Jesenno-zimný wishlist 2014

By Zuzulienka - 10.10.14

Neviem ako vy, ale môj wishlist sa nikdy nekončí. Ke´d si už niečo z neho kúpim, hneď mi tampribudnú ďalšie nové kúsky.A tak je to aj teraz. Keďže nastala jeseň a blíži sa zima, sú potrebné ďalšie "nezbytnosti". Zopár z nich sa mi však už podarilo uloviť.


V prvom rade som zháňala nejaký jesenný kabátik typu trenčkot. No neviem, čo sa stalo, ale mám pocit, že trenčkoty už snáď nikde nepredávajú. Keď som aj na nejaký natrafila, tak nebol podľa môjho gusta, pretože bol krátky len pod zadok a ja chcem proste dlhší. Tak som sa začala obzerať po iných kabátikoch. A až po prejdení naozaj všetkých možných obchodoch som ho našla.



Ďalšiu vec, ktorú som chcela sú lodičky na nízkom opätku, ktoré sa v aktuálnom období ešte stále dajú nosiť. Ja som ešte čižmičky, ani iné celé topánky vôbec nevytiahla. Ešte sa ich nanosím dosť, zatiaľ sa stále nevzdávam lodičiek a baleríniek.

Úpletové šaty - jedny som už ulovila v Oodji, no pokojne by sa mi zišli ešte ďalšie. Takéto šaty sú proste na zimu ideálne.

Šály  - 2ks už ku mne cestujú . Objednala som si hnedý a čierny, nie veľmi hrubé, skôr také na prechodné obdobie. Už sa na ne veľmi teším.

No a po čom ešte túžim?


- čierne nízke čižmy - tak to je moja nočná mora. Zohnať totiž čižmy na moje tenké lýtka je naozaj boj. Vidím to na dlhé hľadanie, držte palce.
- jednoduchá čierna kabelka - jedna taká práve u mňa dožíva, preto by to chcelo novú.
- teplé svetre - zišli by sa mi tak 2 - 3, naozaj teplé a huňaté :)
- peňaženka - lebo tá moja ma už naozaj hnevá, a zips nie a nie zapnúť. Neviete kde sa dajú kúpiť nejaké pekné peňaženky, podobného štýlu ako na obrázku. Zipsovú už nechcem.
- náhrdelníky - tak tých nikdy nie je dosť a už dlhšie som svoju zbierku nerozšírila, preto to treba napraviť.

Tak to je všetko, nie je toho až tak veľa.
Čo si plánujete kúpiť vy v blízkej dobe?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Teplé huňaté svetríky odporúčam v Orsay, sú fakt úžasné, jemné a krásne :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This jacket and this shoes are realyy beautiful. I like also this red clutch. Kisses,
    Eni

    http://eniwherefashion.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/eniwherefashion

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!