Kozmetickí obľúbenci roku 2020

By Zuzulienka - 8.1.21

Z roka na rok zisťujem, že používam stále menej a menej kozmetiky, a tak záverom roka celkom s námahou hľadám produkty, ktoré som si za daný rok obľúbila, prípadne sa stali mojimi top. Tak tomu bolo aj tentokrát.. myslela som, že tento príspevok aj vynechám. No potom som hľadala, premýšľala a zistila, že nejakí kozmetickí obľúbenci, ktorých by som vám rozhodne odporučila, sa našli.



Keď som si ich zhrnula, tak som zistila, že je to spolu 7 produktov, z ktorých je každý určený na inú časť tela. Takže budeme tu mať z každého rožka troška. O niektorých som vám na blogu už písala, o niektorých nie.

Mon Platin Multi Action Hair Cream 12v1 
- krém na vlasy s obsahom čierneho kaviáru, ktorý síce nie je prírodného zloženia, ale moje vlasy ho nutne potrebovali. Používam ho pravidelne už vyše roka a teda môžem povedať, že je úžasný. Vlasy sú po ňom nielen voňavé, hebké, hladké, ale aj vyživené a dokonca konečne začali rásť. Odporúčam.


Bioderma čistiaci gél na tvár 
- som si kúpila v čase prvej vlny pandémie. Odvtedy ho používam skoro denne a môžem ho len vychváliť a zaradiť medzi najlepšie čistiace gély, aké som kedy skúšala. Príjemná vôňa, pleť dokonale vyčistená, matná, ale nevysušená, bez akýchkoľvek vedľajších prejavov.


Yves Rocher telový krém s bambuckým maslom 
- tak pri tomto kréme si hovorím, že prečo som ho neobjavila skôr. Tá vôňa, tá konzistencia, ten pocit po rozotretí.. to je jednoducho rozprávka. Ak ste ho ešte nemali, určite vyskúšajte.


Dermacol Crystal Crush rúž na pery 
- vlastne je to taký rúž a lesk na pery v jednom. Objavila som ho ku koncu roka, no hneď si ma získal. Za prvé.. krásne vonia, za druhé - ľahko sa aplikuje a za tretie - naozaj je nestierateľný a vydrží vám aj pod rúškom a za štvrté - pery vôbec nevysušuje.
Už teraz viem, že si ešte pobežím po iný odtieň.


Yves Rocher Sexy Pulp riasenka 
- nikdy by ma nenapadlo, že práve riasenka od tejto značky, ktorú som najprv dostala k nákupu zadarmo, ma tak opantá, že si ju po minutí budem musieť kúpiť ešte raz. Fakt je perfektná, riasy krásne zvýrazní, neopadáva, nerozmazáva sa... no určite ju nemám naposledy.


Dermacol púder na obočie 
- produktov na obočie je neskutočné množstvo a ja som skúšala kadečo.. no už minimálne rok používam práve púder. Jednoducho aplikátorom nanesiem na obočie a štetčekom rozotriem a upravím do stratena. Obočie rýchlo upravené a vyzerá prirodzene.


Catrice čierna linka na oči 
- tento typ liniek som si za posledné obdobie tiež celkom obľúbila. Momentálne ich mám doma niekoľko, no túto mám najradšej. Nielenže má krásny dizajn, ona aj tým vašim očiam krásny dizajn vyčarí. Krásna čierna, vydrží na očiach celý deň bez rozmazávania.


Tak.. hotovo...
A aký bol váš najobľúbenejší kozmetický produkt za rok 2020? Skúste mi odporučiť jeden, ktorý sa oplatí vyskúšať.



  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ani s jedním zatím nemám zkušenost.Láká mě hlavně rtěnka. :)
    Chtěla bych tě pozvat na Giveaway o spoustu delikates https://corculum.blogspot.com/2020/12/novorocni-giveaway-2021.html
    Měj se hezky, Š

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kromě řasenky od Yves Rocher neznám nic, ale zaujal mě ten lip gloss od Dermacolu, po tom se budu muset mrknout.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tolik skvělých tipů na produkty - určitě se nechám inspirovat a vyzkouším aspoň ten lesk od Dermacolu, vypadá nádherně. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Teeeda, pudr na obočí jsem ještě nezkoušela. Já používám jen obyč tužku. Jinak ten tělový krém musí být super. 🙂

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Špirálu yves rocher som mala v adventnom kalendári som zvedavá aká bude...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. S tým "ceruzkovým" púdrom na obočie som mala možnosť česť pracovať a je to skutočne super produkt ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!