Opäť ďalšia konferencia?

By Zuzulienka - 1.10.17

Chcela som napísať tento, ale uvedomila som si, že to je vlastne už minulý mesiac, čo som sa zúčastnila niekoľkých tlačových konferencií. Ešte včera, v posledný septembrový deň stihla v poradí už tretiu - tentokrát venovanú kozmetike PRIODY. Viem, možno vás to už nebaví, no majte so mnou ešte dnes strpenie, ja mám takéto akcie rada, človek sa tam vždy dozvie veľa noviniek nielen o samotnej kozmetike, ale keďže súčasťou týchto tlačoviek bývajú aj rôzni odborníci, vizážisti, či iné populárne osobnosti, tak aj rôzne tipy na líčenie, starostlivosť o telo, či iné rady, ktoré potom môžem posunúť ďalej.



A hlavne sme tam my blogerky medzi svojimi. Nikomu nepríde čudné, keď si všetko sto krát fotíte, skúšate, pózujete, natáčate... je to proste blogerský život, ktorý pochopia len tí, čo tým žijú.
No ale poďme teda ku včerajšiemu dňu.
Neviem, či vám značka PRIODY niečo hovorí, ja som o nej už predtým počula a vedela len to, že je to nejaká prírodná kozmetika. Celkom mi ten názov k nej sedí, vypustite totiž jedno písmeno z PRÍRODY a máte PRIODY. Verím, že zakladateľ tejto značky, Libor Šlosár, to aj takto nejako myslel, proste kozmetika z prírody :-)

Celá akcia sa niesla vo veľmi príjemnom duchu v hoteli Mercure v Bratislave. Zišlo sa nás tam asi 12 blogeriek, boli sme uvítané samotným zakladateľom Liborom, odborníčkou na sociálne siete Soničkou, a pohárom šampanského (ktoré som si však ja nevychutnala, keďže som bola autom). V miestnosti, kde sa konferencia konala, bolo dostatok miest na sedenie, pripravené občerstvenie, pitie, kávička. Tak som si hneď jednu dala, spolu s limonádou a našla si nejaké miesto medzi ostatnými.



V prvom rade nám bola kozmetika v skratke predstavená - dozvedela som sa, že Priody sa snaží svojim zákazníkom naozaj poskytnúť to najlepšie, čo sa v prírode nachádza. V jej produktoch nájdete kyselinu hyalurónovú, kolagén, vysokú koncentráciu rôznych aktívnych látok, výťažky a extrakty z rastlín, pričom kladie dôraz na ekolologicky čisté prostredie.



Youtuberka Patty Image nám predstavila a povedala názor na svoje obľúbené produkty od tejto kozmetiky a taktisto populárny vizážista Pali Ciesar nám dal zopár tipov, ako niektoré produkty používať, čomu sa vyhýbať a s ktorými pracuje aj on. 

Na záver nám ešte Soňa Kleštincová, ktorá je odborníčkou na sociálne siete, dala zopár tipov, ako zaujať, čo sa smie, čo radšej nie a ako mať blog, či facebook o kúsok lepší.



Takže, ako hovorím, tieto akcie nie sú len o kozmetike, ale vždy sa tu dozviem niečo naviac a odchádzam s príjemným pocitom a úsmevom na tvári. A samozrejme aj nejakým tým balíčkom danej kozmetiky. Včera sa mi taktiež niečo ušlo a priznám sa, že som na produkty veľmi zvedavá, lebo boli veľmi vychválené. Tak od dnes sa púšťam do ich testovania a čoskoro vám na blogu o nich napíšem viac.

Čo vy a takéto akcie? A čo kozmetika Priody? Skúšali ste?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Takové setkání jsou fajn a blogerku posunou zase kousek dál v její tvorbě. Na podobné akci jsem byla pouze jednou a bylo to velmi zajímavé a poučné :-)

    Přírodní dekorativka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéééj Patty :) Muselo to byť dokonalé stretnutie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kozmetiku mám rada. Mala som už od nich viacero vecí a všetky boli super .)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Byl to můj první event a byla tam velmi příjemná atmosféra. Kosmetiku Priody jsem už měla možnost předtím vyzkoušet a byla jsem velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!