Oriflame produkty, ktoré ma oslovili v aktuálnom katalógu

By Zuzulienka - 16.1.18

Kozmetiku Oriflame asi nemusím nikomu zvlášť predstavovať. Mne sa začiatkom tohto roka s touto kozmetickou značkou podarilo nadviazať spoluprácu, čomu sa veľmi teším, a preto sa môžete od dnešného dňa vy tešíť na pravidelnú dávku produktov od Oriflame v podobe takýchto článkov.


Doposiaľ mám s kozmetikou Oriflame len minimálne skúsenosti, kedysi v minulosti som zopár produktov od nej skúšala. Dnes by som vám chcela predstaviť produkty, ktoré ma zaujali v aktuálnom katalógu Oriflame 2/2018, ktorého platnosť je od 15.1. do 4.2.2018.



1. Krém na ruky s vôňou čokolády a orieškov
75ml - 32846 - 4,50€ - str. 9

Ak milujete v kozmetike vôňu čokolády, tak smelo do tohto krémika. Je jemnučký, ruky hydratuje, premastí a zanecháva ich hebké a hladké. Vôňa je príjemná, nevtieravá, čo považujem za veľké plus, pretože niektoré čokoládové kozmetické produkty voňajú až nepríjemne čokoládovo. No a plusom je aj, že neobsahuje žiadny paraffinum liquidum :-)


2. Šampón na vlasy Eleo
200 ml - 31609 - 4,49€ - str. 93

Tento šampón je naozaj luxusný. Je obohatený o prírodný arganový a ružový olej. Vlasy umyje, vyživí ich a krásne prevonia. Vôňa je naozaj úžasná a vo vlasoch ju cítiť  celé 2 dni. Celkovo vlasy zostanú po použití jemné, hebké a ľahučké.


3. Kondicionér na vlasy Eleo
150 ml - 31610 - 7,50€ - str. 93

Kondiciónery veľmi nepoužívam, ale povedala som si, že tentokrát to s Oriflame skúsim. A neľutujem, lebo tento je skvelý. Nádherne vonia, stačí ho nechať chvíľku pôsobiť, opláchnuť a vlasy vôbec nezaťaží, ani nezanechá mastné, ako to niektoré kondionéry majú zvykom.


4. očná linka v pere The ONE
0,8ml - 30475 - 4,49€ - str. 123

Dokonalá čierna linka (dostanete ju ešte v 3 iných odtieňoch) má tenký hrot v tvare pera a linku s ňou veľmi hravo vykreslíte. Nanáša sa naozaj ľahučko, doslova kĺže po viečku, rýchlo zaschne a myslím, že aj práve vďaka vysokej pigmentácii vydrží celý deň bez rozmazávania. Je dokonca oftalmologicky testovaná a môžu ju používať aj nositeľky kontaktných šošoviek.



5. krycí krém The ONE Aquaboost
30 ml - odtieň Vanilla - 33154 - 4,99€ - str. 125

Tento krycí krém, alebo ľahučký make-up je úžasný. Je zložený z jemného gélového komplexu, a aktívna látka s obsahom prírodnej vody z ľadovca zabezpečuje dlhodobú hydratáciu.

Najprv som sa trošku zľakla toho bledého odtieňa, ktorý som si vlastne sama vybrala (Vanilla), no keďže sama som bleduľka, riskla som to. A sedí dokonale. Krásne sa pleti prispôsobí, jemne kryje, vyhladí ju, zjednotí celkový tón a teda moja pleť po použití tohto make-upu vyzerá ako pleť bábiky. Na pleti vydrží dlho, nijako neoxiduje a ani ju nezanecháva suchú. Naozaj odporúčam.



6. podkladový krém The ONE
30 ml - 31585 - 5,49€ - str. 130

Podkladová báza, ktorá zjednotí a vyhladí pleť a predĺži výdrž make-upu. Obsahuje špeciálnu technológiu HaloLight, ktorá jemne rozžiari pleť a dodá jej svieži a zdravý nádych. Krém je bielej farby, má stredne hustú konzistenciu a trošku ťažšie sa mi rozotiera na tvári. To však nič nemení na jeho účinkoch, pretože naozaj splní to, čo sľubuje. Teda pleť je po ňom dokonale pripravená na nanesenie make-upu a naozaj krásne žiari.



7. korektor The ONE Illuskin
10 ml - 30615 - 2,49 € - str. 131

Tekutý korektor v dvoch rôznych odtieňoch, ktorý zakryje kruhy pod očami aj iné drobné nedostatky. Obsahuje taktiež technológiu HaloLight, no v porovnaní s podkladovým krémom nie tak výrazne. Dobre sa nanáša, pleti sa prispôsobí, no hodnotím ho skôr ako taký priemerný korektor.



Ak vás niečo z môjho výberu zaujalo - aktuálny katalóg nájdete TU.

Čo vy a kozmetika Oriflame?
Čo sa vám zapáčilo z môjho výberu, čo by ste radi vyskúšali?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. vybrala si si skvelé produkty :) s viacerými mám skúsenosť a najmä Aquaboost makeup je môj veľký obľúbenec:)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyjo ten krém na ruce je hrozně roztomilý :) A věřím že šampon a kondicionér bude skvělý!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krém na ruce vypadá skvěle :) Já Oriflame mám hodně ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jůů, děkuji Ti za tip na ten krém s vůní čokolády :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten krem na ruky musi krásne voňať ale na živo neviem neviem, mám z oriflame vanilkovy a ešte jeden ale neviem nemôžem si pomôcť strašne chemicky mi to pachne niečo mi v tom vadi

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!