OUTFIT 164: Do prírody...

By Zuzulienka - 11.5.20

.. tak to bolo heslo posledných 2 mesiacov... Keď ísť von, tak ideálne do prírody, na miesta, kde skoro nikoho nestretnete, kde si môžete dať dolu aj rúško a nadýchať sa nielen čerstvého vzduchu, ale naplno si vychutnať slnko, nadopovať sa vitamínom D, energiou a dobrou náladou.
Lebo aspoň to so mnou výlety do prírody robia.. človek je hneď príjemne naladený.


Na výlety som chodila vždy, takže tieto dni neboli pre mňa nič výnimočné, ale výnimočné boli možno v tom, že sme sa snažili objavovať stále nové miesta. A hlavne v okolí toho nášho mesta. By ste neverili, koľko krásnych miest sme ešte objavili a nikdy predtým tam neboli.. a to som si myslela, že už máme v okolí Trnavy predsa všetko pochodené.


A tak mi aj v súvislosti s touto témou napadol tento článok, a zopár tých mojich voľnočasových prechádzkových outfitov v prírode.
Volím jednoduchosť, pohodlnosť a ako môžete aj vidieť zväčša moju obľúbenú čiernu.
Legíny, mikiny, tenisky - tak to je základ... sem-tam nejaká vestička, alebo bunda.. samozrejme všetko podľa počasia.

Suchá nad Parnou
Na prvej fotke som kdesi medzi repkou... asi 5 km od Trnavy smerom na Suchú nad Parnou. Tej repky je aktuálne všade neúrekom, ale tu sa mi to veľmi páčilo. Cestička ideálna na prechádzku ale aj bicykel.


Horné a Dolné Orešany
Tak presne takýto výhľad sa vám naskytne kdesi medzi Hornými a Dolnými Orešanmi. Je to vlastne aj časť malokarpatskej vínnej cesty a kdesi tu sa celá tá trnavská rovina začína dvíhať do kopcov.



Oddychová zóna Štrky
.. a toto nenápadné miesto je ešte akousi časťou Trnavy, tečie tam riečka Trnávka, popri ktorej vedie dlhý chodník a dá sa tam urobiť krásna prechádzka nielen popri spomínanej rieke, ale aj v oddychovej zóne, kde je jazierko, lavičky a rôzne chodníčky.



Smolenice
.. tak sme prešli celými Smolenicami, až sme sa dostali na koniec, za družstvo a tam objavili túto cestičku, ktorá vedie do krásneho lesíka. Popravde - tu sa mi páčilo asi najviac - boli sme tam aj viackrát, ale ten pokoj, ticho, aký tu panoval... úžasný relax..



Objavili ste aj vy v posledných týždňoch nejaké pekné miesta? Kľudne napíšte, rada sa inšpirujem, čo v budúcnosti navštíviť..
Chodíte radi do prírody?
Aké oblečenie volíte najradšej?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Moc Ti to sluší, co se týče oblékání, máme podobný vkus:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné místa i outfity. Taky ráda chodím do přírody. Pěkné fotky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu je dôkaz, že v jednoduchosti sa skrýva krása ❤️
    Brinora.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Zuzi,
    našla jsi samá krásná místa, nejvíce mě zaujala ta poslední polní cesta, ta úplně láká k procházce. Taky nosím nejčastěji něco pohodlného a většinou černého, to je moje barva:) Při jedné cestě domů od švadleny jsme s mamkou objevily takové krásné louky kousek od Příbrami, kde bydlím. Už jsme si úplně zvykly jezdit domů kolem nich, místo toho abychom volily rychlejší dálnici.
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Příroda je nejlepší na relax a klid :) Taky ráda chodím za panelákem máme pole, takže chodíme tam a je to super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné a určitě pohodlné outfity. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!