Pleťový krém presne pre vás - Avon Nutra Effects

By Zuzulienka - 18.5.15

Nájsť vyhovujúci krém na svoju pleť môže byť občas náročné. Každá pleť je totiž iná a každá potrebuje aj inú starostlivosť. Avon práve na tieto požiadavky myslel a vytvoril rad pod názvom NUTRA EFFECTS zložený zo 6 línií, kde si môžete nájsť presne tú svoju. Kadžá línia je pritom jasne označená inou farbou. Ja som dostala možnosť vyskúšať modrú - hydratačnú a fialovú spevňujúcu.


NUTRA EFFECTS je nová starostlivosť od Avonu, ktorá obsahuje aktívny komplex s výťažkami z aktuálne veľmi populárnych chia semienok. Chia semienka sú významným zdrojom antioxidantov, vitamínov, minerálov a sú najbohatším zdrojom omega 3-mastných kyselín. Výživoví poradcovia ich označujú za super potravinu dnešnej doby, preto sa ju Avon rozhodol zakomponovať aj do svojej kozmetiky. No poďme sa pozrieť, ako sa tieto krémiky skamarátili s mojou pleťou.




Hydratačná línia - Hydration Nutra effects
Chia semienka sú veľmi výživné a ich významnou vlastnosťou je, že dokážu vstrebať až 12krát viac vody, ako je ich vlastná hmotnosť. Preto dokážu poskytnúť pleti hydratáciu až na 24 hodín, zároveň ju chránia pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Táto línia je vhodná pre všetky vekové kategórie.


Moja skúsenosť - Hydratačný denný krém SPF15
Moja pleť je odjakživa suchá, preto s radosťou siaham v prvom rade po hydratačných krémoch  Inak tomu nebolo ani pri tomto krémiku, na ktorý som bola veľmi zvedavá. Má jemnú ľahko rozotierateľnú konzistenciu, sviežu vôňu a na pleti pôsobí naozaj príjemne. Rýchlo sa vstrebe a síce zanechá pleť trochu mastnú, no pri suchej pleti to naozaj oceníte. Pleť naozaj v momente hydratuje a hydratuje ďalších 24 a viac hodín. Preto už teraz viem, že bude patriť medzi moje top.

Spevňujúca línia - Ageless Nutra effects
Táto línia je určená pre ženy od 35+ a aj keď ja som ešte ten vek nedosiahla, skúsila som ho otestovať. Táto línia je okrem chia semienok obohatená o výťažky z granátového jablka, ktoré napomáha zlepšovať štruktúru pleti a podporuje produkciu kolagénu a elastínu. Je vhodný pre všetky typy pleti.


Moja skúsenosť - Multiaktívny denný krém s obnovujúcim účinkom s SPF20
Spevňujúci krém je určený hlavne pre pleť, ktorá už prejavuje nejaké známky starnutia. Narozdiel od hydratačnej línie je jeho konzistencia o trošku hustejšia a na pleti pôsobí ťažšie, zanecháva ju aj mastnejšiu. No je cítiť, že pleť je po ňom vyživená, vypnutá a svieža a to je práve to, čo starnúca pleť potrebuje. Ak teda máte v okolí niekoho, kto hľadá takúto starostlivosť - máte pre neho tip na darček.


Každý krém ma obsah 50 ml a je zabalený v krabičke pod príslušnou farbou línie V krabičke sa nachádza v sklenenej fľaštičke so šrobovacím vrchnákom, aj s príbalovým letákom. Oba krémy sú vhodné pre citlivú pleť, pôsobia hypoalergnne, sú bez farbív a parabénov.

Konečný verdikt rozhodol, že som s týmito krémami veľmi spokojná. Nerobia mojej pleti žiadnu neplechu, nezruinujú vám peňaženku (ich aktuálna cena je 4,50 €) a budete sa s nimi cítiť hýčkaná.

Čo vy, našli ste už svoj ideálny krém? Aký?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Já jsem si pořídila krém z matující řady, ještě jsem ale nezkoušela, mám těch krémů nějak moc, ale dost mně zajímá jak mi bude vyhovovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja si plánujem kúpiť ten zmatňujúci krém, počula som, že pekne voňajú, tak sa tešíím:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prosím, jsou ve složení silikony? Ty mě v krémech trápí víc než parabeny. Ten hydratační vypadá dobře :) Díky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa chystám vyskúšať zmatňujúci, tak som tiež plná očakávania :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám denní krém a zatím tak nějak normální :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!