Líčenie s paletkou NYX

By Zuzulienka - 19.1.18

Pomaly ale isto sa rozrastá moja paletková zbierka. Najnovšie mi pribudla táto od NYX s názvom Santiago. Je síce maličká, ale obsahuje všetko, čo pre líčenie potrebujete: 4 očné tiene  - 2 trblietavé a 2 matné, kontúrovaciu paletku, lícenku a tekutý rúž na pery v žiarivej červenej farbe.


Nie som nejaký odborník na líčenia, ale v poslednej dobe som niekoľkokrát túto paletku použila, a keďže sa mi zapáčila, tak som sa rozhodla s ňou vytvoriť aj líčenie pre blog. Nič zložité, verím, že mnohé z vás by to zvládli ešte lepšie ako ja...




A líčenie dopadlo takto... Na očiach som vytieňovala všetky 4 tiene z paletky, potom na vrchné viečko nakreslila čiernu linku a naniesla riasenku.


Na pery som použila spomínaný rúž, ktorý je súčasťou paletky a ktorý je podľa mňa úžasný. Milujem túto konzistenciu rúžov - tekuté, ale na perách zostávajú matné Rúž nevysušuje, má krásny červený odtieň a na perách aj celkom dobrú výdrž. Až na fotkách som zistila, že som ho nenaniesla na pery tak dokonale, ako sa mi zdalo...




Máte nejakú paletku od NYX? Ako sa vám páči líčenie?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Já paletku od nich ještě nemám, ale mám v plánu si pořizovat transparentní pudr. :) Jinak líčení se mi líbí, je jednoduché i přesto velmi pěkné. Červené rty tomu dodali "šťávu" :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké líčení :) líbí se mi moc odstín rtěnky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám s NYX stíny špatné zkušenosti, takže bych je znovu už nechtěla, ale tvé líčení je krásné :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  4. NYX jako značku mám velmi ráda, nejraději mám rtěnky. líčení se moc povedlo :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!