F&F

Outfit: Floral top

By Zuzulienka - 7.5.15

Krásne ráno!
Akonáhle sa stanete mamou, vaše výjazdy kamkoľvek už nie sú také jednoduché. Našťastie v núdzových prípadoch existujpp starí rodičia, ktorí sa potešia, ak im drobca aspo na chvíľu zveríte do opatery. Tí moji rodičia sú v tomto skvelí, a preto nemám obavy nechať im ho, aj keď počas celej doby, čo som mimo, musím na malého myslieť, či náhodou neplače a preto sa priebežne o tom uisťujem mobilom. Uff, ešte, že dnes máme všetky tie vymoženosti.


Zopárkrát od narodenia Nikolasa som už musela absolvovať nejaké výjazdy bez neho a včerajšok bol tiež jedným z takých dní. Potrebovala som povybavovať niekoľko vecí a poriešiť nejaké nákupy. Vonku bolo naozaj krásne teplo a ja som zo šatníka vytiahla tento kvetovaný predĺžený top, obliekla legíny a pre istotu to celé doplnila tenučkým kardiganom. Nasadla som do auta a v obmedzenom čase som našťastie postíhala všetko, čo som chcela. Dokonca aj niečo naviac a tak mi do šatníka pribudlo aj niekoľko nových kúskov. O tých však nabudúce, dnes iba outfitovo.






Top: F&F
Legíny: Shana
Kardigan: New Yorker

Majte pekný deň!

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Zuzi, ty už snáď ani bruško nemáš...:) Si šikula, že to všetko stíhaš a popri tom myslíš ešte aj na nás:) Veľmi sa mi páči, že o všetkých týchto mamičkovských veciach píšeš s takým nadhľadom, pretože z vyjadrení niektorých čerstvých mamičiek mám pocit, akoby tehotenstvo a materstvo bolo to najhoršie, čo môže byť... A super, že sa tu stále objavujú aj kozmetické články, aj outfity, ...proste, že tento blog je stále aj pre "nemamičky":) Pekný deň ti prajem:) **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Si veľmi šikovná ako to všetko stíhaš:-) Moc pekný outfit a ty si už všetko zhodila:)
    Prajem krásny ničím nerušený deň:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jsi stále krásná a vše dokonale stíháš! :)) Super, tent outfit je velice pěkný :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásný outfit, jako vždy Ti to moc sluší:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pristane ti to veľmi, krásna si :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Love your floral top my dear!!! Check out my blog when u have time. Kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!