobre, viete s ním krásne zjemniť jednotlivé prechody, či rozotrieť do stratena. Tiene sa neprášia, neopadávajú a na očiach mi vydržia celý deň.
Aktuálne nájdete v ponuke iba jednu variantu tohto produktu, myslím, že z dôvodu toho, že to bola letná edícia. V AVON katalógu ich nájdete aktuálne za cenu 8,90 €.





Ale prejdime k samotnému líčeniu. Aj keď nie som nijaký guru v nanášaní tieňov a nikdy som to s nimi poriadne nevedela, predsa len som sa pokúsila vytvoriť pre vás dva druhy líčenia. Priamo na zadnej strane balenia máte postup, ako si nimi oči namaľovať, teda kam ktorý tieň naniesť, aby ste vytvorili tú správnu farebnosť.

TYP 1: Jemné líčenie:
K vnútornému kútiku naneste odtieň 1 a zvyšok viečka domaľujte odtieňom 2.




TYP 2: Výrazné líčenie:
Tu postupujte presne podľa návodu na zadnej strane paletky. Odtieň 1 pod obočie (ja som ho dala aj do kútika), odtieň 2 som naniesla od kútika ďalej a potom som pokračovala odtieňmi 3 a 4.




Mne osobne sa páčia obe líčenia. Jemné je vhodné skôr cez deň, výrazné na večer, ale aj to nemusí byť pravidlo. Ja som sa napríklad takto výrazne nalíčená vybrala na autosalón do Nitry a nezaregistrovala som žiadne zhrozené pohľady :D
Ktoré sa vám páči viac? A skúšali ste už túto paletku? Ak nie, nájdete ju na www.avon.sk.

Užite si ešte túto slnečnú nedeľu!



  • Share:

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Júúj to výrazné líčenie je megakrásne! Aj sa ti hodí k očiam by som povedala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno myslíš? Mne sa akosi viac zapáčilo to jemné, to bude asi tým, že tiene veľmi nepoužívam a ked tak, tak niečo jemnejšie.

      Odstrániť
  2. Líbí se mi obal paletky i barvy :) Líčení moc pěkné!
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasne licenie, zavidim tu hornu linku, ja to asi nikdy nedokazem:-)))) aku ceruzku mas na nu osvedcenu? Dakujem Lucia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. No ono je to praxou, netreba sa toho báť, treba skúšať na ceruzke až tak nezáleží, ale oblubenú mám od Essence. Tú aj aktuálne používam.

      Odstrániť
  4. Paletka je nádherná:) Líčení moc hezké, jemné:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pacia sa mi oboje licenia :) S linkou sa tiez natrapim, ale ako pises netreba sa toho bat. Inac, ocenujem ze tiene vydrzia cely den a zrkadielko tiez potesi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak, treba skúšať tú linku aj sto krát, kým to nebude ono. Ono sa to podarí.
      Tiene naozaj vydržia do večera. Mám ich aj dnes a stále sú bez rozmazania, dokonca vôbec sa neusádzajú v zárezoch na viečku.

      Odstrániť
    2. No hej len neznasam, ked sa nepodari a potom ju mazat :) Super, ze tak dobre drzia, lebo nie vzdy to tak je, hoci aj maju krasne farby :( A pravda - dolezite, aby sa neusadzali v zarezoch.

      Odstrániť
  6. Paleta ma krasne tiene, ale zivotnost je miziva, po dvoch hodinach sa akoby tiene odparia, opadaju, proste nie su na ociach.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!