Swarovski...

By Zuzulienka - 16.9.16

Verím, že každá z vás má doma minimálne jeden skvost od Swarovski. Ak náhodou nie, určite ste o týchto krásnych šperkoch aspoň počuli. Tvoria ich krásne, žiarivé a jedinečné kryštály, ktoré vďaka svojmu špecifickému opracovaniu lámu svetlo na dúhové spektrum a práve tým sa odlišujú od iných šperkov. Dúhovými odrazmi sa totiž nemôže pýšiť každý šperk, ale iba tie od Swarovski.


Ja som svoje prvé Swarovski dostala už niekoľko rokov dozadu od svokry. Bol to krásny set náušníc a náhrdelníka v bielej farbe, ktorý sa ligoce presne tak krásne všetkými farbami dúhy, ako by mal.
Dnes už mám niekoľko kúskov Swarovski, a najnovšie sa teším z toho ligotavého žltého setu.



Strieborný set je tvorený náušnicami a príveskom, je jemný, decentný, a platí tu pravidlo, že menej je niekedy skutočne viac.

Žtlú som zvolila preto, lebo mi príde letná, veselá, teplá a aj preto, lebo žiadny iný žltý šperk by ste u mňa v šperkovnici doposiaľ nenašli. A to bola chyba, pretože šperky v tejto farbe rozžiaria celú tvár a dodajú šmrnc aj outfitu, ku ktorému ich zvolíte. Ten môj s nimi uvidíte o pár dní na blogu.





Ak vás predsa len žltá neoslovila, dostanete ho aj vv rôznych iných odtieňoch a momentálne dokonca za výbornú cenu na www.klenotyhematit.sk

Tak čo, máte nejakého Swarovského doma???

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Všechno, co se třpytí, mám ráda, takže i šperky s kamínky Swarovski. V minulých letech jsem si je dokonce sama vyráběla. Byla to zábava za zlomek ceny. Ovšem nejraději mám jejich šperky. Sice jsou dražší, ale některé kousky stojí za to.

    Hezký víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mna cenovo nie su až tak predražené, okrem niektorých skvostných kuskov :)
      Ale takýto setik je dostupný za prijemnu cenu :) Podobne, pekný vikend prajem!

      Odstrániť
  2. Swarovski má vážně moc pěkné šperky, taky je mám moc ráda! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc hezké
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!