Dermacol 5 Day Stay - vydržia vám 5 dní nepoškodené?

By Zuzulienka - 29.8.17

Už pred vyše 2 rokmi prišiel Dermacol s novými lakmi na nechty, ktoré sľubujú výdrž až 5 dní. Vtedy som mala možnosť vyskúšať jeden odtieň - ktorý mi teda 5 dní na nechtoch ani zďaleka nevydržal - Vydrží naozaj až 5 dní? - ale...


Tentokrát však k samotným lakom (ktoré dostanete až v 25 rôznych odtieňoch) Dermacol vytvoril ešte dva špeciálne laky, ktoré by pri kvalitnej manikúre nemali chýbať, a ktoré by mali zaručiť ešte kvalitnejšiu výdrž. Jedná sa o podkladový lak - Base Coat a nadlak - Top Coat.

Priznám sa, že pri mojej manikúre často tieto 2 laky chýbali. Najjednoduchšie totiž pre mňa vždy je len rýchlo nalakovať, ideálne jednou vrstvou a hotovo. Nemám rada to zdĺhavé lakovanie, čakanie, kým jedna vrstva uschne, potom zas naniesť ďalšiu vrstvu a zas čakať a tak dokola. Nič pre mňa.

Keď mi však prišla domov táto štvorka lakov, hovorím si, že konečne sa donútim, alebo aspoň párkrát vyskúšam, akú výdrž bude mať lak na mojich nechtoch, keď nanesiem podlak aj nadlak. Veď vraj tam asi bude chyba, prečo mi žiadny na nechtoch nevydrží viac ako 1 deň nepoškodený.

Dermacol 5 Day Stay Longlasting nailpolish sú vraj extrémne dlhotrvajúce laky na nechty, ktoré vydržia neolupovať sa až 5 dní a neolupujú sa, neblednú a nestrácajú lesk.



Laky dostanete naozaj v krásnych odtieňoch, ja mám odtiene 07 Tea Rose a 19 Red Carpet.
Výrobca tvrdí, že majú perfektné krytie, no ja myslím, že krytie závisí aj od samotného odtieňa, čo sa mi aj potvrdilo. Červený lak kryje krásne po prvej vrstve, no odtieň Tea Rose potrebuje minimálne 2 vrstvy na dobré prekrytie.

Laky majú však napriek tomu dobrú konzistenciu, stredne hustú, neroztekajú sa, pekne priľnú na necht a aj celkom dobre zaschnú (aj keď tá rýchlosť schnutia nie je celkom podľa mojich predstáv).

No a teraz prejdime už k môjmu lakovaniu. Tak som naniesla Dermacol Base Coat, nechala zaschnúť, zasychá celkom rýchlo, na nechte zanecháva len tenučký matný film. Takže už po pár minútach som mohla naniesť samotný lak.


Tomu som dala naozaj dostatočný čas na zaschnutie a až potom naniesla Dermacol Top Coat, ktorý farebný lak naozaj krásne zafixoval, dodal mu nádherný lesk a aj celkom rýchlo zaschol.


Prvý deň - pohodička. Lak držal, krásne sa leskol, no radosť dívať sa na také nechty.


Druhý deň, ešte stále by sa to celkom dalo, akurát na niektorých končekoch sa mi jemnulinko poškodil, odrel.


Tretí deň - katastrofa! Lak takmer do štvrtiny nechtov olúpaný a musel ísť dole, lebo som sa na to nemohla pozerať a asi by sa nemohol pozerať ani nikto iný.


Takže môj záver je, že na mojich nechtoch asi jednoducho nič nevydrží, čím viac vrstiev, tým ľahšie idú dole, a fakt sa pýtam, že či s lakom nesmiem nič robiť, nič umývať, čistiť, variť, aby mi vydržal aspoň 2 dni bez poškodenia???


Aká je vaša skúsenosť s Dermacol 5 Day Stay?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Já s těmito laky žádné zkušenosti nemám, ale četla jsem na ně pár recenzí a byly spíše kladné. Takže asi nějaký odstín vyzkouším a uvidím, jestli budu mít stejnou zkušenost jako ty, nebo mi opravdu těch 5 dní vydrží, což by bylo skvělé :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barvičky hezké, ale zkušenost nemám. Já používám od miss sporty. Žádná dokonalá výdrž ale rozhodně lepší než tohle :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja si nechty nelakujem, a takéto problémy nepoznám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ano, přesně jak píšeš, nesmíš nic dělat a hlavně ne uklízet :-) sama to znám a protože mě tento proces nekonečného lakování nebavil, přestala jsem si nehty lakovat úplně :-) a mám klídek :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ani na mojich nechtoch nič nevydrží lebo ich mám dosť mäkke a ohýbajú sa mi o to horšie ešte ked niečo robím neustále rukami..ale laky ktoré mi vydržali aspoň nejaké 3 dni boli miss sporty iné nie:-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!