Kozmetické vychytávky roku 2013

By Zuzulienka - 29.12.13

Tento článok teraz ku koncu roka vídam na vašich blogoch často. A keďže aj ja mám zopár produktov, ktoré som počas roka 2013 objavila a skúsila, a stali sa mojimi obľúbenými, chcem sa o ne podeliť s vami.
Nie sú to žiadne super značkové a zázračné produkty, ale sú to produkty, s ktorými som bola tento rok nadmieru spokojná a určite ich budem používať aj ďalej. Niektoré produkty som vám na blogu už spomenula, o niektorých bola aj recenzia, no chcelo to zhrnúť ich všetky takto dokopy.


Ako prvým by som rada začala týmto krásnym parfumom - Lanvin Marry me. Našla som ho totiž tak, že som hľadala nejaký parfém na svadbu. Chcela som parfém výstižný a zároveň s krásnou, nie veľmi výraznou vôňou. Tento som si zamilovala na prvé ovoňanie, odvtedy ho používam stále. Navždy mi bude pripomínať môj svadobný deň.



Ďalšou vychytávkou roka je táto sada na obočie (z Ladyboxu). Dokým som ju neobjavila, obočie som si maľovala obyčajnou hnedou ceruzkou, No používanie tienikov určených priamo na obočie s aplikátorom je pre mňa pohodlnejšie, lepšie a obočie je aj krajšie a lepšie zvýraznené.


Do výberu som musela zaradiť aj túto riasenku Miss Sporty 3D Volumythic, pre mnohé z vás nezaujímavej značky, no poviem vám, že je podľa mňa oveľa lepšia ako ospevovaná Max Factor 2000 Calorie. Teda aspoň moja skúsenosť je taká.
Riasy vám poriadne zvýrazní už jednou vrstvou, ľahko sa nanáša a stojí asi 2 €. Tu sa jednoducho potvrdilo pravidlo, že za málo peňazí, veľa muziky.


Dlho som hľadala dobrý make-up, ktorý by mojej suchej a citlivej pleti nerobil žiadne problémy. Tento rok som ho našla. Je ním Affinitione od Maybelline. Je skôr tekutejší a práve to mojej pleti vyhovuje.


Púder Dermacol - tak to je ďalšia vecička, ktorú som si zamilovala. Veľmi sa mi páči už na prvý pohľad - krajka z neho robí luxusne vyzerajúci produkt. A navyše krásne vonia, takže pudrovanie s týmto zázrakom je ako prechádzka voňavou záhradou.


Ak stále hľadáte kvalitný antiperspirant a deodorant v jednom, tak už ste ho našli. Je ním Rexona Maximum Protection. Účinnejší antiperspirant jednoducho nepoznám. Pochvaľuje si ho aj môj muž (ktorý samozrejme používa pánsku verziu). Jeho plusom je, že nielen že zabraňuje poteniu, ale navyše sviežo vonia a tak aj prekryje pach. Nevymením ho už za žiadny iný.


Rúže som do istého času vôbec nenosila. Akosi mi vždy vadili na perách. Potom sa to pomaličky zmenilo a občas som si nejaký dala, ale len jemný. Tento od Catrice som objavila v Ladyboxe a strašne sa mi zapáčil. Na prvý pohľad som sa zľakla, pretože vyzerá dosť krikľavo, no na perách vyzerá úžasne!


Voči odličovacím vodám som bola vždy skeptická, vždy keď som nejakú skúšala, nikdy mi oči neodlíčila tak ako nejaké odličovacie mlieko a navyše pokožku okolo oči som mala po použití vysušenú. Až dokým som neobjavila Dermacol Waterproof Eye Make-up Remover. Oči odlíči ľavou zadnou, bez štípania, pálenia, suchej pokožky, či akýchkoľvek zvyškov. Proste na jednotku!


Už nejaký čas nosím gélové nechty, tak aktuálne odklakovače a laky na nechty idú bokom, ale ak sa raz vrátim opäť k svojim vlastným, určite si kúpim aj odlakovač od Bourjouis Magic Nail Polish Remover. Odlakovať s ním nechty je naozaj hračka.


No a na záver som do tohto výberu musela ešte zaradiť túto sprchovú penu Rituals - Tai chi. Sprchovanie s ňou je úžasné. Škoda len, že na sk ju neviem nikde zohnať a do Čiech, kde som zistila, že ju predávajú, sa asi tak skoro nedostanem...


Tak toľko k mojim favoritom za rok 2013?
Povedzte, aký kozmetický produkt bol pre vás naj za tento rok?

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Další blog, kde vidím Affinitone - to se fakt tak změnil? Co si pamatuju, byl strašnej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Predtym som ho nikdy nemala, tak neviem porovnat. Ale aktualne mi velmi vyhovuje uz len z toho dovodu, ze je tekutejsi, co je pre moju suchu plet zachrana...

      Odstrániť
  2. Affinitone mám taky nejraději, jinej nepoužívám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne affinitone vyhovoval aj pred x rokmi, preto akosi nechápem, prečo ho tak veľa ľudí odsudzuje :D
    marry me (už som to TU tiež stokrát spomínala) mám a zbožňujem :) rexona je božská a podobnú riasenku od miss sporty, ale oranžovú - incrediball, som si aj ja pochvaľovala na blogu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi to bude typom pleti...
      Tie miss sporty riasenky maju nieco do seba :)

      Odstrániť
  4. tú špirálu si asi niekedy kúpim, vyzerá dobre..
    tiež som chcela kúpiť tú rexonu, ale na to príde asi až keď bude väčšie teplo.. som zvedavá na to potenie..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miluji ten makeup :)) Jinačí si nekupuji :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je makeup dvoch tvari - jedny ho miluju, ini nenavidia

      Odstrániť
  6. Na ten Dermacolový odličovač sa chystám hneď ako dopoužívam Garnier. A aj na čipkovaný púder. Pravdepodobne vyskúšam aj Rexonu. Moja naj vychytávka v tomto roku ma čakala pod stromčekom a je ňou make-up Od Dermacolu 24h control. Hádzala som po ňom oči už dávnejšie a vôbec ma neskalmal. Asi mám nového favorita, pred tým som nedala dopustiť na Stay Matte od Rimmel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten dermacol som tusim niekedy skusala vzorku, ale uz si nepamatam aky bol. Ale je dobre ze si objavila aj dalsieho favorita. A rexonu si urcote kup - stoji za to. :)

      Odstrániť
  7. aj ja som v tomto roku prekvapivo narazila na výbornú špirálku od Miss Sporty, dostala som sa k nej len cez sestru, inak by som si ju nikdy nekúpila a je super

    OdpovedaťOdstrániť
  8. so špirálou a púdrom môžem len súhlasiť, sú to moje dve stálice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pre mňa asi Aussie maska na dlhé vlasy. Zázrak na počkanie :-))

    Silvestrovský Giveaway na Papi Lapi

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten parfémek je absolutně skvělý! Doufám, že taky v budoucnu nějaký najdu (pokud teda bude nějaká svatba :D :D).

    http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten púder od Dermacolu som mala aj ja a bola som s ním spokojná :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za všetky komentáre!