Vianočná edícia Yves Rocher

By Zuzulienka - 22.12.17

Vianoce sú už naozaj veľmi blízko a mnohí z nás dokupujú posledné darčeky. Možno už ani sami neviete, čo kúpiť, hľadáte, blúdite obchodmi a nič vás nenapadá. Ja vám dám ešte jeden tip. Tip, ktorým potešíte každú ženu a každú milovníčku prírodnej kozmetiky.



Yves Rocher každý rok pre Vianocami príde s úžasnými limitovanými edíciami, ktoré majú krásne obaly a ešte krajšie vône. A inak tomu nie je ani tento rok. Čarovné lesné plody a biela vanilka sa stali hlavným základom vôní produktov z tohtoročnej vianočnej kolekcie Yves Rocher.


Mne pred nejakým časom pristál doma balíček s vybranými vianočnými produktmi Yves Rocher. Obsahoval v podstate všetko, čo na takú bežnú dennú starostlivosť potrebujete. A hneď v prvom rade musím povedať, že tie vône sú úžasnéééé!

Sprchový gél Čarovné lesné plody - veľké 400 ml balenie hustého a voňavého sprchového gélu. Radosť sa s takým sprchovať. Celkovo mám Yves Rocher sprchové gély veľmi rada a tento nie je výnimkou.


Tekuté mydlo Biela vanilka - mydlom milo prekvapíte aj hostí. Je krémové a jeho biela konzistencia doslova žiari. Ruky zanecháva krásne voňavé a čisté.


Telové mlieko Biela vanilka - mliečko sa ľahko rozotiera, rýchlo vstrebáva a pokožku krásne prevonia. Tej vanilky sa naozaj nemusíte báť, je to veľmi jemná vôňa v porovnaní s inými produktmi Yves Rocher s vôňou vanilky.


Toaletná voda Čarovné lesné plody - intenzívna sladká vôňa, ktorou budete na Vianoce rady voňať. Keďže je to iba toaletná voda a nie parfum, nečakajte extra dlhú výdrž. Každopádne to jej nič neuberá na kráse.


Telový balzam Biela vanilka - výživnejšia starostlivosť o vaše telo. Balzam je hustý, krémový, pokožku vyživí, hydratuje a tiež prevonia.


Krém na ruky Čarovné lesné plody - milo prekvapil. Hocičo mi na ruky nesedí, no tento krém áno. Hydratuje ich a zostávajú krásne voňavé.


Balzam na pery Biela vanilka - balzamy na pery má Yves Rocher dokonalé. A tento je tiež taký. S vôňou vanilky vám pery vyživí, dodá sviežosť a potrebnú hydratáciu.


Tak čo hovoríte? Ako sa vám táto vianočná edícia páči?

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Myslím, že tato vánoční edice se YR velmi povedla. Musím někde přivonět k těm vanilkovým výrobkům. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna Yves Rocher kozmetika majú nádhernu kozmetiku túto edíciu majú veľmi zaujimavá,zaujal ma sprchovací a balzam na pery...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je nádherná <3 Hrozně se povedla!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě se ty jejich vánoční edice hrozně líbí, jsou povedené. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. s vyrobkami som spokojná a ta toaletna voda je pre mňa taká novinka sladke vône moc nemávam ale tato sa mi zapáčila:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tiež mi prišiel tento balíček, ale s opačnými vôňami produktov :) tak som si rada prečítala aj o tých zvyšných :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!