DM box - čo všetko ukrýval?

By Zuzulienka - 10.10.19

Na začiatku leta 2019 mi prišiel domov takýto krásny boxík od DM drogerie. Bola som veľmi milo prekvapená, potešená a hlavne zvedavá na to, čo všetko ukrýva. A veru ukrýval toho dosť -  16 produktov, ktoré som používala/nepoužívala v priebehu celého leta až doteraz. Tak vám ich chcem konečne bližšie predstaviť a napísať moju skúsenosť s nimi.





 Začnem vlasovými produktami. Boli celkom tri.

1. Langhaar Madchen ochranný sprej na vlasy - má sa používať pred žehlením, kulmovaním alebo fénovaním, aby sa vlasy ochránili pred poškodením. Popravde veľmi ma neočaril, vlasy po jeho použití zostávajú také akoby mastné, zlepené.. neviem.. možno ho len neviem správne používať.
Ale aspoň pekne vonia.

2. Langhaar Madchen olej na vlasy Intense Repair - naopak, tento olejček som si obľúbila. Milujem takéto olejčeky do vlasov, ktoré ich nielen ochránia, ale aj krásne prevoňajú. Tento vonia po kokose, a okrem samotného kokosového oleja obsahuje aj Buriti olej pre vláčne a jemné vlasy, či dokonca zložku proti strapateniu vlasov.

3. Balea farebný balzam na vlasy Rubin red - s podobným balzamom mám už skúsenosť v ružovom odtieni. Tento, nakoľko je červený, a ja blonďavá, som nevyskúšala, ale posuniem ho kamoške...
Predpokladám, že bude rovnaký ako ten ružový, čo som skúšala - na vlasoch vydrží pár umytí, a celkovo je fajn pre takú zmenu :-)


4. MON čistiaci gél - produkt, ktorým DM u mňa buchla klinec priamo po hlavičke. Na čistenie pleti mám totiž najradšej gély a tento je skvelý. Jemný gél sviežej vône pleť dokonale vyčistí a nezanecháva pocit vysušenia. Pokožku nedráždi a míňa sa veľmi veľmi pomaly, nakoľko na vyčistenie pleti vám postačí fakt jedno stlačenie pumpičky.


Asi najzaujímavejšími produktami tohto boxu boli produkty od 183days. Ten dizajn, tá hravosť a samotné produkty - top!
Doposiaľ som s touto značkou nemala žiadne skúsenosti, no teraz viem, že ešte sa k nej niekedy vrátim.


5. 183DAYS krém na ruky - nielenže vonia po banánoch, ale on tak aj vyzerá. No nie je to milé? Veľmi sa mi páči tento nápad - dať kozmetike tvar toho, čo obsahuje. Keďže na ruky mi sedí veľmi málo krémov, aj tohto som sa na začiatku obávala. Ale úplne zbytočne. Pretože mojim rukám fakt sadol - rýchlo sa vstrebáva, nemastí, a ruky mi naozaj hydratuje. Zostávajú po ňom vláčne a jemné a voňavé po banánoch :-D


 6. 183DAYS balzam na pery - opäť s vôňou banánov, no tentokrát bez tvaru banánu. Ale aspoň obal je banánovej farby. Balzam má taký dosť hrubý tvar, vonia krásne, máte chuť ho zjesť a pery aj hydratuje. Ale! Mám pocit, že asi obsahuje nejakú tú zložku, po ktorej máte po nejakom čase aj tak pocit suchých pier a potrebu ich znova natierať... Takže..


7. 183DAYS lesk na pery - v tvare nanuka s vôňou mandarinky, ak sa nemýlim. Naozaj šikovný malý produkt do kabelky a ak ste nemali predstavu, ako sa asi otvára a ako asi vyzerá jeho aplikátor - nech sa páči - na foto. Aplikátor je trošku nepraktický, celé pery s ním vymaľujete na viackrát, no samotný lesk je celkom fajn. Farba je sýta, voňavá, na perách príjemná a nevysušuje. Aj výdrž je celkom dobrá, myslím, že takých 5-6 hodín vydrží.


8. 183DAYS podkladový krém pod makeup - tak toto bol produkt, ktorý som z boxu začala používať ako prvý a aj ako prvý som ho minula. Nemám mu čo vytknúť, bol fajn, praktická bola aj pumpička, ktorou sa krémik ľahko nanášal. Do pleti sa rýchlo vsiakol, vôňa bola taká neutrálna, nedráždil, bol proste skvelým podkladom na bežný deň.


9. Alverde rozjasňovač - malý chutný produkt, ktorý ničím neohúri, ale ani nič nepokazí. Je taký do krémova, ľahko sa nanáša, rozjasní vám určité miesta na tvári - pod obočím, kútiky očí, lícne kosti...



A prejdime k produktom Trend It Up. Od tejto značky som už nejaké veci skúšala a bola som spokojná, no toto boli pre mňa novinky.


10. Trend It Up korekčný púder na pleť - trošku nevšedná vecička pre mňa, ale vyskúšala som. Je krémový, bez parfumácie, na pleť sa nanáša štetcom. Pleť akoby zjednotí, zmatní, prekryje drobné nedokonalosti.


11. Trend It Up kontúrovacia paletka očných tieňov - alebo teda akási paletka so 4 tieňmi určená na vykontúrovanie napr. dymového líčenia. Ale môžete používať aj samostatne. Tiene sú dosť pigmentované, ja som ich používala minimálne, skôr každý samostatne, a boli celkom fajn. Sú krémové, nanášajú sa bez problémov a držia, neopadávajú.



12. Trend It Up umelé mihalnice, ktoré som ale doteraz nestihla využiť.

13. Trend It Up - maska na ruky - tak toto bola pre mňa novinka... ešte nikdy som nič také neskúšala a bola som veľmi zvedavá, čo takáto maska urobí s mojimi večne suchými rukami. Ruky boli premastené, vláčne... jemné na dotyk. Akurát tá doba pôsobenia 20 - 30 minút bola pre mňa nekonečná, kedy som nemohla nič poriadne robiť, iba čakať...

14. LVLY - maska na pleť - nie som síce maskový nadšenec, ale ak sa raz za čas nejaká ku mne dostane, tak ju vyskúšam... Táto bola celkom fajn. Páči sa mi, že je takto pekne balená a jeden sáčok je vlastne jedna dávka. Maska je krémová, ľahko sa na pleť nanáša, nechá sa pôsobiť 10 minút a následne sa zotrie vatovým tampónom. Po použití som mala hladkú a vyživenú pleť.



DM box obsahoval ešte aj týchto pár produktov, ktoré som však neskúšala, a ktoré vám pravdepodobne posuniem do nejakej súťaže. Boli to už spomínané umelé mihalnice a ďalej:

15. 183DAYS Paletka GOSSIP - krásna paletka so 6 ultra jemnými matnými očnými tieňmi a 2 metalickými očnými tieňmi.



16. Ebelin hubky na makeup


Zaujal vás niektorý produkt z tohto boxíka???
Máte niektorý odskúšaný?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

Ďakujem za všetky komentáre!