Kúpeme sa s Weledou

By Zuzulienka - 22.1.18

Detská pokožka je oveľa citlivejšia a jemnejšia ako tá naša dospelácka. Preto by sme mali starostlivo zvažovať výber detskej kozmetiky. My s Nikolaskom sme už vyskúšali niekoľko značiek (iba 3), ak to však ide, tak sa snažím vyberať pre neho kozmetiku bez zbytočnej chémie, bez parabénov, či iných prídavných látok.


Najlepšou voľbou pre detičky je jednoznačne kozmetika vyrábaná z prírodných ekologických surovín bez umelých konzervačných látok. A presne taká je aj Weleda. Myslím, že vám ju nemusím nijako predstavovať, je to kozmetika, o ktorej počul už asi každý a je bežne dostupná v drogériách. Ja sama mám od tejto značky odskúšaných niekoľko produktov a nikdy som si nesťažovala.

Kúpeľ je pre väčšinu detičiek odmalička veľmi príjemným rituálom a kvalitné prípravky určené na detskú pokožku by nemali chýbať.
V našej kúpeľni je preto aktuálne najnovším prírastkom práve Weleda a jej nové detské sprchovacie krémy určené na vlásky aj telíčko.

Tieto novinky priniesla Weleda v troch vôňach: sladká vanilka, šťastný pomaranč a veselá limetka.
Každý sprchový krém je pre ľahké rozlíšenie inej farby, a na každom je aj iné zvieratko.


Sprchový krém je hustý, príjemne pení a intenzívne vonia. Teda až tak intenzívne, že zozačiatku som si na tieto vône nevedela zvyknúť. Ale myslím, že to bol len taký prvotný dojem, pretože teraz mi všetky tri voňajú krásne a dokonca aj moja mamina bola minule očarená vôňou jedného z nich, keď vyšiel Nikolasko čerstvo vykúpaný z vane.

Pre detičky je veľmi dôležité aj to, aby sme používali prípravky, ktoré neštípu v očiach. Či chcete alebo nie, častokrát sa nedopatrením môže stať, že im pena do očiek stečie, alebo si samé namydlenou rúčkou prejdú cez očká. S týmito sprchovými krémami sa toho nemusíte báť, pretože sú šetrné k očkám.

A nielen k nim, ale aj k pokožke, ktorú šetrne umyjú a nevysušujú. Každý prípravok obsahuje aj BIO sezamový olej a vďaka nemu je pokožka vyživená a s prirodzene vyváženým pH.




Obsah: 150 ml
Cena: cca 5 - 6 €

Akú kozmetiku používate vy pre svoje dieťatko?
Aké máte skúsenosti s Weledou?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Značka weleda je veľmi kvalitná značka podľa mňa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto sprchovacie krémy používam veľmi rada, aj keď nie som dieťa :) krásne voňajú a sú veľmi jemné k pokožke :) rada používam všetky tri, super je aj novinka Čarovná mäta :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!